Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ona karsi gardımı aldim ben de hep yorgun, hep hasta modundayim evde

Allah var bulasik yerlestirir, istersem eve supurge tutar ama bu sene az dersim var, 4 gunum bos neredeyse fazla ustune gitmiyorum
Hamile falan kalirsam o gunlere kullanacagim hakkimi :))
Benımkı değişken ya , bazen yapar bazen yapmaz kafasına göre. Cogu zaman bulaşıkları makineye o atar, gecen aksam ben atmıştım dedım kı su makineye deterjan dokup, çalıştırır mısın bir işim var da dedim. Ay bana uzaylı gibi bakıyor, makineyi o doldursaydı ben yapsaydım bu işi da iyi . Mesela dun evdeydı valla yatakları toplamış butun yatak yorganı yatak odasında karyolanın uzerıne koymus. Cocukların odasındakını dolaba koymaya usenmıste, te yatak odasına getırmeye usenmemıs

Bazen esereklenır kaldırır halı silkeler, evi süpürür bişiler yapar. Yap dersin yapmaz, yapmasını beklemezsin temizlik yapar. Bazısı ustunu basını ındırıdıgı gıbı yerde bırakır :KK54: Gene cevremdekı eslere gore da yanar donerlı yardımsever bır koca elimizdekiyle yetiniyoruz yani bizde

Dün yemek kartımla alışveriş yaptırdım eşime, liste yazdım verdim eline. 5 kg un filan böyle fazla fazla soyluyorum , lazım olduğunda ya ben gece yapıyorum ya sabahın koru evde olsun dıye . Neyse almış tum lısteyı 120 lıra tutmuş. DIyorum az tutmus yok dıyo aldım hepsını . 2 kg un, yarım kg kuru , yarım kg nohut , yarım kg princ. o_O

benim eşimde mutfagı çok batırıyordu başlarda temiz bırak ben öylemi yapıyorum dedim bu kadar işte elimden gelen daha ne istiyorsun modunda takıldı hayır dedim sen bekar evinde kalmışsın istersen çok güzel yaparsın yapmalısın ben işten gelince senin kirlettiğini temizlemekle uğraşırsam çocuklarla nasıl ilgilencem vb biraz konuştum eskisine göre temiz düzenli bırakıyor

Tünaydın 😃 sabah yine bir beslenme çantası hazırladım eşim nöbete gitti . Dün gece puding yaptım 2 kasesini yedik 2 kaseyi de ağzı kapaklılara koydum birisini eşime koydum gece yer birisi de bana kaldı . Yarın oruç tutacağım bende bu gece yerim dedim . Dün akşam arkadaşım yazdı ki örgü bebek örmeyi öğreniyormuş bir arkadaşımızda bu işi yapıyor ticaret şeklinde o gelecekmiş öğretmek için ayrıca birkaç kişi daha . Bana sende kesin gel yanlızsın dedi hamile oda . Biraz çekindim yorulacak filan diye bende kek yapacağım gelirken dedim istemedi sadece kısır yapacağız zaten diye ama olsun. Bir kalıp kek yaparım bölerim birkaç eve bırakır devamını götürürüm. Bu arada saat 14:00 te benim dişçi randevum var oraya gidip geleceğim sonra bir süpür sil yaparım . Akşama da giderim az erken gideyim de yardım edeyim kısırı yaparım ona bırakmam diye düşündüm 😅

Kizlar egerki bebis durumu kesinlesirse marttan kasima kadar aylik 250 bir köşeye atsam mi. 2000 tl kadat birikir. Hastane masraflarinin bir kismini karsilar
guzel olur bnce de canım ben de kenara koydum bırıktırdıklerimi dogum parası hazırda dursun dıye
İyi fikir pure yanlız özelde mi doğum yapacaksın 2000 yeter mi ?
dedıgin gıbı ben fiyat aldm canım 4500 epıduralli normal yada sezeryan farketmıyo

Hosgeldin.
Kendinden bahseder misin
24 yaşındayım, 1 buçuk yıllık evliyim. Yazılımcıyım, çalışıyorum. Bizde yıl başından beri her ay bi cumhuriyet altın almayı hedefledik şimdilik iyi gidiyoruz. Onun haricinde 5 tl ve bozuk paraları biriktiriyoruz yaz tatili için. Evlendiğimizden beri bebiş istiyoruz ama nasip olmadı ben tedavi görüyorum şuan bebek olursa altınlar ona harcancak. Böyle işte :)

24 yaşındayım, 1 buçuk yıllık evliyim. Yazılımcıyım, çalışıyorum. Bizde yıl başından beri her ay bi cumhuriyet altın almayı hedefledik şimdilik iyi gidiyoruz. Onun haricinde 5 tl ve bozuk paraları biriktiriyoruz yaz tatili için. Evlendiğimizden beri bebiş istiyoruz ama nasip olmadı ben tedavi görüyorum şuan bebek olursa altınlar ona harcancak. Böyle işte :)
Hoşgeldinizzzz 🥰

Ben burada hamile kalır Doğum yapmam gerekirse direk devlet hastanesinde doğum yapacağım inşallah 😅burada özel hastanede bir doktora gidiyorum 6 ayda bir kontrole oda zaten devletin doktoruymuş geçmişte . Ama özel hastaneler d sınıfı filan o kadar fena kötüler . Bizim çevremizdekiler hep o doktora gidip daha sonra doğumu devlette yapıyorlar . Geçen gün bir arkadaşımız o Hastanede Doğum masasında su istemiş kadına alkol vermişler oda panikle içmiş birkaç yudum . Bunu duyunca iyice korktum 😳kontrol için özele gidip doğuma devlete gitmek mantıklı gelmeye başladı . Asker polis eşleri ile de zaten devlette daha farklı ilgileniliyor. Bir arkadaşım yine 2 ay önce Doğum yaptı dikiş anında eşini alalım istersen bebeği görür resim çekeriz filan demiş ebe .

Ben burada hamile kalır Doğum yapmam gerekirse direk devlet hastanesinde doğum yapacağım inşallah 😅burada özel hastanede bir doktora gidiyorum 6 ayda bir kontrole oda zaten devletin doktoruymuş geçmişte . Ama özel hastaneler d sınıfı filan o kadar fena kötüler . Bizim çevremizdekiler hep o doktora gidip daha sonra doğumu devlette yapıyorlar . Geçen gün bir arkadaşımız o Hastanede Doğum masasında su istemiş kadına alkol vermişler oda panikle içmiş birkaç yudum . Bunu duyunca iyice korktum 😳kontrol için özele gidip doğuma devlete gitmek mantıklı gelmeye başladı . Asker polis eşleri ile de zaten devlette daha farklı ilgileniliyor. Bir arkadaşım yine 2 ay önce Doğum yaptı dikiş anında eşini alalım istersen bebeği görür resim çekeriz filan demiş ebe .
Nufusun kalabalik olldugu sehirlerde cok konforsuzmus devlet hastaneleri. Mesela dogumdan sonra yaninda refakatci kimse olmuyormus vs.

Back
X