- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #28.161
Köpek gibi pişman. Bütün para bende artık kontroller bende. Can sıkılıyor tabi ne yazık ki, çöpe para sallıyoruz her ay. 2 yıl daha ödicez..Sıkma canını sağlıgınız yerindeyse bir şekilde atlatırlır. Umarım aklını başına almıştır eşin. Çok mu ödenecek borç
Bizimde kötü borclar var canim. 2 taksitimiz kaldi. Napalim hayat devam ediyor. Ipin ucunu kacirmamak lazim. Üç beş demeden aticaz.Çok sevgili kocamın bir zamanlar yaptığı iddaa borçları yüzünden her ay beş bin borç ödüyoruz ve aylık birikim diye ayırdığım 100 tl. Ne acı di mi.
Birdaha yapmasinlar da olan oldu napalim. Var bizim gibi kötü borc odeyen arkadaslar topikte.Köpek gibi pişman. Bütün para bende artık kontroller bende. Can sıkılıyor tabi ne yazık ki, çöpe para sallıyoruz her ay. 2 yıl daha ödicez..
Aynen öyle aynen...Birdaha yapmasinlar da
aa valla sen halsızım dıyınce aklımdan dırekt bebıs gecti canım ama degıldır belki dıye demek ıstemedmKizlar günaydin.
Birkac gundur yorgunluktan bardak kaldiramiyorum yemek yapamiyorum ve az yiyorum.
Dün biraz yürüyüs yapalim dedik yürüyemedim yorgunluktan.
Esim ben bu hallerini bi yerlerden hatirliyorum dedi ve gitti eczaneye.
Testi yaptim kirmizi belirgin cift cizgi
Acilde kan verdim beta 7660.0
Canim bizim borclar ve kredi odemelerimiz var biliyosun. Kapatacak kadar para da var fakat kenarda birikim olmazsa rahat edemiyorum. Borclar ve krediler bankaya zaten ve aydan aya odeniyor. Kalani harclik ve birikimpeki sizce parayı iki elden ödemek mi yoksa şu an benim yaptığım gibi bir taraftan biriktirmek mi? aklıma birikim yapmadan direk borcu ödemeye yüklenmek geliyor ama .. hangisi doğru, yani bir şekilde ortak zaten ödemeler de kiraydı doğalgazdı..pure hazel sirkencubin benben00 _kunfeyekun_
ay ama bana bi uğrayamadı kuzum :) amin inşallah olsun hayırlısıyla .... sen de sağlıkla aldın ya kucağına şükür..Ben zaten nereye yazsam üç-beş hamile çıkıyor oradancan09e Canım darısı başınıza olsun inşallah.Kızında çok istiyordur emimin , gelsin güzel haberiniz. pure hazel canım benımde İlk cocugum tüp bebek , arada 1 kürtaj,1 ölü doğum ,1 boş gebelik ve 5. doğumum küçük oğlum . Bende de durumlar baya karışıktı , ölü doğum yaptığımda doktor bence siz asla bir daha hamile kalmamalısınız demişti, açıklayamamışlardı durumu .
Birde değerin maşallah çok güzel, benim değerim hep çok düşük başlıyor.
