Bugün ne aldin kaç tl harcadin

can09e bence birikim ve borc odeme bir arada.
Bilmiyorum ama birikim bir guvence gibi geliyor bana
Borç odenmeden insan kendini kisitlamiyor bence. Yigidin bosuna kamçısı olmamis:)
Bende borç ödemezsem çok harcama yapıyorum borca kesılınce arada ödenip gidiyor.Kenara para attıkça insan hevesleniyor her ay neladar arttırabılırım diye düşünüyor gaza geliyorum ben burda

yiğidiz evelallah şimdiden başladı arabayı mı değiştirsek eve mi girsek... ama ben istemiyorum 1 ev parası daha bankaya vermeyiii:)
Arsa alin ozaman eviniz varsa
Hem de deger kazanacak bir yerden denk gelirse arsa cok iyi kazandirir. Bence de bir yerlere baglamak gerek kazanci. Araba yukseltmek de mantikli gibi :))

Bende borç ödemezsem çok harcama yapıyorum borca kesılınce arada ödenip gidiyor.Kenara para attıkça insan hevesleniyor her ay neladar arttırabılırım diye düşünüyor gaza geliyorum ben burda
Dogru dusunuyorsun canim
bir de eşin dogudayken, tazminati iyiken biriktir ki, batiya geldiginde bir yatirim yapasiniz

Arsa alin ozaman eviniz varsa
Hem de deger kazanacak bir yerden denk gelirse arsa cok iyi kazandirir. Bence de bir yerlere baglamak gerek kazanci. Araba yukseltmek de mantikli gibi :))
yok canım ev yok... faizlerin yüksekliğinden bahsediyordum, bir ev parası daha bankaya ödemek istemiyorum derken.. :)

Benım su ölü doğum olan gebelıgımde benım hayatı rıskım vardı zaten o sebeble sonlandırıldı ama o kadar kotuydum kı tuvalete gıttıgımde bacalarımdan asagı kanlar akıyordu . 8 hafta bu sekılde gıdınce sonunda artık bızde devam etmek ıstemedık, dr da bu durumda devam etmenın sacmalık olacagını dogumda benı yada bebegı veya her ıkınızde dedı kotu seyler olur.Ama son 5. hamılelıgımı o kadar ayakta gecırdım kı anlatamam hem duygusal olarak cok gelgıtlı hemde fızıksel olarak cok aktıf oldum masallah hıc bır sorunda yasamadım . Benım bedenım bıraz kanama ıslerıne yatkın maalesef, 29 haftadan sonrada nısan gelmeye basladı benden . Her ıse geldıgım ılk pazartesı 35 e kadar calıstım . Guzel gectı yanı benım son gebelıgım

Hadi hayırlı olsun

Bızde faız yok ama elden borç var ıste, arkadasın kı kesın ödenecekte kp belkı dıyorum bır ıhtımal parayı hediye etse
Daha çocuklara borçluyuz , bız herhalde bı 2 sene belımızı dogrultamayız

Olsun bak yigidin kamcisi iste... hediye etmesini bekleme bence.. arkadasinin 2 taksidini ust uste odemektense bolusturursun daha iyi olur.. belki odemeyin gerek yok der bu defa sizi istekli gorunce:))

yok canım ev yok... faizlerin yüksekliğinden bahsediyordum, bir ev parası daha bankaya ödemek istemiyorum derken.. :)
hee anladim :)) yeni uyandim da idare et
Tayinci misiniz oldugunuz yerde kalma durumunuz var mi? Krediler bi tik dusuyor bence odenebilir. Yani bir sekilde ev alma imkaniniz varsa bekleyin ama bizim gibi millete kira vermekten biktiysaniz, beklediginiz bir arsa bir miras yoksa dusunebilirsiniz. 10 sene sonra o eve odediginiz para cikacak emin ol
Odediginiz kira da kendinize kalacak

Olsun bak yigidin kamcisi iste... hediye etmesini bekleme bence.. arkadasinin 2 taksidini ust uste odemektense bolusturursun daha iyi olur.. belki odemeyin gerek yok der bu defa sizi istekli gorunce:))
Önce onu bıtırın sonra bana verın dedı esıme , o zamanlarda onların tam 2 dugun yapacagı zamana gelecek kesın alır

hee taam o zaman :))
yok bizde tayinlik bir durum.. düşük dediğin yine 1,68lerde mi neymiş.. inşallah hayırlısı bakalım Rabbim bir yol çizmiştir elbet.. kiram çok yüksek olsaydı düşündürürdü tabi.. şimdilik böyle gidelim biz.. seneye Allah kerim:)

Hayırlı olsun canım hamileler çoğalıyor maşallah

ziraat 1.28 e dusurdu bugunden itibaren sanirim

10bin fazla değil ödenir sıkma canını 1 sene kemer sıksan hallolur gibi.. asıl ortaoukulu özel düşünüyorsan yandın
O konuda da kafam karışık henüz hıc bursluk sınavlarına gırmedı
e bu sekılde 20 bın dıyelım . Ne bılım sonrakı seneler ne olacak ozelde okursa ortaokulu , lısede ne yapacagız bılemedım dogrusu .
22 bın bu durumda borc her ay 1500 gıbı odersek , 15 ay surecek bu borclar. Suanda cok havada maddı durumlar . bu ay 11 bın odeme vardı odedık . Esımın mesaılerı acıldı mesaılerı cok ıyı kazanıyor ama her daım olmuyor, Esımle konusmak lazım bakalım o ne dusunuyor , o bır an once borc bıtsın kafasında olacaktır

Ay çok sevindim canım hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…