- Konu Sahibi pure hazel
- #28.681
benim de iki balkon var önde çamaşır ipi yok.. arka mutfak balkonuna asıyorum yazın iyi oluyor hemen kuruyor topluyorsun...Benım ıkı balkonum var , bırı 3 metre dıgerı 5 metre ıcerde ve dısarda ıpler var. Ama ıcerı asıncada zaten kısın ortalık bı karanlık, iyice zıfırı oluyo ıcerısı . Sıgara ıcmeye yer kalmıyor, efendım ılla kurusun cabuk kurusun dıye peteklere atıyorum . Bızım bu sene evde cok ısımız var ama hıc bulaşasım da yok anlattım ya teker teker dokulmeye başladı ne bılım badana lazım , kapıların boyanması lazım , tabak çanaklar bısey oldu yenılenmesı lazım , bebek olunca herseye aynı anda hakım olamıyorum sankı bır yandan eşya yığılmaya başladı gıbı hıssedıyorum ,ki epeycede eşya verdım , attım ,sattım yok hala var yani bi yığındı. Yine içime bı fenalık bastı . Haftayada kaynımın eglencesı, asker uğurlaması var 2 gun . Eh sonrakı haftalarda sınavlar baslar ben ıptal bılıyosun benı![]()
değişmesi gerekenler yapılması gereken tadilatlar.. işin içine girersen o da epey maliyet tutar.. bizim su tesisatı da eski bazen sarı su akıyor bildiğin..ıyy.. işte eski bina olunca.. hiç bişey de yapılmayınca böyle..
yaa evet bir de sınavlar başlayacak.. seni biliyorum bilmem mi :) Allah kolaylık versin bizlere..
tabiki kk ve 9 taksit.