İlk oğlumda 35, ikinci oğlumda 60 ile başlıyor beta. O yüzden kese görünene kadar hep tekrar test yaptırıyorlardı bana
Aynı şeyi bende düşünüyorum canım , 12 bin lira elden borclandık . her ay 1500 ödeyeceğiz diye konuştuk, birde kp den 10 bin aldıkpeki sizce parayı iki elden ödemek mi yoksa şu an benim yaptığım gibi bir taraftan biriktirmek mi? aklıma birikim yapmadan direk borcu ödemeye yüklenmek geliyor ama .. hangisi doğru, yani bir şekilde ortak zaten ödemeler de kiraydı doğalgazdı..pure hazel sirkencubin benben00 _kunfeyekun_
Borç miktarı işleyen faiz ve kenara ayırdığınız paraya bağlı. Eğer borcu önden kapattığında edeceğin kar kenara koyup yatırım yaptığında edeceğin kardan daha fazla ise borcu ödemek öncelikli olmalı. Benzer durum bizim konut kredeisi için de geçerli önden kapatabiliriz ama zaten biz onun oranını çok uygun çekmiştik şu şartlarda önden kapatmamız mantıklı olmuyor.peki sizce parayı iki elden ödemek mi yoksa şu an benim yaptığım gibi bir taraftan biriktirmek mi? aklıma birikim yapmadan direk borcu ödemeye yüklenmek geliyor ama .. hangisi doğru, yani bir şekilde ortak zaten ödemeler de kiraydı doğalgazdı..pure hazel sirkencubin benben00 _kunfeyekun_
Benim de başımdan tatsız hadiseler geçti bebek konusunda ve yardımcı üreme teknikleri ile gebe kalabildim. Şanslıyım ki ilk denemede olumlu oldu. Spontane gebe kalabilmek şu an bana öyle büyük bir şans gibi geliyor ki. Çevremdekiler hep diyorlar ki rapor al işe gitme kendini yorma bu bebek kolay olmadı. Evet azıcık uğraştık ama burda öyle hikayeler görüyorum ki:))) çevrede zıpzıp bambi gibi geziyorum :)))Ben zaten nereye yazsam üç-beş hamile çıkıyor oradancan09e Canım darısı başınıza olsun inşallah.Kızında çok istiyordur emimin , gelsin güzel haberiniz. pure hazel canım benımde İlk cocugum tüp bebek , arada 1 kürtaj,1 ölü doğum ,1 boş gebelik ve 5. doğumum küçük oğlum . Bende de durumlar baya karışıktı , ölü doğum yaptığımda doktor bence siz asla bir daha hamile kalmamalısınız demişti, açıklayamamışlardı durumu .
Birde değerin maşallah çok güzel, benim değerim hep çok düşük başlıyor.
İlk oğlumda 35, ikinci oğlumda 60 ile başlıyor beta. O yüzden kese görünene kadar hep tekrar test yaptırıyorlardı bana
purenin dediği de mantıklı her ay bi şekilde maaşından kesiliyor gibi ödeniyor.. kalanı harçlık ve birikim işte..Aynı şeyi bende düşünüyorum canım , 12 bin lira elden borclandık . her ay 1500 ödeyeceğiz diye konuştuk, birde kp den 10 bin aldık
Esım bu ay 2 kere maas alacak. 2. maaşında kenara bıraz para atabılırız ama yoksa arkadaşa bır taksıt daha mı versem dıyor , kenarda para olmaması benı cok rahatsız edıyor
Ay hayırlı uğurlu olsun inş. Sağlıcakla gelsin. Çok sevındım topiğimizin bebekleri artıyorKizlar günaydin.
Birkac gundur yorgunluktan bardak kaldiramiyorum yemek yapamiyorum ve az yiyorum.
ben elimden ne gelirse atmaya çalışıyorum, misal bu ay 1000 tl gibi rakam kalacak onu diyorum işte borcuna yatırsam mı? yok gerek yok bitecek dedi en son.. ama içime oturuyor rahat rahat ev için 3500 tl verebilecekken bu borçları ödemeye çalışmak...Borç miktarı işleyen faiz ve kenara ayırdığınız paraya bağlı. Eğer borcu önden kapattığında edeceğin kar kenara koyup yatırım yaptığında edeceğin kardan daha fazla ise borcu ödemek öncelikli olmalı. Benzer durum bizim konut kredeisi için de geçerli önden kapatabiliriz ama zaten biz onun oranını çok uygun çekmiştik şu şartlarda önden kapatmamız mantıklı olmuyor.
yiğidiz evelallahcan09e bence birikim ve borc odeme bir arada.
Bilmiyorum ama birikim bir guvence gibi geliyor bana
Borç odenmeden insan kendini kisitlamiyor bence. Yigidin bosuna kamçısı olmamis:)
Aaa inanmiyorum yaa sen test falan yapmistin cikmamisti degil mi? Cok sevindim hayirli olsun insallah saglicakla al kucaginaKizlar günaydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?