- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.201
Okulda görüyor 1saat jimnastik çok sevıyor gelişimi içinde çok faydalıymış ama yüzmede çok yararlı bır spor çok kararsızım araştıralım Nisa’n gibi başlatalımNisan gibi yuzme dusunuyoruz. Benim de fikrim yok
Cnm ilk önce jimnastik öneriliyor daha sonra diğer sporlar. Vücut o kültürü alınca diğer sporlara ilgisine göre yönelirOğlanı jimnastik kursuna vermek istiyorum Mart’ta 4yas oluyor.Yüzme kursuda var aklımda Nisan gibi yuZmeyemı başlatsamSizin çocuklar hangi sporla uğraşıyor yollayan varmı fikir istiyorum Ablamın kızı 3yastan beri yüzmeye gidiyor lisansıda çıktı 7yıl olacak çok severek gidiyor.
Çok tatlısınSelamlaarr... 20tl yemek 100tl benzin 48 tl zikkim.. dun t.fasulye yapmistim bugune hazir olsun diye.. gelince de sehriyeli pilav ve tarhana koydum yedik simdi cayimizi iciyoruz...
Biximkiler daha kucuk ama kreşlerindeki büyük gruplardan yazılanları dışarı yuzme ve jimnastik kursuna götürüyorlar. Ayrıca her hafts dışarıdan muzik ve jimnastik hocası geliyor. İsteyenlere ozel piyano dersi de aldırıyorlar. Senin ki gidiyordu sanırım kreşe demi belki vardır onlarda da benzer düzen bir sor istersen.Oğlanı jimnastik kursuna vermek istiyorum Mart’ta 4yas oluyor.Yüzme kursuda var aklımda Nisan gibi yuZmeyemı başlatsamSizin çocuklar hangi sporla uğraşıyor yollayan varmı fikir istiyorum Ablamın kızı 3yastan beri yüzmeye gidiyor lisansıda çıktı 7yıl olacak çok severek gidiyor.
Bugün bizim de işyeri ve evdeki yemekler pişti oldu balık-salata yedik. Yarına yemek yok ofiste de yogun bir gün olacak akşam muhtemelen kıymalı yumurta kahvaltılık gideceğiz. Evlenmeden önce hep derdim eşim babama çekse keşke diye yemek konusunda hiç bir zaman sıkıntı yaşamadım. Yemek artanmış, önceki günden kalmışmış; hiç surat sallamaz, aksine ziyan olmasın dökülmesin der. Ben bu durumu onun adına çok akıllıca; düşünsene hep itiraz etseydi ben de bir iki yemek yapar sonra ehh ne halin varsa gör ısmarla o zaman derdim:) Adam beni yemek yapmaya teşvik ediyor.Selamlar menuyu değiştirdim ben, etsuyu vardı onunla domatesli sehriye çorbası ve ıspanak yemeği yaptım yogurt salata yedik. Yarın yayla corbası pizza düşünüyorum. Eşleri çok yemek seçenler valla iki yemek yapmak zor olsa gerek, Allah kolaylık versin sizlere. Benim eşimde bamya yemez yani evlendikten sonra yemeğe basladı boyle tadımlık 3-4kasık alır, e zaten bamya ayda bir ancak pişer ye işte nolcak demibide işkembe çorbası içmez ben severim ama.yani çok yemek seçse zorlanırdım gelemem oyle seylere
Henüz bende çocuk yok ancak bu konuyu besyocu birkaç hocayla görüştüğümde jimnastiğin tüm sporlar için temel olduğunu ve çok faydalı olduğunu söylemişlerdi. Biz geçen seneye kadar eşimle düzenli yüzerdik haftada iki gün tabi gittiğimiz saatlerin sonunda minikler için yüzme kursu da olurdu bıdık bıdık pek tatlı olurlardı :) hatta bazıları dersleri bittiği halde sudan çıkmak istemezlerdi :)Oğlanı jimnastik kursuna vermek istiyorum Mart’ta 4yas oluyor.Yüzme kursuda var aklımda Nisan gibi yuZmeyemı başlatsamSizin çocuklar hangi sporla uğraşıyor yollayan varmı fikir istiyorum Ablamın kızı 3yastan beri yüzmeye gidiyor lisansıda çıktı 7yıl olacak çok severek gidiyor.
Geçmiş olsun. toplumsal problemimiz o :) İğne olarak yazdığı muhtemelen dodex tir. Hiç onunla vakit kaybetme dodexteki b12 siyanokobalamin formu yani biyoyararı çok düşük. kanda yüksek miktarda olsa da hücreler o formu kullanamıyorlar. Onun yerine ağızdan pastil gibi emilen metilkobalamin formu B12 kullanmalısın. Birçok doktor bu konuda malesef gelenekçi yaklaşıyor.Dün kan vermiştim esim bugün dr ile görüştü b12 yerlerde sürünüyortahmin etmiştim unutkanlık arttı ve halsizim 6 tane iğne bir kutuda hap yazmış d vitaminide eksik onun içinde 2 şişe damla demirde düşük onun içinde bir kutu hap ben ölmüşüm dostlar haberim yok
Tahmin ediyordum eksiklik olduğunu çok yoruluyorum emziriyorum kızımın elarjısınden herşeyi yiyemiyorum doğum v.s depolar boşalmış önce saglık
geçmiş olsunn artık çoğu insan bu dertten çekiyor.. ve bu durum insanın canını sıkmaya yetiyor... sen zıkkım kullanıyor musun,ki sanmıyorum, annem benim ondan değerlerimin düştüğünü söylüyor da :)Dün kan vermiştim esim bugün dr ile görüştü b12 yerlerde sürünüyortahmin etmiştim unutkanlık arttı ve halsizim 6 tane iğne bir kutuda hap yazmış d vitaminide eksik onun içinde 2 şişe damla demirde düşük onun içinde bir kutu hap ben ölmüşüm dostlar haberim yok
Tahmin ediyordum eksiklik olduğunu çok yoruluyorum emziriyorum kızımın elarjısınden herşeyi yiyemiyorum doğum v.s depolar boşalmış önce saglık
Ata altin satis 1512 yqziyor
Tam altin 4 ceyrek altina denk geliyor. Kulplu.canım tam altın resat altın gremse altın kulpplu kulpsuz vs farklarını bılıyomrusn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?