Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Cnm ilk önce jimnastik öneriliyor daha sonra diğer sporlar. Vücut o kültürü alınca diğer sporlara ilgisine göre yönelir

Dün kan vermiştim esim bugün dr ile görüştü b12 yerlerde sürünüyortahmin etmiştim unutkanlık arttı ve halsizim 6 tane iğne bir kutuda hap yazmış d vitaminide eksik onun içinde 2 şişe damla demirde düşük onun içinde bir kutu hap ben ölmüşüm dostlar haberim yok
Tahmin ediyordum eksiklik olduğunu çok yoruluyorum emziriyorum kızımın elarjısınden herşeyi yiyemiyorum doğum v.s depolar boşalmış önce saglık

Biximkiler daha kucuk ama kreşlerindeki büyük gruplardan yazılanları dışarı yuzme ve jimnastik kursuna götürüyorlar. Ayrıca her hafts dışarıdan muzik ve jimnastik hocası geliyor. İsteyenlere ozel piyano dersi de aldırıyorlar. Senin ki gidiyordu sanırım kreşe demi belki vardır onlarda da benzer düzen bir sor istersen.

Bugün bizim de işyeri ve evdeki yemekler pişti oldu balık-salata yedik. Yarına yemek yok ofiste de yogun bir gün olacak akşam muhtemelen kıymalı yumurta kahvaltılık gideceğiz. Evlenmeden önce hep derdim eşim babama çekse keşke diye yemek konusunda hiç bir zaman sıkıntı yaşamadım. Yemek artanmış, önceki günden kalmışmış; hiç surat sallamaz, aksine ziyan olmasın dökülmesin der. Ben bu durumu onun adına çok akıllıca; düşünsene hep itiraz etseydi ben de bir iki yemek yapar sonra ehh ne halin varsa gör ısmarla o zaman derdim:) Adam beni yemek yapmaya teşvik ediyor.

Henüz bende çocuk yok ancak bu konuyu besyocu birkaç hocayla görüştüğümde jimnastiğin tüm sporlar için temel olduğunu ve çok faydalı olduğunu söylemişlerdi. Biz geçen seneye kadar eşimle düzenli yüzerdik haftada iki gün tabi gittiğimiz saatlerin sonunda minikler için yüzme kursu da olurdu bıdık bıdık pek tatlı olurlardı :) hatta bazıları dersleri bittiği halde sudan çıkmak istemezlerdi :)
Yüzme için havuzlarda klor oluyor malum bence bu konuyu doktoruna danışmalısın klora karşı alerjisi var mı sakıncalı mı vs diye.

Geçmiş olsun. toplumsal problemimiz o :) İğne olarak yazdığı muhtemelen dodex tir. Hiç onunla vakit kaybetme dodexteki b12 siyanokobalamin formu yani biyoyararı çok düşük. kanda yüksek miktarda olsa da hücreler o formu kullanamıyorlar. Onun yerine ağızdan pastil gibi emilen metilkobalamin formu B12 kullanmalısın. Birçok doktor bu konuda malesef gelenekçi yaklaşıyor.
D vitamini için takviyeye ek olarak öğle saatlerinde el bileklerinin içini aç, güneşi ayrıca öyle almalısın.

Gün güzel oluyor. Bu yil katildim. Şubatta bendeydi. Ekleme de yaparak 2 ata altin aldim.
Altin düşüktü şansima. Parayi ilk alan arkadas da altin yapmis. Zarardayim diyordu.
Kismet olursa gelecek yil da daha buyuk meblaglarla girmek istiyorum.

geçmiş olsunn artık çoğu insan bu dertten çekiyor.. ve bu durum insanın canını sıkmaya yetiyor... sen zıkkım kullanıyor musun,ki sanmıyorum, annem benim ondan değerlerimin düştüğünü söylüyor da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…