Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Zorbalik fiziksel.
Bir de akran baskisi var ki cok fena.
Cocuklar anne babacilik oynuyorlar resmen.
Cevist cesit kiyafetler markali ayakkabilar yasadigin semt taktigi tokaya kadar birbirlerine baski kurup aşağilayabiliyorlar
Bahsettiğin akran baskısı kreşte başlıyor. Özellikle oyuncak gününde birbirlerinin oyuncakları, giydikleri ayakkabı, kıyafet diye devam ediyor. Bir de doğum günü meselesi var tabi. Geçenlerde kreşten bir arkadaşının doğum gününe katıldık. Parti evi olarak hizmet veren bir villa, çocuklar için tutulmuş animatörler falan derken epey afilliydi. Sonra o doğum gününe katılan çocuklar evde yapılana burun kıvırmaya, kendini değersiz hissetmeye başlıyor.

yok o konuda yine ailelerde suç bulurum ben.. herkesin yaşam tarzı farklı... kızım da bana o şekilde geldiğinde ama o x derdim işte annesi babası izin verdi dese o xin annesi ya da babası derdim... şimdi biz neyi yapabiliriz neyi yapamayız biliyor... ama işte büyüyor bizim de sürtüşeceğimiz zamanlar gelecektir.. hafifinden atlatalım inşallah... :)

bazen özel okuldan sırf bu yüzden uzaklaşıyorum... o kadar özenle hem eğitim, hem pedagojik yaklaşım açısından seçtiğimiz bir okulda. akran zorbalığının bir de bu maddi boyutu var bence ve benim hiç hoşuma gitmiyor oğlum adına. seneye ne yapacağım konusunda halen kararsızım

püre cim geçen gün aklıma geldin, hamsiyi fırında senin dediğin gibi tereyağ ve mısır unlu yaptım, çok güzeldi:) hem de hafif...

sobee markasından alış veriş yapanlar vardı sanki burada. güvenilir mi site kızlar? baya uygun geldi %100 pamuklu olanlar...

Özel, devlet her yerde var akran baskisi maalesef
Devlet lisesindeyim, ailelerimiz de orta ve dusuk gelirli aileler. Cogu evinde hayvan besleyen ciftci aileler, guclukle yetiniyorlar kendilerine ama cocuklarinin ayaklarindaki ayakkabilar en kotusu Nike.
Kizlarin tavrina tutumuna bakiyorum, gobek acik, daracik taytlar. Saclar genelinin boyali zaten. Okula mi geliyorlar, partiye mi belirsiz. Ailelere bakiyorum şalvarli veya ustu basi perisan yazik. Aileler aman cocugum mahrum olmasin, aman arkadasindan geri kalmasin derken aslinda kötülük ediyor. Cunku yeri gelecek cocugunun talebine gucu yetmeyecek. Ozaman da maalesef baska sekilde o parayi, o luksu bulmaya calisacak.
Birbirilerine saygi, sevgi zaten sifir. Tipiyle alay etmeler, konusmasiyla dalga gecmeler. Saatlerce nutuk cekiyorum bazen ama yine de aileden gormeyince zor..

Yarin boş günüm ohh rahat kafam.
Salep yaptim sicak sicak yaprak dökümünü izliyorum.
Piyasalari takip ediyorum. Al sattan biraz kârım oldu

Bir miktar döviz ve altın aldım. Onstaki yükseliş beni endişelendiriyor, o yüzden almak istedim. Yarın bankadaki dövizleri çekeceğim, dokunasım var
Ayda 3 defa gelirim oluyor, aslında toplayıp alsam daha zevkli olacak ama hiç bekleyesim gelmiyor

ıcımden geldi yazım dedim sizi de ayrı bi sevıyorum ya Allah ıyılerle karsılastırsın burda tanımadan sevdıklerimdensınız

Voalite beni de cezbetti

ıcımden geldi yazım dedim sizi de ayrı bi sevıyorum ya Allah ıyılerle karsılastırsın burda tanımadan sevdıklerimdensınız

Ay nasil mutlu oldum brz keyfim yoktu hepti uctu gitti biliyormusun hisler karsilikli
herseyden once bende bir kronik uykucuyum ve kurumdasiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…