Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben inanıyorum haftaya ikimiz de güzel haberlerle dönecez.

Tekrar kan testi yapıldı mı canım?Son değerin ne?Ve kaç haftalık gözüküyorsun şuan.Kese hemen görülmüyor,o yüzden üzme kendini..İnşallah cumartesi günü mutlulukla çıkarsın doktordan.Bende çok şükür idrar testlerine göre hamileyim ama kan yarın vericem..İnşallah mucizeler bizimledir.
Gün harcaması 55 lirayı bir markette,30 lirayı başka markette harcamış oldum.
Şu sıralar saklama kaplarıyla aşk yaşıyorum..

Nasılsınız kızlar,
Misafir bekliyoruz meyve aldım fazlaca 31 tl tuttu,
Buzluktan yeşil fasulye ,bulgur pilavı, et kavurma, salata, yoğurt, dünden patatesli börek vardı bunları yedik ,
Hava kapalı sürekli yağıyor, toz alıp, süpürdüm evi, silmedim, banyo wc yıkadım, çamaşır 1 posta ,
Hava açsa da yatak yorgan havalandirsam

son adet tarihin neydi canim

Bugün komşunun kızının Doğum günü vardı Çarşamba’dan benide davet etmişti . Hafta sonu bir kafede yaptıkları için eşli olunacağını düşünmüştüm . Bununla ilgili de birşey dememişti . Doğum günü geçeli 1 ayı geçti memleketinde ailesi ile kutladı zaten . Şimdi buraya geldi bir parti de burada kutluyor .Dün gitmek istemediğimiz için bir bahane ile mesaj yazmıştım bana eşsiz bayanlar dedi . Çok şaşırdım hem hafta sonu yap hem zaten ailenle yaptın eşin yanında yoktu burada eşli yap bari ailecek resim çektirin çocuğun ilk Doğum günü sonuçta oda yok . Eeee ne için yeniden burada Doğum günü yapılıyor sırf hediye toplamak için mi ? Gösteriş yapmak için mi ? Komik bulduğum için gitmediğime hiç pişman olmadım . Bu komşu ile çok yakın arkadaş olan başka komşu vardı araları bozulmuştu görüşmüyorlar artık . Oda az önce mesaj yazmış ki seni davet etti mi Doğum gününe diye sanane diyecektim hayır beni etse ne etmese ne seni ne ilgilendirioyrsa artık görüşmüyorsunuz neden ilgileniyorsun Doğum günüyle filan millet bir acayip

İnş cnm en son 1945 di beta. 5+2 yim şuan
İnş kan sonucun senin de güzel çıkar güzel haberler veririz

İnş canım Güzel haber verelim inş

Alya bazen vajinal ultrason ile gozukebiliyor daha cok kucuk hic moralini bozma ben guzel haberle gelecegine eminim kesin olarak yok desinler hep birlikte uzulur yine toparlaniriz sana destek oluruz

Selamlar
Hamama gittik temizlendik :) 150tl hamam 50 tl benzin 50 tl yemek. dun de sinemaya gittik. 4 bilet 48 tlye gelmis oldu:)
115tl yemek kuzen ismarladi sagolsun harcamali bir hafta oldu.

Ay cok severim yasadigim sehirde hic gitmedim ama tatillerde sevdigim bir etkinlik insan cok rahatliyor
Annemler kucukken anneannesi gotururmus eskiler bsy biliyormus yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…