- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.921
hangi şehir canimbizim buranin pazarindan daha uygunmus manav
guya sebzenin meyvenin gobeginde yasiyoruz ama fiyatlar ucmus.
ispanak 6 tldi
muz 6.5
patates 3.5-4
karnabahar tanesi 6 lira ki o da 2 kisilik ufak olanlar
patlican 8
Antalyahangi şehir canim
Hiç gerge kalmadı şansımı denemek için siler misin diye sordum bütün camları siliversi sağolsunoff de puff de yorgunluk belirtisi ver silerken ise yarar belki :)
Bir miktar naktim kalıyor ama özel derse başladı kızım, ne verecez bilmiyorum o yüzden altın almadım beklemedeyim.Maşallah bizim topik güzel birikim yapıyor yine bu ay
Bende 1 tam 1 yarım aldım ay sonunda filan da ayın gidişine göre 1 gram daha alacağım galibaBir miktar naktim kalıyor ama özel derse başladı kızım, ne verecez bilmiyorum o yüzden altın almadım beklemedeyim.
Duruma göre 4 gr alabilirim
Demekki ihtiyacın var kimse mor göz altlarıyla gezmek istemez hergün kaş almak epey yorucu olurBen kat kat birşeyler sürmem ama makyajsız gezmem . Günlük işlerimi tamamlar kesinlikle makyaj yaparım. Çünkü çalışırken sürekli böyleydim şimdi evdeyken yapmazsam kendi hayat rutinimden çıkmış oluyorum ve buda bana olumsuz rahatsız edici geliyor . Burnumdan ameliyat olmuştum gözlerimin altı bir ton koyu kaldı çok kaliteli ürünler kullansam da ancak bu kadar açıldı . O yüzden mutlaka gözümün altını aydınlatırım . Manikür yapardım şimdi onu bıraktım ve daha iyiyim çünkü ellerimle uğraştıkça etleri aldıkça daha fazla büyüyorlardı şimdi hiç et yoktur mesela . Vücudum zaten lazere gittiğim için temiz çok memnunum o konuda . Hergün sabah kaş alıyorum çünkü çıkıyor benim 1 gün bile bekletmem. Salı yada Perşembe günü rutin saç bakım günüm .
Çıkanı anında çekiyorum 5 dk filan sürüyor. Şükür ediyorum ki kaşlarım var alıyorum diyeDemekki ihtiyacın var kimse mor göz altlarıyla gezmek istemez hergün kaş almak epey yorucu olur
Müstakil ev ve bahçede kedi köpek kalp ben diyorum :)Mrb kızlar tam altın param kaldı sadece birikim için eşim saklama konusunda problem olur bankadan gram al dedi bakalım ay sonunda alırım İnşallah teyzemin kızlarına geldik dün burda kaldık eşimde nöbetten geldi çocuklara iyi oldu kedi köpek evleri müstakil çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?