Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Iyi aksamlar kizlar
Dogum konusulmus bence ozel devletten ziyade doktorun iyi tecrubeli olmasi onemli
Ilk dogumumu ozelde yaptim beni bilerek sezeryan yaptiklarini dusunuyorum normal cok istiyordum devletten biraz daha fazla para almak icin sezeryan yaptilar diger ikisi arastirmada oldu cokta memnun kaldim ilkinden daha rahatti

Kızlar dolar yükselmiş ne zamandır zararda dolarım vardı sattım iyi de kar getirdi ilk defa denemek için 500 dolar almıştım ben aldıktan sonra düşüşe geçmişti ama kar olarak altından daha fazla kar getirdiği kesin
Sevindm senin adına ben hala zarardayım aldıgım fiyata gelmesine çok var

Kızlar dolar yükselmiş ne zamandır zararda dolarım vardı sattım iyi de kar getirdi ilk defa denemek için 500 dolar almıştım ben aldıktan sonra düşüşe geçmişti ama kar olarak altından daha fazla kar getirdiği kesin
benim de 770dolar var beklemedeym canım alıs ortalamam 5.30 kar durumuna gore bozucam ıns geri almak uzere

Ben inanmıyorum ama altın alın çok yükselecek dolar düşecek diye söylentiler var yönlendirme amaçlı söyleniyor olabilir
Ben altının bikaç yıllık bakmıştım da grafiklerine kasım ayında yükseliyo genelde çok var daha. Bence dolarda uzun vadede kar getiriyo alıp unutcan bi köşede

Herkese merhabalar
1 gr altın bozdurdum 203tl ye üzerine 37tl ekledim.
240tl ye hediye bebek küpesi aldım ama 1 yaş için değil ilerde de takabileceği şık spor bir model .
Bilezik sordum 22 ayar 208 tl dedi 203 tl den de bozarım dedi.
Doları 5.53tl den aldık ve çok zarardayız bekliyoruz bakalım inş artar ;)

Selamlar canlar, fırında kofte patates, pilav, cacık yaptım ben de. Kahve içmeye çıktık sonra biraz takılıp donduk. Yarın ne yapsam bilemedim, düşünmedeyim henuz.:işsiz:

Bir konuda fikir paylaşımı yapmak istiyorum; evde işinizi çok kolaylaştıran, bize zamandan tasarruf saglayan(kısmen teknolojik sayılan) kullanmaktan vazgecemeyeceğiniz aletler nelerdir?
Örneğin benim sayabileceklerim; çok hızlı ve pratik olan düdüklü tencerem, derin dondurucum, buhar kazanlı ütüm ve henuz 3aydır kullandıgım kurutma makinam. Bunlar gerçekten zamandan cok tasarrıf ettiriyor bana, kullanmaktan keyif alıyorum. Sizin evinizde bu katagoriye neler girer?

Bir konuda fikir paylaşımı yapmak istiyorum; evde işinizi çok kolaylaştıran, bize zamandan tasarruf saglayan(kısmen teknolojik sayılan) kullanmaktan vazgecemeyeceğiniz aletler nelerdir?
Örneğin benim sayabileceklerim; çok hızlı ve pratik olan düdüklü tencerem, derin dondurucum, buhar kazanlı ütüm ve henuz 3aydır kullandıgım kurutma makinam. Bunlar gerçekten zamandan cok tasarrıf ettiriyor bana, kullanmaktan keyif alıyorum. Sizin evinizde bu katagoriye neler girer?
Utu bizde cok kullanilmaz ayda iki kez anca. Cok kullanacak olsam kesin ben De kazanli Utu alirdim. Dudukluyu sadece nohut fasulye ve kemikli ete kullaniyorum ama dun aksam fasulye Cok gec pisince keske deneseydim dedim. Kurutma makinesi De en kisa surede alacak listesinde. Yakin zamanda tavsiye soracam. Benim bu ara zamandan en Cok kazandiran esya sac kurutma makinesi. Evdeki teklemeye baslayinca gittim kuafor lerin kullandiklarindan aldim Kalin firca ile sacimi Cok kolay fonleyebiliyorum. Su an gebelikten oturu uzak duruyorum ama flormarin surulebilir oje kurutucusu da Cok iyiydi.

Pazar fiyatlarından haberim yok ama bugun eşim a 101den 3 TL den domates 4tl den salatalık ve 6 TL den de biber almış patates 2 TL imiş ama kalmamış bana bu fiyatlar uygun geliyor

Ay bugün dişçiye gittim oradan eve geldim annemle konuşup temizlik yaptım . Hemen kek yapıp arkadaşıma götürdüm. Orada herkes birşeyler getirmişler . Ev sahibi kısır ıslattı bende karıştırdım kısırını . Evde bebekler olduğu için aşırı sıcaktı fırın filan çalıştı terledim cidden. Bi arkadaşın oğlu 2 aylık aşı olmuş inanılmaz huzursuzdu hepimiz kucağımızda gezdir gezdir çocukların sesinden bağıra bağıra konuştuk valla eve geldim boğazım ağrıyor 🤣 çay suyu koydum birkaç dilim kek ayırdım yiyip uyuyacağım yarın oruç tutacağım çünkü burnum filan tıkandı ay bebek bakmak bence aşırı zor yine fark ettim😳 bugün 0 harcama yaptık

Back
X