Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bunu yazın ben de yapıyorum özellikle bayramda hazır meyve suyu yerine misafirlerime nane ile bunu ikram ediyorum. İçenler çok beğeniyorlardı

Kizlar günaydin.
Birkac gundur yorgunluktan bardak kaldiramiyorum yemek yapamiyorum ve az yiyorum.
Dün biraz yürüyüs yapalim dedik yürüyemedim yorgunluktan.
Esim ben bu hallerini bi yerlerden hatirliyorum dedi ve gitti eczaneye.

Testi yaptim kirmizi belirgin cift cizgi
Acilde kan verdim beta 7660.0

Aaaa canım tebrik ederim cok sevindim gözünüz aydın

canıım çok sevindim süper bir haber bu? günün geçti o zaman ..inşallah sağlıkla seninledir.

Günaydın kızlar, ay cok yabancılık cekıyorum anlatamam . Sıtenın bu halıne alısabılecek mıyım , şüpheliyim.

Hafta sonu birlere para kaçtı herhalde hiç farkında değilim, şuanda yine sadece maaşımdan kendime aldığım kısımdan devam etmek istiyorum . Bu ay ödememiz çoktu , anca eşimin 2. maaşında evin ortak birikimine para atabileceğiz.

Gün içinde hesabımı kitabımı yazarım buraya.

pure hazel ay inanmıyorummmm , sana gecen hafta sormuştum ya raporlu musun filan diye . mama sandalyesi alıcam filan demişsin bende acaba hamilemi ki diye sormuştum resmen içime doğmuş.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Çok tebrik ederim :))) inşallah sağlıkla kucağına da alırsın.

Insallah canim. Saglikli olmamiz cok onemli.
Rabbim kavusmak nasip etsin. Düşügum var biliyorsun. Tedirgin oluyorum
endişelerinde haklısın lakin biz iyi düşünelim her zaman... Sağlıklıysa devam edecektir güzelce.. reglini kaç gün geçti?
benim de 7 mart bat bakalım inşallah ben de size hamileyim diyebileyiim :)

Günaydın kızlar haftasonu cumartesi sinema mısır migrostan biraz meyve 70tl pazarda 50 ya da 60 gitti eşimdeydi para dünde a101 de kremler indirmdeydi 3 tane aldım 15 tl bimdende peynir süt ekmek çocuklar biraz atıştırmalık 38 tl orda gitti kızım gözlük çerçevesi kırıldı bugün onu alcam Allahtan camı sağlam onada bugün gider telefonum son taksiti yatırcam bugün çok şükür o bitti

Çok sevgili kocamın bir zamanlar yaptığı iddaa borçları yüzünden her ay beş bin borç ödüyoruz ve aylık birikim diye ayırdığım 100 tl. Ne acı di mi.
Sıkma canını, sağlıgınız yerindeyse bir şekilde atlatırlır. Umarım aklını başına almıştır eşin. Çok mu ödenecek borç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…