- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.621
57 uygunmuş canim.Bizde dun ttnet baglattik onceki kullandigimiz internet biraz yavasti ama fiyatida uygundu.ayda 45 liraydi o.
Ttnet alt yapisi g3lince bizde ttnete gectik
2 yil kalacagiz
Ayda 57 lira
Insallah sorun yasamayiz
Bende ayni sekilde düsünüyorum ama işi birakmak gibi bir şey olamiyor bizde malesef.danayı okuyunca aklıma geldi
benim uzun vadedeki yaşam planım eşimin işi bırakması :)
birimizin sabit geliri olması diğerinin de bağ bahçe ve hayvancılık işleriyle uğraşması
bunun için önce bir arsa alacağız merkeze yakın bir köyden
sonra içine çelik konstrüksiyon bir ev
ve biraz bostan bir de ahır ve kümes
küçükbaş istiyoruz, hem kendimiz için hem de biraz gelir elde edecek kadar
çocuğumuz salıncakta sallanabilsin, tavuklardan yumurta toplayabilsin mesela
bunun için bi 5 seneye ihtiyaç var minimum
Esim bekarken hep ttnet kullanmis.o zamnlar cok iyiydi diyor ama bakalim artik57 uygunmuş canim.
Acikcasi beni yildirmisti ttnet. Ama şehirden sehire fark ediyor demekki. Çunkü ttnete de tavsiye üzerine geistik. Cok memnundu tavsiye edenler
10.000 fazla gibi geldi ama eğer küçükse iki üç sene sonra satılacaksa anca o kadar eder birde bakan kişinin iyi bakması lazım onlarda çok çabuk hastalık kapıyor birde iğneleri falan var benim anne tarafı full hayvancılıkla uğraşıyor ordan biliyorum.. sen birtaneyle dene bakalım baktın iyi gitti üç tane al sonra 5 tane derken birde bakmışsın işi bırakmışsın hayvancılık yapmaya başlamşsn :)))Valla ben de diyorum her aldığım danadan 10000 kazanacaksam alayım dört tane daha bi sene sonra ev peşinatım çıksın
Bn sadece ankara makarna aliyorum o guzel bnce.diger makarnalari hic denemedimŞok un piyale makarnasi nasil lezzeti denediniz mi
A101 makatnasi hoşuma gitmiyor benim. Makarnayi tavuklu sebzeli yapinca eşim de yiyor. Ben severim de kendi pek sevmez
cnm bugün piyale nın makarnasini sebzeli yaptim biz beğeniyoruz güzel ve fiyatı da uygun. indirimde olduğu için tatile gitmeden bikac paket alacagimŞok un piyale makarnasi nasil lezzeti denediniz mi
A101 makatnasi hoşuma gitmiyor benim. Makarnayi tavuklu sebzeli yapinca eşim de yiyor. Ben severim de kendi pek sevmez
bugün yerel markette bütün tavuk indirimdeydi almadığına pişman oldum. parçalayıp farklı yemekler yapabilirdimBugun marketten 1 tane tavuk 1 paket tavuk baget gazoz birde cayin yanina atistirmalik aldik
48 lira odedim dun hic harcama yapmadim
90 krs aldim. Indirimsiz fiyati kaccnm bugün piyale nın makarnasini sebzeli yaptim biz beğeniyoruz güzel ve fiyatı da uygun. indirimde olduğu için tatile gitmeden bikac paket alacagim
Bnm esim tavuk et bunlari cok seviyor.o yuzden eksik olmuyor.firinda patatesle yaparim,pilav ustu haslama,kavurma , tavuklu makarna,sote her turlusunu yaparim.bugün yerel markette bütün tavuk indirimdeydi almadığına pişman oldum. parçalayıp farklı yemekler yapabilirdim
aynen bende öyle yapıyorum hepsi farklı lezzetler. fırında poşette harika oluyor. ay canım çekti şimdi. esim e soyleyeyim o marketin önünden geçecekse 1 tane alsinBnm esim tavuk et bunlari cok seviyor.o yuzden eksik olmuyor.firinda patatesle yaparim,pilav ustu haslama,kavurma , tavuklu makarna,sote her turlusunu yaparim.
Tost makinesinde de güzel oluyoraynen bende öyle yapıyorum hepsi farklı lezzetler. fırında poşette harika oluyor. ay canım çekti şimdi. esim e soyleyeyim o marketin önünden geçecekse 1 tane alsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?