- 3 Haziran 2009
- 7.629
- 30.003
- 1.073
- 42
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.241
Bahsettiğin akran baskısı kreşte başlıyor. Özellikle oyuncak gününde birbirlerinin oyuncakları, giydikleri ayakkabı, kıyafet diye devam ediyor. Bir de doğum günü meselesi var tabi. Geçenlerde kreşten bir arkadaşının doğum gününe katıldık. Parti evi olarak hizmet veren bir villa, çocuklar için tutulmuş animatörler falan derken epey afilliydi. Sonra o doğum gününe katılan çocuklar evde yapılana burun kıvırmaya, kendini değersiz hissetmeye başlıyor.Zorbalik fiziksel.
Bir de akran baskisi var ki cok fena.
Cocuklar anne babacilik oynuyorlar resmen.
Cevist cesit kiyafetler markali ayakkabilar yasadigin semt taktigi tokaya kadar birbirlerine baski kurup aşağilayabiliyorlar
Afiyetler olsun canimpüre cim geçen gün aklıma geldin, hamsiyi fırında senin dediğin gibi tereyağ ve mısır unlu yaptım, çok güzeldi:) hem de hafif...
ıcımden geldi yazım dedim sizi de ayrı bi sevıyorum ya Allah ıyılerle karsılastırsınBir miktar döviz ve altın aldım. Onstaki yükseliş beni endişelendiriyor, o yüzden almak istedim. Yarın bankadaki dövizleri çekeceğim, dokunasım var
Ayda 3 defa gelirim oluyor, aslında toplayıp alsam daha zevkli olacak ama hiç bekleyesim gelmiyor
yaa bana epey pahalı gelmıstı ıyı bariiyiymiş canım sene 2009 250tl vermiştim.
Yazdim ozelden canim. Burdan pek bilgi veremiyorum banka yatirim vsHangi bankadan al sat yapıyorsunuz? Ben iş kullanıyorum mesela makas çok fazla
Voalite beni de cezbettiBir miktar döviz ve altın aldım. Onstaki yükseliş beni endişelendiriyor, o yüzden almak istedim. Yarın bankadaki dövizleri çekeceğim, dokunasım var
Ayda 3 defa gelirim oluyor, aslında toplayıp alsam daha zevkli olacak ama hiç bekleyesim gelmiyor
Voalite beni de cezbetti
ıcımden geldi yazım dedim sizi de ayrı bi sevıyorum ya Allah ıyılerle karsılastırsınburda tanımadan sevdıklerimdensınız
Piyasada dalgalanma var. Yukselis fazla birdeCahilligime ver nolur, hic bsy anlamadim
Canim sonuçta cocugun giyiyo bedenine degiyo 2 liraya da tayt olmayacağına göre olsa da alma yani. Bu aldiklarin guzel hiçte üzülme takma herşeyin de ucuzu makbul degil yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?