Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Biraz alışveriş yaptık çok iyi geldi hava aldık biraz eşimle Eşime beğendiğimiz gömleği aldık indirimdeydi 40 tl ye düşmüş. Bende iç çamaşırı alışverişi yaptım yüzde 50 indirim vardı. 3 sütyen 50 tl ye geldi . Şahaneler ama orada denenmiyordu eve getirdik 2 tanesinin birer büyük bedenini alacağız 3 farklı markette alışveriş yaptık. 100 tl benzin aldık
Patates kg 3.5 tl
Havuç kg 3.5 tl
Greyfurt kg 2.5 tl
Soğan kg 4 tl
Arjantin elma kg 6 tl
Kivi kg 8 tl
Fiyatlar böyleydi

Patates
Havuç
Portakal
Greyfurt
400 gram tereyağı( indirimdeydi)
Kivi
Soğan
Elma
Kahvaltılık çikolata
Ankara makarna (stok)
2 li kremşanti
Helva
Arpa şehriye (stok)
Tel şehriye (stok)
Yerli ceviz (denemek için çok az aldım)
Ampul
Kuruyemiş
12 li 1.5 lt su
Ekmek
A101deki 100 lü çayı aldık
105 tl ödedik.
Yoğurt, süt filan başka eksikleri de yarın alacağız bi 100 de öyle gider

Sıfır harcama.Adami ekmek almaya yollayamadim kendi için.Benim ekmeğimden yemeyi tercih etti de dışarı çıkmadı ya.Neyse yarın halledecegik,dışarı da cikariz

off de puff de yorgunluk belirtisi ver silerken ise yarar belki :)
Hiç gerge kalmadı şansımı denemek için siler misin diye sordum bütün camları siliversi sağolsun ben de kıza pirinç çorbası yedirdim sonra yıkadık şimdi uyuyor :)

Hala akşama yemek yapmadım kızı yıkarken belim çok ağrıdı bir şey pişiresim de yok kızlar yaa.. markete de çıkamadık hva çok soğuk diye.

Bir miktar naktim kalıyor ama özel derse başladı kızım, ne verecez bilmiyorum o yüzden altın almadım beklemedeyim.
Duruma göre 4 gr alabilirim
Bende 1 tam 1 yarım aldım ay sonunda filan da ayın gidişine göre 1 gram daha alacağım galiba

Kizlar kimseler yok bugun buralarda
Uzun zamandir boyle 1 aksam ve pazar gunum yoktu, annemim arkadasi var esim persembe geldi bu aksam gitti tamamen ozgurum yahu yay burcu olurda bu kdr olurmu arada bir ekmegimi suyumu verin bir odaya atin beni

Demekki ihtiyacın var kimse mor göz altlarıyla gezmek istemez hergün kaş almak epey yorucu olur

Dün evi süpürmustuk. Mutfak dolaplarini vs de silmistim.
Bugun sadece bir odayi supurecegim. Tum ev silinecek.
Camasir asmistim onlar katlanacak.

Mrb kızlar tam altın param kaldı sadece birikim için eşim saklama konusunda problem olur bankadan gram al dedi bakalım ay sonunda alırım İnşallah teyzemin kızlarına geldik dün burda kaldık eşimde nöbetten geldi çocuklara iyi oldu kedi köpek evleri müstakil çok güzel

Müstakil ev ve bahçede kedi köpek kalp ben diyorum :)
Bu hafta içi benim de maaştan birikime atmam lazım bir fiziki çeyrek alsam yeter gerisini sanaldan sepet olarak gireceğim

Tünaydın ay nasıl güzel uyuduk dinlendik ya şahane oldu valla kahvaltı yaptım eşim yan apartmanda arkadaşımızın bekar evini kontrol etmeye gitti geldi . Bende kahvaltıyı kaldırıp balkon yıkadım yatağı topladım akşam dışarı çıkacağız

Slm mutlu pazarlar
Esim çocukları dışarı çıkardı mini bir piknik yapmışlar :))
bende minigi yıkadım çorba yaptım
Karnabahar kizarticam yanina patates biber de kizartirim üzerine domatesli salçalı sos güzel oluyor bugün de boyle geçiyor
Yemekten sonra kızımla kitap okuyacağız alışkanlık haline getirmeye çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…