- 10 Mayıs 2014
- 4.897
- 5.513
- 358
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.641
Şok bana en yakın market. Çoğu ürününü memnuniyetle kullanıyorum. Makarna çok yapmam ama piyale alıyorum ve memnunumŞok un piyale makarnasi nasil lezzeti denediniz mi
A101 makatnasi hoşuma gitmiyor benim. Makarnayi tavuklu sebzeli yapinca eşim de yiyor. Ben severim de kendi pek sevmez
Geçmiş olsun canım.ay ne güzel ya bende cimrilikten almıyorum telefon kaca aldınız acaba.güle güle kullan şimdiden :) telefon bozuk falan değil de benim istiyorum ki hep yenisi olsun ama ev parası biriktiriyorum o yüzden çatlasam alamamHerkese merhaba memleketten konserve yeşil fasulye buzluğa atılmış barbunya üç er kiloydu bir kilo kuru fasulye toplamda 50 tl ödedim. Annem de bulgur aldı lahana elma makarna da dedeler anneanneler babanneler verdi. Migros kartımızdan 90 tl lik sebze yumurta kıyma falan alışverişimiz oldu.
Eşim hasta 380 tl hastane 230tl eczane tuttu. Ameliyat olabilir napalım sağlık için öderiZ sağlık olsun gerisi boş. Bana da ıphone 8plus almıştı yeni benim de iPhone 6 Plus boşa çıktı . Üşenmezsem bir çarşıya çıkıp satacağım. İyi para verirler inşallah
Aynen firinda posette cok lezzetli oluyoraynen bende öyle yapıyorum hepsi farklı lezzetler. fırında poşette harika oluyor. ay canım çekti şimdi. esim e soyleyeyim o marketin önünden geçecekse 1 tane alsin
Hediyenin parası sorulmaz ama ekonomi yapıyoruz diye sordum mecburen 4500 tl dedi sanırım ama ben teknolojiye para vermeye karşıyım ama alınca da mutlu oldum tabisiiiGeçmiş olsun canım.ay ne güzel ya bende cimrilikten almıyorum telefon kaca aldınız acaba.güle güle kullan şimdiden :) telefon bozuk falan değil de benim istiyorum ki hep yenisi olsun ama ev parası biriktiriyorum o yüzden çatlasam alamam
Iphone 6 varken iphone 8 e bnce hic gerek yokmus. Yok parasina satarsiniz artik yazik olmus o kadar parayaHediyenin parası sorulmaz ama ekonomi yapıyoruz diye sordum mecburen 4500 tl dedi sanırım ama ben teknolojiye para vermeye karşıyım ama alınca da mutlu oldum tabisiii
tost makinesinde nasil oluyor cnm deneyebilirimTost makinesinde de güzel oluyor
aynen bende öyleyim ama alicam tatil dönüşü hafta ici bayan temizlesin.Kizlar 15 tatilde eve kadin alip temizletmek istiyorum. Bir yandan da ne gerek var yavas yavas yapim diyorum. Ev cok pis gorunuyor gozume. Camlar kaplik dolabi kapilar silinmesi gerek kaplik dolabiyla kapilari silerimde daha hic cam silmedim.beceremem pek.
Kadin geldiginde guzel temizliyor ama o gun cok geriliyorum. 1 gunum mahvolmus oluyor. Bilemedim ya
Tavuk sarma aliyoruz. Esim bicakla arasini acip inceltiyor. Yag salca baharatlar ile soslayip tost mak. Pisiriyoruz. Izgaratost makinesinde nasil oluyor cnm deneyebilirim
Çikmiyorsa hiç yapma bence canim. Çünkü çok kirleniyor ve yağlaniyorya cnm benim tost makinem gerçekten çok güzel ama plakaları çıkmadığından temizliği zor oluyor. ama ben tavuğun her türlüsünü severim bir ara denerim âklimda olsun
Çok haklısınız bir kaç kere şarjım çabuk bitmişti ve eşim bana ulaşamayınca kıyameti koparmıştı sanırım o yüzden alıp geldi.Iphone 6 varken iphone 8 e bnce hic gerek yokmus. Yok parasina satarsiniz artik yazik olmus o kadar paraya
Ayrıntılı Temizlik için birinden yardım almakta fayda var . Bizim yardım eden ablayı yeni almaya başladık ama kendi temizlediğiniz gibi hiç bir zaman olmuyor orası ayrıKizlar 15 tatilde eve kadin alip temizletmek istiyorum. Bir yandan da ne gerek var yavas yavas yapim diyorum. Ev cok pis gorunuyor gozume. Camlar kaplik dolabi kapilar silinmesi gerek kaplik dolabiyla kapilari silerimde daha hic cam silmedim.beceremem pek.
Kadin geldiginde guzel temizliyor ama o gun cok geriliyorum. 1 gunum mahvolmus oluyor. Bilemedim ya
Canim hangi bölümsün.Selam kızlar.. Gündüz iş yerinde giremiyorum akşamları da fırsat bulamıyorum ne çok mesaj birikmiş akşamları hiç halim olmuyo evde yapılacak bi dünya iş var klimalı odadan çıkıp da mutfakta yatak odasında soğuk soğuk çalışasım gelmiyo valla. Güya eşimle konuştum kpss ye gircem bu sene çok destek oldu ikna etti sağolsun ama ona da zaman ayıramıyorum nolcak benim bu halim böyle ya hiç enerjim yok bi akıl verin bana lütfen... Bu arada eşim maaşını aldı ödemeleri yaptık şubatın 5 ine kadr 200 tl paramız kaldı benim yol param hariç inşallah yetirebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?