- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #28.141
Gecmis olsun canimkp rahatsız canım ciğerleri su toplamış hastanede göğsünden hortum takmışlar suyu tahliye ediyorlar 3 gündür
cok gecmis olsun insallah tez zamanda iyi olurkp rahatsız canım ciğerleri su toplamış hastanede göğsünden hortum takmışlar suyu tahliye ediyorlar 3 gündür
Çok geçmiş olsun cnmkp rahatsız canım ciğerleri su toplamış hastanede göğsünden hortum takmışlar suyu tahliye ediyorlar 3 gündür
Bunu yazın ben de yapıyorum özellikle bayramda hazır meyve suyu yerine misafirlerime nane ile bunu ikram ediyorum. İçenler çok beğeniyorlardı2 portakal bir limondan yaptım
Buzluktan çıkardıktan sonra 10 dk beklettim
Sonra robota koydum üzerine biraz su ve 1,5 su bardağı şeker koydum robottan geçirdim
2 litre suya koyup 15 dk durdu yaklaşık sonra süzdüm hazırlaması çok kolay köfte patatesler kızarana kadar o da oldu
Aaaa canım tebrik ederim cok sevindim gözünüz aydınKizlar günaydin.
Birkac gundur yorgunluktan bardak kaldiramiyorum yemek yapamiyorum ve az yiyorum.
Dün biraz yürüyüs yapalim dedik yürüyemedim yorgunluktan.
Esim ben bu hallerini bi yerlerden hatirliyorum dedi ve gitti eczaneye.
Testi yaptim kirmizi belirgin cift cizgi
Acilde kan verdim beta 7660.0
canıım çok sevindim süper bir haber bu?Kizlar günaydin.
Birkac gundur yorgunluktan bardak kaldiramiyorum yemek yapamiyorum ve az yiyorum.
Insallah canim. Saglikli olmamiz cok onemli.canıım çok sevindim süper bir haber bu?günün geçti o zaman ..inşallah sağlıkla seninledir.
Çok tebrik ederim :))) inşallah sağlıkla kucağına da alırsın.Kizlar günaydin.
endişelerinde haklısın lakin biz iyi düşünelim her zaman... Sağlıklıysa devam edecektir güzelce.. reglini kaç gün geçti?Insallah canim. Saglikli olmamiz cok onemli.
Rabbim kavusmak nasip etsin. Düşügum var biliyorsun. Tedirgin oluyorum
Ben inanıyorum senin de güzel haberi vermen çok yakındır :)))her anlamda bereketli maşallah .. bize de uğrasın inşallah
Sıkma canını, sağlıgınız yerindeyse bir şekilde atlatırlır. Umarım aklını başına almıştır eşin. Çok mu ödenecek borçÇok sevgili kocamın bir zamanlar yaptığı iddaa borçları yüzünden her ay beş bin borç ödüyoruz ve aylık birikim diye ayırdığım 100 tl. Ne acı di mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?