Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizde dun ttnet baglattik onceki kullandigimiz internet biraz yavasti ama fiyatida uygundu.ayda 45 liraydi o.
Ttnet alt yapisi g3lince bizde ttnete gectik
2 yil kalacagiz
Ayda 57 lira
Insallah sorun yasamayiz
57 uygunmuş canim.
Acikcasi beni yildirmisti ttnet. Ama şehirden sehire fark ediyor demekki. Çunkü ttnete de tavsiye üzerine geistik. Cok memnundu tavsiye edenler

Bende ayni sekilde düsünüyorum ama işi birakmak gibi bir şey olamiyor bizde malesef.
Benimki uzun vadeye sarkicak galiba

57 uygunmuş canim.
Acikcasi beni yildirmisti ttnet. Ama şehirden sehire fark ediyor demekki. Çunkü ttnete de tavsiye üzerine geistik. Cok memnundu tavsiye edenler
Esim bekarken hep ttnet kullanmis.o zamnlar cok iyiydi diyor ama bakalim artik

Valla ben de diyorum her aldığım danadan 10000 kazanacaksam alayım dört tane daha bi sene sonra ev peşinatım çıksın
10.000 fazla gibi geldi ama eğer küçükse iki üç sene sonra satılacaksa anca o kadar eder birde bakan kişinin iyi bakması lazım onlarda çok çabuk hastalık kapıyor birde iğneleri falan var benim anne tarafı full hayvancılıkla uğraşıyor ordan biliyorum.. sen birtaneyle dene bakalım baktın iyi gitti üç tane al sonra 5 tane derken birde bakmışsın işi bırakmışsın hayvancılık yapmaya başlamşsn :)))

iş dönüşü 3 gün yetecek kadar meyve patates havuç betanın helvası aldım 9 .5 tl harcadım. yemekleri dün yapmıştım dinleniyorum

tahin helvası aldım. kızlar a101 de10 tl üzeri alışveriş E şampuan 5 buçuk tl demislerdi. burda yok dediler bende bir şey almadim yerel marketten aldim

Şok un piyale makarnasi nasil lezzeti denediniz mi
A101 makatnasi hoşuma gitmiyor benim. Makarnayi tavuklu sebzeli yapinca eşim de yiyor. Ben severim de kendi pek sevmez

Bugun marketten 1 tane tavuk 1 paket tavuk baget gazoz birde cayin yanina atistirmalik aldik
48 lira odedim dun hic harcama yapmadim

Şok un piyale makarnasi nasil lezzeti denediniz mi
A101 makatnasi hoşuma gitmiyor benim. Makarnayi tavuklu sebzeli yapinca eşim de yiyor. Ben severim de kendi pek sevmez
cnm bugün piyale nın makarnasini sebzeli yaptim biz beğeniyoruz güzel ve fiyatı da uygun. indirimde olduğu için tatile gitmeden bikac paket alacagim

ben sokun mis ürünleri ni de beğeniyorum. evime 50 m uzaklikta acil durumda bazen de fiyatlara bakmak için ugrarim

bugün yerel markette bütün tavuk indirimdeydi almadığına pişman oldum. parçalayıp farklı yemekler yapabilirdim
Bnm esim tavuk et bunlari cok seviyor.o yuzden eksik olmuyor.firinda patatesle yaparim,pilav ustu haslama,kavurma , tavuklu makarna,sote her turlusunu yaparim.

90 kr tan aldım bende markete göre değişiyor. 1.25 olan yerde var. bu hafta corbalik ve bikac cesit makarna alip koyacagim stoklara bozulacak bir sey degil sıcak hariç

Bnm esim tavuk et bunlari cok seviyor.o yuzden eksik olmuyor.firinda patatesle yaparim,pilav ustu haslama,kavurma , tavuklu makarna,sote her turlusunu yaparim.
aynen bende öyle yapıyorum hepsi farklı lezzetler. fırında poşette harika oluyor. ay canım çekti şimdi. esim e soyleyeyim o marketin önünden geçecekse 1 tane alsin

10 tl ile günü kapadım cips abur cubur bi şeyler aldım..iki günlük de yemeğim var.çok şükür. İki hafta dikkat etmem lazım çok dışardan yemek yememeliyiz.dışarı beni çok cezbediyor kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…