Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Nefret ediyorum zaten bulaşık makinemden odur kesin suçlusu 😄
Burada bazen arkadaşlar birim fiyatı paylaşıyorlar benimki onlarınki kadar hiç az görmedim . Mesela purenin elektrik faturası da maşallah güzel gelir 🧿 benim ki de öyle. 🧿 kesin bulaşık makinasındandır o zaman. 🤣🤣 benimkiler hep A++++ seviyesinde

Selamlar,

Burada köy ürünleri satan bir dükkan var. Oradan 3 lt süt, Trabzon tereyağı, 30’lu yumurta ve 1 kg mantı aldım. 120 lira ödedim. Oradan markete gittim. Markete de yaklaşık 200 lira verdim.

İki tane çantamın fermuarı bozuktu, onları tamirciye verdim. Saçıma fön çektirdim. 15 lira da oraya ödedim.

Kuaförde kendi kullandıkları makinelerin satışı vardı. 4000 watt makine 120 liraydı. Onu almayı düşünüyorum. Bir de saçıma fön çekerken kullandığı bir ince bir kalın fırçadan sipariş ettim.

A Harika haber, hayırlı olsun sımdıden
Hayirli olsun canim. Detaylari bizimle paylas lutfen kedinlesirse
sagolun canlar tabiki purecim paylasirim detaylari. simdi emlakciyla konusmaya gidiyoruz. ayni siteden 2 arkadas aldi muteahitin kendisinden. biz onlara gore daha uyguna bulduk ama farki onlarin yerden isitma, bizim normal petek sistemi varmis. Mutfagi beni cezbetti genis dolaplari falan cok şık. insallah kolaylik verir Rabbim aliriz

Bende dün nevresımlerımı degıstırmıstım . Cocuklarınkınıde bu aksam sokerım yarın yıkanır. Hafta sonuna baya camsır yıkadım azalttım ama gene bırıkır sorun mu :)
Aynı benim ev makina durmadan çalışıyor yıka ser topla katla yerleştir sepet hiç boşalmıyor her gün en az 2 kıyafet değiştiriyor büyük kızım ufaklıkta abladan ne gördüyse yapıyor

sagolun canlar tabiki purecim paylasirim detaylari. simdi emlakciyla konusmaya gidiyoruz. ayni siteden 2 arkadas aldi muteahitin kendisinden. biz onlara gore daha uyguna bulduk ama farki onlarin yerden isitma, bizim normal petek sistemi varmis. Mutfagi beni cezbetti genis dolaplari falan cok şık. insallah kolaylik verir Rabbim aliriz
Allah rastgetirsin işinizi inş. Hakkınızda hayırlısı

Dik süpürge almak istiyorum elimdeki felix artık çekemiyor toz torbası yerıde bozuldu.Kullandıgınız tavsiye edecegınız marka model varmı?

Dik süpürge almak istiyorum elimdeki felix artık çekemiyor toz torbası yerıde bozuldu.Kullandıgınız tavsiye edecegınız marka model varmı?
Arzum var canım, cokta memnun degılım gırgır nıyetıne daha evvel arnıca vardı butun evı supururdum kısa surede kırıldı ve satısı durdu nıyeyse arzumda fena degıl ama suanda onu acacagıma buyugunu acarım modunda oluyorum

İnternetten %50 indirimden kendime lohusalık kıyafetler aldım 456 TL tuttu aldıktan sonra hafif bir vicdan azabı oldu ama inşallah hepsi üstüme olur eğer olursa sıkıntı yok

Orucumu açtıktan sonra avm ye gittik watsonstan yüzde 50 indirimden 15 tl ye rimel aldım eşimde kendine 11 tl ye roll on aldı 26 tl orada ödedik . Migros’tan halley aldık karadutlu çıkmış evde aslında tatlı vardı ama denemek için aldık . Kandil görüşmeleri yaptık . Eşimin babannesinin durumu ağırmış hastahanedeler. Çay koydum dizi bekliyoruz 🥺

İnternetten %50 indirimden kendime lohusalık kıyafetler aldım 456 TL tuttu aldıktan sonra hafif bir vicdan azabı oldu ama inşallah hepsi üstüme olur eğer olursa sıkıntı yok
nerden aldın canım ben de bakıyorum da gerci ben bir takım oyle alıp evde efil efil elbıse tarzı seyler gıymeyı planlıyorum sıcak olacak ınsAllah yaz zaten

nerden aldın canım ben de bakıyorum da gerci ben bir takım oyle alıp evde efil efil elbıse tarzı seyler gıymeyı planlıyorum sıcak olacak ınsAllah yaz zaten
Modanisa dan canım hastanede yine 3-4 takım lazım olur ben oğlumda fazla alma dediler 2 takım koydum kendime ama yetmedi sürekli terliyorsun kanamadan dolayida kirlenebiliyor ben bu sefer yanıma 4 tane alicam
Sabahlıkta lazım oluyor yürütüyorlar koridorda benim var ama daha güzel bir şey almayı düşünüyorum

Esimle pazara gittik. Minik kahvaltilik domates salatalik biber aldik. Elma armut muz aldik. El acmasi yufka. Bir de hazir tavjk gogsu aldik tatli olarak. 60 lira tuttu.
Peynirli gozleme yaptik. Domates salatalik biber dildim yanina cay. Pek yiyemedim ama guzel oldu.
Tavuk gogsunu de pisirdim yeriz birazdan.
Banyo yaptim rahatladim

Back
X