Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar ,
Dükkanı ben acıyorum bugün galiba
Dün 10 lira harcama yaptım sigara parası o_O
Bu sabah oğlana 10 lira kitap parası verdim , ama asıl bizim evin gideri cok ya . Siz eslerınızın harcadıklarını yazıyor musunuz veya kontrol altında tutuyor musunuz? Aksamları genelde ekmek vs almaya markete gıden o , gıtmısken onuda alayım bunuda alayım yapıyor ve o ne harcıyor hıc bılmıyorum

gunaydın kızlar
yarın üç aylar baslıyor cümleten üç aylarınızı tebrik ederim hayırlara vesıle olsun ınsAllah
dün oğlusumu gördük detaylı ultrasonda yaklasık 40dk ınceledi uzman, cok sukur bi sıkıntı görünmüyor ınsAllah boyle devam eder
dün gece cok kötü bacak kasılmasıyla uyandm eskıden de olurdu ben de ama öyle boyle degıl cıglık atıcaktım resmen esımı uyandırdım masaj falan yaptı tuz attım agzıma su içtm ayagı kendıme dgru cektik falan neler yaptık gcmedi resmen bayılcaktım yaa
neyse snra dindi biraz uyumusum bacak kasılmaları kalsiyum ve magnezyumdan dolayı gebelıkte olabılıyor hatta ben baktırmıstm degerlerim normal aslında ama erken basladı demekki bol bol süt ürünleri tüketmem gerek

Günaydın kızlar ,
Dükkanı ben acıyorum bugün galiba
Dün 10 lira harcama yaptım sigara parası o_O
Bu sabah oğlana 10 lira kitap parası verdim , ama asıl bizim evin gideri cok ya . Siz eslerınızın harcadıklarını yazıyor musunuz veya kontrol altında tutuyor musunuz? Aksamları genelde ekmek vs almaya markete gıden o , gıtmısken onuda alayım bunuda alayım yapıyor ve o ne harcıyor hıc bılmıyorum
Gunaydın ben tutmuyorum kalem kalem ama belli oluyor. Karttan harcıyoruz marketi falan. Genelde de eksik dışında çok açılmaz, işte tatlı, abur cubur falan alır bazen. Asıl bence rastgele teknolojik ürün alan ya da aylık düzenli kıyafet harcaması yapan eş sıkıntı:KK48: eski iş yerinde bi arkadaşın eşi vardı günlük sabahtan trendyola girer, sepeti doldururdu hem kendine hrm bizim arkadasa. Soylemezdi de hiç, Bir hafta sonra kargo gelirdi iş yerine kadına sana da şunu aldım derdi:halay:eğlenceli bi tip;)

Herkese günaydın ,
Bu akşam pırasa var dünden. Yoğurt ile yeriz.
Günüm var 100tl
Ekmek alırız 3tl
Su aldık 15.5tl
Bu ay biraz sıkıştık bakalım .
kredi kartı orucuna başlıyorum ve giyim alışverişi yapmayacağım. Ne eşime ne kendime bir çöp almayacağım.
Herkesin regaip kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun inş .
Nasıl becerdiysem önümüzdeki üç ay boyunca hiç bir şey almasam sadece benim 2000tl ortalama kredi kartı borcum var.
Haziran ayından itibaren altın almaya başlayacağım ;) bu sefer kararlıyım .

Gunaydın ben tutmuyorum kalem kalem ama belli oluyor. Karttan harcıyoruz marketi falan. Genelde de eksik dışında çok açılmaz, işte tatlı, abur cubur falan alır bazen. Asıl bence rastgele teknolojik ürün alan ya da aylık düzenli kıyafet harcaması yapan eş sıkıntı:KK48: eski iş yerinde bi arkadaşın eşi vardı günlük sabahtan trendyola girer, sepeti doldururdu hem kendine hrm bizim arkadasa. Soylemezdi de hiç, Bir hafta sonra kargo gelirdi iş yerine kadına sana da şunu aldım derdi:halay:eğlenceli bi tip:KK66:
İstediğim koca tipi :dua:

Utu bizde cok kullanilmaz ayda iki kez anca. Cok kullanacak olsam kesin ben De kazanli Utu alirdim. Dudukluyu sadece nohut fasulye ve kemikli ete kullaniyorum ama dun aksam fasulye Cok gec pisince keske deneseydim dedim. Kurutma makinesi De en kisa surede alacak listesinde. Yakin zamanda tavsiye soracam. Benim bu ara zamandan en Cok kazandiran esya sac kurutma makinesi. Evdeki teklemeye baslayinca gittim kuafor lerin kullandiklarindan aldim Kalin firca ile sacimi Cok kolay fonleyebiliyorum. Su an gebelikten oturu uzak duruyorum ama flormarin surulebilir oje kurutucusu da Cok iyiydi.
Aa evet profesyonel saç kurutma makinaları çokiyi ya, lisedeyken çok almak istemiştim sonra hiç bir zaman okadar ilgilenemedim saçlarımla:) kazanlı ütü ben de sadece toplu ütüde kullanıyorum. Gecen gün kurutma makinasından eşimin gomleği bir çıktı, direk askıya astım:KK48: takım gömleği değildi zaten jilet gibi olmasına gerek yok;) Yeşil fasulyeyi hep düdüklü de yaparım ben 3,5-4dk sürüyor, aman fazla tutma eziliyor.

