Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ağır taşıma işini bıraktığımdan beri tasarrufa gitmiş gözüküyorum.Bugun sadece 11 lira harcadim.
Böyle devam edersem komik ama güzel olacak😅

50 civarı 55 en fazla normal şartlarda. Faturamızı ararken bina genelini gördüm 80 den aşağı hiç yoktu 250 bile gördüm
bende doğalgazı gündüz hava sıcakken kapat dedim anneme akşam üzeri açsın nisana kadar dikkat edelimde sonra ısınır havalar

Bende dün nevresımlerımı degıstırmıstım . Cocuklarınkınıde bu aksam sokerım yarın yıkanır. Hafta sonuna baya camsır yıkadım azalttım ama gene bırıkır sorun mu :)

bende doğalgazı gündüz hava sıcakken kapat dedim anneme akşam üzeri açsın nisana kadar dikkat edelimde sonra ısınır havalar
Bizim burada hiç kış olmadı ya hep böyle oluyor burası dışarı 16 derece şuan kombi kapalı

Ne kadar düşük ben gelen zamlardan sonra 75ten aşağı görmüyorum tv falanda izlemiyoruz nerden geliyo anlamıyorum da
Tamamen beyaz eşyalardan kaynaklı sizinki herhalde . Biz tv izleriz 2 günde bir bulaşık makinası çalışır 5 kere filan çamaşır makinası , fırın çok çalışır pasta börek yapıyorum . Elektrik ucuzda değil burada ne yazıkki birtek su ucuz

Tamamen beyaz eşyalardan kaynaklı sizinki herhalde . Biz tv izleriz 2 günde bir bulaşık makinası çalışır 5 kere filan çamaşır makinası , fırın çok çalışır pasta börek yapıyorum . Elektrik ucuzda değil burada ne yazıkki birtek su ucuz
Haftada 8 makıne camasır yıkanır net , her gun bulaşık makınesı calısır o_O200 fılan gelmıstı en son bakalım ne gelecek elektrık, doğalgaz gıbı elektrık geliyor valla hı

Selam kizlar
Kandiliniz mubarek olsun oncelikle. Dualarimiz kabul olsun insallahh
:dua::dua:
Bugun dersim gec basladi. Esimle begendigimiz bir ev vardi ona baktik. Indirime gitti ev sahibi sanirim alacagiz bankadan da kredi sorun cikmazsa:bicak::temizlik:
A Harika haber, hayırlı olsun sımdıden

Haftada 8 makıne camasır yıkanır net , her gun bulaşık makınesı calısır o_O200 fılan gelmıstı en son bakalım ne gelecek elektrık, doğalgaz gıbı elektrık geliyor valla hı
Çocuk olunca etkili galiba ya

makinenin üstüne de olur deniyordu, kullanım talimatına uyarsan sıkıntı duyulacağını düşünmüyorum.. atıyorum 40derece sen 60ta kurutursan olmaz gibi düşünüyorum..
Bazı markalar sadece kendi markası üstüne kuruyor, bazıları her marka üstüne ama garanti devam ediyorsa bozabilir garantiyi. Pamuklu sentetik diye ayrımı var ona uyulur karışık kurutulmazsa sorun olmaz. Koyu renkleri uzun vadede solduruyor gibi, ben terslerini ceviriyorum

Haftada 2 bulaşık makinesi, 3 çamaşır makinesi. Fırın çok nadir ayda belki 3 kez, televizyon ayda 3 4 kez anca açılıyodur aktif olarak kullanılan tek şey bilgisayar ve buzdolabı. He bide haftada bi ütüm var ay niye böyle çok geliyo acaba

Haftada 2 bulaşık makinesi, 3 çamaşır makinesi. Fırın çok nadir ayda belki 3 kez, televizyon ayda 3 4 kez anca açılıyodur aktif olarak kullanılan tek şey bilgisayar ve buzdolabı. He bide haftada bi ütüm var ay niye böyle çok geliyo acaba
Eşyalarınızın enerji tasarrufu oranlarından kaynaklı tabiki . Benimki mesela bulaşık makinası bir çalışmada diyelim ki 1 tl harcıyorsa sizinki 2 tl olabilir .

Back
X