- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
- #28.701
normalde ne kadar geliyor kiElektrik faturamız 44 tl gelmiş eşime ekran resmî attım bana madalya tak dedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normalde ne kadar geliyor kiElektrik faturamız 44 tl gelmiş eşime ekran resmî attım bana madalya tak dedim![]()
50 civarı 55 en fazla normal şartlarda. Faturamızı ararken bina genelini gördüm 80 den aşağı hiç yoktu 250 bile gördümnormalde ne kadar geliyor ki
Ne kadar düşük ben gelen zamlardan sonra 75ten aşağı görmüyorum tv falanda izlemiyoruz nerden geliyo anlamıyorum da50 civarı 55 en fazla normal şartlarda. Faturamızı ararken bina genelini gördüm 80 den aşağı hiç yoktu 250 bile gördüm
bende doğalgazı gündüz hava sıcakken kapat dedim anneme akşam üzeri açsın nisana kadar dikkat edelimde sonra ısınır havalar50 civarı 55 en fazla normal şartlarda. Faturamızı ararken bina genelini gördüm 80 den aşağı hiç yoktu 250 bile gördüm
Bizim burada hiç kış olmadı ya hep böyle oluyor burası dışarı 16 derece şuan kombi kapalıbende doğalgazı gündüz hava sıcakken kapat dedim anneme akşam üzeri açsın nisana kadar dikkat edelimde sonra ısınır havalar

Tamamen beyaz eşyalardan kaynaklı sizinki herhalde . Biz tv izleriz 2 günde bir bulaşık makinası çalışır 5 kere filan çamaşır makinası , fırın çok çalışır pasta börek yapıyorum . Elektrik ucuzda değil burada ne yazıkki birtek su ucuzNe kadar düşük ben gelen zamlardan sonra 75ten aşağı görmüyorum tv falanda izlemiyoruz nerden geliyo anlamıyorum da
Haftada 8 makıne camasır yıkanır net , her gun bulaşık makınesı calısırTamamen beyaz eşyalardan kaynaklı sizinki herhalde . Biz tv izleriz 2 günde bir bulaşık makinası çalışır 5 kere filan çamaşır makinası , fırın çok çalışır pasta börek yapıyorum . Elektrik ucuzda değil burada ne yazıkki birtek su ucuz
A Harika haber, hayırlı olsun sımdıdenSelam kizlar
Kandiliniz mubarek olsun oncelikle. Dualarimiz kabul olsun insallahh
Bugun dersim gec basladi. Esimle begendigimiz bir ev vardi ona baktik. Indirime gitti ev sahibi sanirim alacagiz bankadan da kredi sorun cikmazsa![]()
Çocuk olunca etkili galiba yaHaftada 8 makıne camasır yıkanır net , her gun bulaşık makınesı calısır200 fılan gelmıstı en son bakalım ne gelecek elektrık, doğalgaz gıbı elektrık geliyor valla hı
Hayirli olsun canim. Detaylari bizimle paylas lutfen kedinlesirseSelam kizlar
Kandiliniz mubarek olsun oncelikle. Dualarimiz kabul olsun insallahh
Bugun dersim gec basladi. Esimle begendigimiz bir ev vardi ona baktik. Indirime gitti ev sahibi sanirim alacagiz bankadan da kredi sorun cikmazsa![]()
Tabı canım camasırhane gıbıÇocuk olunca etkili galiba ya

Bazı markalar sadece kendi markası üstüne kuruyor, bazıları her marka üstüne ama garanti devam ediyorsa bozabilir garantiyi. Pamuklu sentetik diye ayrımı var ona uyulur karışık kurutulmazsa sorun olmaz. Koyu renkleri uzun vadede solduruyor gibi, ben terslerini ceviriyorummakinenin üstüne de olur deniyordu, kullanım talimatına uyarsan sıkıntı duyulacağını düşünmüyorum.. atıyorum 40derece sen 60ta kurutursan olmaz gibi düşünüyorum..
Hahahah ayyy normal ama yaTabı canım camasırhane gıbıBen dıyorum 8 sen de 10
![]()
Haftada 2 bulaşık makinesi, 3 çamaşır makinesi. Fırın çok nadir ayda belki 3 kez, televizyon ayda 3 4 kez anca açılıyodur aktif olarak kullanılan tek şey bilgisayar ve buzdolabı. He bide haftada bi ütüm var ay niye böyle çok geliyo acabaTamamen beyaz eşyalardan kaynaklı sizinki herhalde . Biz tv izleriz 2 günde bir bulaşık makinası çalışır 5 kere filan çamaşır makinası , fırın çok çalışır pasta börek yapıyorum . Elektrik ucuzda değil burada ne yazıkki birtek su ucuz
Eşyalarınızın enerji tasarrufu oranlarından kaynaklı tabiki . Benimki mesela bulaşık makinası bir çalışmada diyelim ki 1 tl harcıyorsa sizinki 2 tl olabilir .Haftada 2 bulaşık makinesi, 3 çamaşır makinesi. Fırın çok nadir ayda belki 3 kez, televizyon ayda 3 4 kez anca açılıyodur aktif olarak kullanılan tek şey bilgisayar ve buzdolabı. He bide haftada bi ütüm var ay niye böyle çok geliyo acaba
Nefret ediyorum zaten bulaşık makinemden odur kesin suçlusuEşyalarınızın enerji tasarrufu oranlarından kaynaklı tabiki . Benimki mesela bulaşık makinası bir çalışmada diyelim ki 1 tl harcıyorsa sizinki 2 tl olabilir .