Menulerde hep cacik var da siz bu salataliklari aliyor musunuz yoksa gecen yazdan rendelenmis halde buzluga mi atmistiniz?
Benim cacık dediğim genelsde semizotu cacığıdır. Yaz kış çok severim, yazdan doğrayıp atıyorum buzluga, buzlu öıkarıp yogurda karıştırıyorum direk, son poşete geçtim. Birazda salatalık koydum ama semizotu kadar pratik gelmedi

Kurutma makinesi beni de cezbediyor... şu tozlarla başım dertte.. ve kesinlikle kıyafetlerden çarşaflardan vs. geldiğini düşünüyorum.. ne kadar bütçe ayırmam lazıım acaba.. hani çamaşır makine de ömrünü doldurmak üzere ya kurutmalı olandan mı alsam?

Merhaba kızlar, nasılsınız?
Bizde tempo çok hızlandı, her an yeni bir gelişme karşı atak ya da bizim hamlemiz ile karşılaşıyoruz. 25 gün hızlı ve yorucu geçecek. Akşam mesai yaptım 11 de evdeydim ama iyiyim.

Pazar akşamı baş dönmesi kalp çarpıntısı atağı geçirdim. Sabah kan verdim, netten öğrendim doktorla görüşmedim
tsh 2,9 hatta neredeyse 3 5 ay içinde 2.7 den çıkmış. En azından 2 olsaydı :(
Kolestrol 160 civarı iken 200 e çıkmış, bunuda hiç anlamadım :(

B12 225, D3 32, Ferritin 40. Bu değerlerde istediğim seviyede değil
Pazartesiden beri beyaz ekmek şeker ve paketli gıdayı çok azalttım. Ekmek sadece kahvaltıda, şeker sadece çay için. Paketli gıda hiç yemedim.
Tiroid için ne yapacağımı bilmiyorum, sanırım ilaç şart ama hiç işime gelmiyor :KK43:

Hayırlı kandiller 🌸 ben hep evde olduğum için harcamam hep 0 🙈 yemeklikte bu ara hep buzluktan yapıyorum tasarrufun zirvesindeyim galiba 😄
Ev hanımısın sanırım. Eğitimin ne? Ben de ev hanımıyım iş bulmak oldukça zor artık. Ev ekonomisine dikkat ederek de ev bütçesine katkı sağlanıyor ben de buradaki arkadaşlardan öğreniyorum tasarruf yöntemlerini. ;)

Günaydin kizlar
Dunun harcamasi ekmek tuz kagit havlu sadece
Ne kadar tuttu bilmiyorum esim aldi
Yarin kart kesilir. 320 tl lik taksit bitti. Nisan maasi zamli olur. Ceyrek alirim iki tane diye dusunuyorum. Yoksa harcanir gider.
Yillik 12 ceyrek hedefimin 5 ini gerceklestirmis olacagim boylece. 7000 nakitin de 1400 u gelecek bu ay gun bende :)
Buyuk ihtimal araba icin kullanilacak bu birikim.
Yeter ki esimin sonucu temiz gelsin ameliyat olsun kurtulsun . Hicbirsey onemli degil.
Netten canim ailemi izlemeye basladim yine.
Her sene 1 tur donerim bu diziyi. Cok seviyorum.
Bi arkadas sormus burdan evde kolaylik saglayan alet diye ;
Kesinlikle kurutma makinesi
Kasim 1 den beri kullaniyorum surekli olarak
Cok buyuk rahatlikmis
Camasir diye bir dert yok

Ev hanımısın sanırım. Eğitimin ne? Ben de ev hanımıyım iş bulmak oldukça zor artık. Ev ekonomisine dikkat ederek de ev bütçesine katkı sağlanıyor ben de buradaki arkadaşlardan öğreniyorum tasarruf yöntemlerini. :KK66:
Yazılımcıyım ben evden çalışıyorum, onun avantajı haftada bi gün ofise gidiyorum acil durumlar haricinde 🤗 piyasa çok kötü zaten işten çıksam bende bulamam yeni iş sanırım

Back
X