- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.661
çok geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavussunEşimle hastaneye kontrole geldik bir ilaç uygulamışlar 139tl ameliyat edecekler birazdan 4250tl de o tuttu. Allah sağlıktan ayrı koymasın
Teşekkürler aminnnnçok geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavussun
Gecmis olsun canim. Ne icin olacakti ameliyatEşimle hastaneye kontrole geldik bir ilaç uygulamışlar 139tl ameliyat edecekler birazdan 4250tl de o tuttu. Allah sağlıktan ayrı koymasın
Çok sağolun Bağırsak ülseri olmuş kanaması durmayınca ameliyat ettilerGecmis olsun canim. Ne icin olacakti ameliyat
geçmiş olsun bu arada. Rabbim acil şifalar versin.Eşimle hastaneye kontrole geldik bir ilaç uygulamışlar 139tl ameliyat edecekler birazdan 4250tl de o tuttu. Allah sağlıktan ayrı koymasın
İibf mezunuyum ama düz memurluk için girmek istiyorum diğer türlü mümkün değik yapamam zatenCanim hangi bölümsün.
Mutlaka kpss calis. Atanip kendi parani kazanmak cok güzel birsey.
Memur ogretmen .. alimlari da guzel
Geçmiş olsun tez zamanda kavuşur inş sağlığına birikimi biraz da böyle zor zamanlarda kullanmak için yapıyoruz zatenEşimle hastaneye kontrole geldik bir ilaç uygulamışlar 139tl ameliyat edecekler birazdan 4250tl de o tuttu. Allah sağlıktan ayrı koymasın
Eşimle hastaneye kontrole geldik bir ilaç uygulamışlar 139tl ameliyat edecekler birazdan 4250tl de o tuttu. Allah sağlıktan ayrı koymasın
Çok geçmiş olsunÇok sağolun Bağırsak ülseri olmuş kanaması durmayınca ameliyat ettiler
Kesinlikle eksik hic bitmiyor.Yoğurt aldım 7 lira harcadim.
bir gün eksik yok gibi gorunsede ertesi gün mutlaka eksik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?