- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #28.181
Bende borç ödemezsem çok harcama yapıyorum borca kesılınce arada ödenip gidiyor.Kenara para attıkça insan hevesleniyor her ay neladar arttırabılırım diye düşünüyor gaza geliyorum ben burdacan09e bence birikim ve borc odeme bir arada.
Bilmiyorum ama birikim bir guvence gibi geliyor bana
Borç odenmeden insan kendini kisitlamiyor bence. Yigidin bosuna kamçısı olmamis:)
Arsa alin ozaman eviniz varsayiğidiz evelallahşimdiden başladı arabayı mı değiştirsek eve mi girsek... ama ben istemiyorum 1 ev parası daha bankaya vermeyiii:)
Dogru dusunuyorsun canimBende borç ödemezsem çok harcama yapıyorum borca kesılınce arada ödenip gidiyor.Kenara para attıkça insan hevesleniyor her ay neladar arttırabılırım diye düşünüyor gaza geliyorum ben burda
yok canım ev yok... faizlerin yüksekliğinden bahsediyordum, bir ev parası daha bankaya ödemek istemiyorum derken.. :)Arsa alin ozaman eviniz varsa
Hem de deger kazanacak bir yerden denk gelirse arsa cok iyi kazandirir. Bence de bir yerlere baglamak gerek kazanci. Araba yukseltmek de mantikli gibi :))
Benım su ölü doğum olan gebelıgımde benım hayatı rıskım vardı zaten o sebeble sonlandırıldı ama o kadar kotuydum kı tuvalete gıttıgımde bacalarımdan asagı kanlar akıyordu . 8 hafta bu sekılde gıdınce sonunda artık bızde devam etmek ıstemedık, dr da bu durumda devam etmenın sacmalık olacagını dogumda benı yada bebegı veya her ıkınızde dedı kotu seyler olur.Ama son 5. hamılelıgımı o kadar ayakta gecırdım kı anlatamam hem duygusal olarak cok gelgıtlı hemde fızıksel olarak cok aktıf oldum masallah hıc bır sorunda yasamadım . Benım bedenım bıraz kanama ıslerıne yatkın maalesef, 29 haftadan sonrada nısan gelmeye basladı benden . Her ıse geldıgım ılk pazartesıBenim de başımdan tatsız hadiseler geçti bebek konusunda ve yardımcı üreme teknikleri ile gebe kalabildim. Şanslıyım ki ilk denemede olumlu oldu. Spontane gebe kalabilmek şu an bana öyle büyük bir şans gibi geliyor ki. Çevremdekiler hep diyorlar ki rapor al işe gitme kendini yorma bu bebek kolay olmadı. Evet azıcık uğraştık ama burda öyle hikayeler görüyorum ki:))) çevrede zıpzıp bambi gibi geziyorum :)))
Kizlar günaydin.
Birkac gundur yorgunluktan bardak kaldiramiyorum yemek yapamiyorum ve az yiyorum.
Dün biraz yürüyüs yapalim dedik yürüyemedim yorgunluktan.
Esim ben bu hallerini bi yerlerden hatirliyorum dedi ve gitti eczaneye.
Testi yaptim kirmizi belirgin cift cizgi
Acilde kan verdim beta 7660.0
Bızde faız yok ama elden borç var ıste, arkadasın kı kesın ödenecekte kp belkı dıyorum bır ıhtımal parayı hediye etsepurenin dediği de mantıklı her ay bi şekilde maaşından kesiliyor gibi ödeniyor.. kalanı harçlık ve birikim işte..
yani tamam faiz ödenmiyor ama ele ne geçerse banka borcuna yatırmak da bana mantıklı geliyor borcun bir an önce bitmesi açısından..
Olsun bak yigidin kamcisi iste... hediye etmesini bekleme bence.. arkadasinin 2 taksidini ust uste odemektense bolusturursun daha iyi olur.. belki odemeyin gerek yok der bu defa sizi istekli gorunce:))Bızde faız yok ama elden borç var ıste, arkadasın kı kesın ödenecekte kp belkı dıyorum bır ıhtımal parayı hediye etse
Daha çocuklara borçluyuz , bız herhalde bı 2 sene belımızı dogrultamayız
hee anladim :)) yeni uyandim da idare etyok canım ev yok... faizlerin yüksekliğinden bahsediyordum, bir ev parası daha bankaya ödemek istemiyorum derken.. :)
Önce onu bıtırın sonra bana verın dedı esıme , o zamanlarda onların tam 2 dugun yapacagı zamana gelecek kesın alırOlsun bak yigidin kamcisi iste... hediye etmesini bekleme bence.. arkadasinin 2 taksidini ust uste odemektense bolusturursun daha iyi olur.. belki odemeyin gerek yok der bu defa sizi istekli gorunce:))
hee taam o zaman :))hee anladim :)) yeni uyandim da idare et
Tayinci misiniz oldugunuz yerde kalma durumunuz var mi? Krediler bi tik dusuyor bence odenebilir. Yani bir sekilde ev alma imkaniniz varsa bekleyin ama bizim gibi millete kira vermekten biktiysaniz, beklediginiz bir arsa bir miras yoksa dusunebilirsiniz. 10 sene sonra o eve odediginiz para cikacak emin ol
Odediginiz kira da kendinize kalacak
10bin fazla değil ödenir sıkma canını 1 sene kemer sıksan hallolur gibi.. asıl ortaoukulu özel düşünüyorsan yandınÖnce onu bıtırın sonra bana verın dedı esıme , o zamanlarda onların tam 2 dugun yapacagı zamana gelecek kesın alır
Hayırlı olsun canım hamileler çoğalıyor maşallahKizlar günaydin.
Birkac gundur yorgunluktan bardak kaldiramiyorum yemek yapamiyorum ve az yiyorum.
ziraat 1.28 e dusurdu bugunden itibaren sanirimhee taam o zaman :))
yok bizde tayinlik bir durum.. düşük dediğin yine 1,68lerde mi neymiş.. inşallah hayırlısı bakalım Rabbim bir yol çizmiştir elbet.. kiram çok yüksek olsaydı düşündürürdü tabi.. şimdilik böyle gidelim biz.. seneye Allah kerim:)
vuuv iyiymiş..:)ziraat 1.28 e dusurdu bugunden itibaren sanirim
O konuda da kafam karışık henüz hıc bursluk sınavlarına gırmedı10bin fazla değil ödenir sıkma canını 1 sene kemer sıksan hallolur gibi.. asıl ortaoukulu özel düşünüyorsan yandın
Ay çok sevindim canım hayırlı olsun :)Kizlar günaydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?