Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yağmurlu istanbul a açtık gözümüzü kahvaltı ettik etraf topladim dün eltimde gezdik parkta oglusla koşturdu hem yoruldum usütmusum kendimi boğazların fena ıhlamur kaynattım ici yorum az iyi oliyim eristeli yeşil mercimek pisircem makarna bide salata yarinda buyuk eltim kahvaltiya gelcek markete gidip biseyler almam gerek bu sabah ark gelcekti isi çıktı iyi de oldu sabah yataktan zor kalktim

devlet hastanelerinde insan gibi davranmiyorlar ya da bana hep oyleleri denk geldi hamilesin hassas bir dönemdesin zaten insanı herşeyden sogutabiliyorlar.sadece doğum devlet Hastanesi'ne gittim bir kere erken doğum riskim var diye doktorum oraya yönlendirdi neler gördüm neler kadın doğuruyorum diyor kadına git sen daha doğurmazsın diyip kovuyorlardi merdivenleri inip çıkacakmış sedyeye bile almadılar etrafımda ki bütün kadınları bagırıp azarliyorlardi bir de normal doğum yaptığını düşün öyle bir ortamda döverler adamı bu hastane de İstanbul da yani

Valla hadlerini aşan bir dil kullanirlarsa 184ü arayin. Saglik ocaklari icin de gecerli hastanler icin de.
184 guzel ilgileniuor tekrar dönüs yapiyorlar. Ayrica hastane sizi arayip yasadiginiz durumu vs soruyor. Tedirgin oluyorlar .

düzenledim gene aynısı o kadar biliyoruz tabisi :KK70: bi denesene sende? geçici değilse bildirelim ben o emojiyi seviyoruuum biliyorsun demi dediğim emojiyi.
Gözlerim kör oldu gerçekten
mavı oluyor ama bazı yerler genellik kiremit rengi:KK200:

Benimde arkadaşım geçenlerde özelde doğum yaptı, doğumdan sonra göğsüm ağrıyo göğsüm ağrıyo diyp durunca bi gidiyolar ki kaburgasını kırmışlar doğumda 🙇🏻‍♀️ Bende duyunca bi korkmuştum özellerden
Ay tövbe yarabbim valla ben konfor filan istemiyorum normal sağlıklı olalım yeter burada şartlar belli zaten.

Ben yine lilaya döndüm alt taraftan ayarlardan zaten en sevdiğim renktir lila❤️🤣

lila yaptım bende mor gibi olan, böylece diğer yerler de gri mi oldu yoksa değiştirdiler mi bilmiyorum. :-)

Yaa evet oldukca masrafli bi sürec.
Memlekette yapayim diyorum eger olursa. Daha rahat ederim
Onden bebek icin butce ayirmak iyi fikir aslinda. Bu arada diyollaaa ki bebek kismeti ile geliyormus:)) Ben pek bi pozitifim inaniyorum kismetli olacak veledim:)) Benim doktorum da universitede akademik ama okulda bakmiyor ozeline gidiyorum testleri univ hastanesine yonlendiriyor. Henuz dogum Kac para ogrenmedim.

Back
X