- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #28.801
Hemde nasil.Bulantılar basladı mı pure?
Gece ben de bulantıdan uyuyamadım döndüm durdum yatağın içinde. Zaten performansım da iyiydi dört kez çıkardımHemde nasil.
Bugun okula gidemedim. Esimi de gondermedim ilgilensin azcik
Benim eşim cins o konularda. Doymuyomuş köfte yemek değilmişköfte patates benim kurtarıcım çocuklarda seviyor
Yok canim bizim siteden vazgectikAllah şimdiden denk getirsin tüm işlerinizi. İnşallah kolayca alırsınız. Bu ev sizin sitede ama oturduğunuz ev değil de mi? Sıfır bina mı?
Ne kadarYok canim bizim siteden vazgectik
bu baska bir site sifir henuz
buraya tayin cikmadan da sahibinden sitesinde gorup cok begenmistim
Oturdugum eve gore odalari biraz daha dar ama mutfagi genis, malzeme iscilik daha kaliteli, cepheler cok acik 2 yani yol, balkon kismi havuza bahceye bakiyor
320binNe kadar
Liste bu kadar mı acaba karpuzatana geçen sene arkadaşlar gittiler çok güzelmiş . Bodrum’da aynı şekildekızlar eşim mesaj attı kamp için giden oldu mu daha önce aramızdan nereler güzeldir özdere ılıksu aksaz erdek ören tuzla yalova gülcihan varmış
karpuzkaldıran istemiyorum eşim antalyalı zaten gidince halalarında falan kalıyoruz bodrum yoktu galibaÖzdere güzelmiş canım.Suyu biraz sogukmus.Karpuzkaldıran ve Bodrum’da harıkaymıs onlar yokmu listede
bodrumu görmedim açılan yerlerdeListe bu kadar mı acaba karpuzatana geçen sene arkadaşlar gittiler çok güzelmiş . Bodrum’da aynı şekilde
evet eşimde aknaz güzelmiş marmarise yakınmış dedi orayı ılıksu ve özdere yazdım dedi hayırlısı bakalım gidebilecekmiyiz benim işyerimle alakalı işler olcak temmuzda belli olcakAksaz da güzeldir ama diğerlerini bilmiyorum
Biz eşimle marmarise aşık olduk iki yazdır ordayız bu yazda mı gitsek acaba diye düşünüyoruz şiddetle öneriyorum marmaris civarını. İnşallah gönlünüzdeki gibi olur tatilinizevet eşimde aknaz güzelmiş marmarise yakınmış dedi orayı ılıksu ve özdere yazdım dedi hayırlısı bakalım gidebilecekmiyiz benim işyerimle alakalı işler olcak temmuzda belli olcak
borcu bitince satış yapar neden olmasın tokide belirli bir süre ödeme yapıp devreden çok var onu araştırmak lazım ne kadar ödendikten sonra satış için izin veriliyorGünaydın hanımlar.Annem pazar yapacak parasını verecegım.Toki başvuruları varmış annemi yazdırayım sonra bana devreder dıye düşündüm ama devir yapılıyormu acaba?İstanbulda projeler belli ama diğer illerde sadece sayılar belli
Yaaa gerçekten mi bu sene ilk defa Marmaris için tatil satın aldık inşallah güzeldir valla hergün tatili konuşuyoruz özledik denizi yüzmeyiBiz eşimle marmarise aşık olduk iki yazdır ordayız bu yazda mı gitsek acaba diye düşünüyoruz şiddetle öneriyorum marmaris civarını. İnşallah gönlünüzdeki gibi olur tatiliniz
BEnce de kesinlikler egeBiz eşimle marmarise aşık olduk iki yazdır ordayız bu yazda mı gitsek acaba diye düşünüyoruz şiddetle öneriyorum marmaris civarını. İnşallah gönlünüzdeki gibi olur tatiliniz
çok teşekkür ederim inşallah çıkar bir aksilik çıkmazda giderizBiz eşimle marmarise aşık olduk iki yazdır ordayız bu yazda mı gitsek acaba diye düşünüyoruz şiddetle öneriyorum marmaris civarını. İnşallah gönlünüzdeki gibi olur tatiliniz
Biz tatili bırak yerleşmeyi düşünüyoruzYaaa gerçekten mi bu sene ilk defa Marmaris için tatil satın aldık inşallah güzeldir valla hergün tatili konuşuyoruz özledik denizi yüzmeyi
Biz tatili bırak yerleşmeyi düşünüyoruzeşim iş başvurusu bile yaptı sonucunu bekliyoruz bakalım hayırlısı olsuun
İlk yıl siteler bölgesinde kalmıştık, merkeze daha yakın yürüyerek her yere gidebiliyosun denize sıfırdı otelde onun rahatlığı çok olmuştu. Bu yaz da içmelerde bi oteldeydik daha güzel aslında sakinliği falan ama ulaşım araç olmazsa merkeze zor oluyoBEnce de kesinlikler ege
Marmaris’te nereye gidiyorsunuz ? Bu sene bizim de son dakika olacak yine tstil planı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?