Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kaç derece ki benimki 1.75 daha çizdirmek için erken ya bana gencim daha
2.25 ama ben hep gözlük takıyorum yoksa dünya bulanık oluyor. Bende de geç ortaya çıktı 5 senedir filan kullanıyorım ama günlük hayatı baya etkiliyor. mesela soğuk ortamdan sıcak ortama gir gözler buhar tencere kapağı aç yine aynısı. Sonra havuzda denizde takamıyorsun o da kötü oluyor. Evet gençsin ama yaşın çizdirmek için çok küçük değil geçen senin yaşlarda kuzen var o çizdirdi.

39 yaşında çizdireceğim 40 dan sonra çizilmiyormuş zaten son ana kadar duracağım zaten şimdi çizdirsem o zamana yine bozulur . İkinci kere çizilmez herhalde

doktor sinuzut demisti ilac felan kullandim cünkü baya kötü demisti ama ilaçlar anlık rahatlatiyo sonra tekrar haftada iki kere felan tutar böyle agri
Bitkisel birşeyler araştırsan benim faranjit başlayınca senede 2 kere oluyor bu ada çayı ile gargara yapıyorum çok işe yarıyor

Ben 20 yaşındayken çizdirmek istemiştim çünkü gözlük sevmiyorum lenste kullanamıyorum. Ama gözüm o işleme uygun degilmis aradan 4 sene gecti bu sene tekrar öğrenmek istiyorum ne durumda

doktor sinuzut demisti ilac felan kullandim cünkü baya kötü demisti ama ilaçlar anlık rahatlatiyo sonra tekrar haftada iki kere felan tutar böyle agri
Çin yağı diye bir şey var aktarlarda satılıyor alıp böyle bir iki damlacık şakaklarına sürüp masaj yapıyorsun sonra uçuşa geçiyorsun. Bir araştırsana bize çok iyi geliyordu.

Bu arada biraz hesap yaptım stok için bir renkli deterjan alacağım kızlar bizim marketten toptancı bingo gördüm uygundu . Birde kağıt havlu 6 lı alacağım. Maaşa kadar istediğim gibi giderken alışveriş listesine uyarsak 1 gram daha alabiliyoruz olursa hemen alacağım

Bebek ve kendim için alışverişin yüzde doksanını tamamladım sayılır şimdi bu haftadan itibaren buzluğa bir şeyler hazırlamaya baslıcam hem hızlı yemek hazırlamak için hem de misafir için
Bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye baslıcam yine
İnşallah doğum da kolay olur sağlıcakla da kavuşuruz ogluşumla

Bingodan çok memnun kaldım ben benimde almam lazım 10 kilo ABC nin beyazlar için olanını almışım habersiz omonun 6 kilo beyazlar için olanı da vardı.bunlar bana bir sene yeter.

Bingodan çok memnun kaldım ben benimde almam lazım 10 kilo ABC nin beyazlar için olanını almışım habersiz omonun 6 kilo beyazlar için olanı da vardı.bunlar bana bir sene yeter.
Bende geçen hafta 3 lt beyazlar için perwoll almıştım kapalı , yarım şişeden daha fazla açık var . Rinso siyahlar için aldım 3 lt oda hala kapalı 1 lt kadar açık şişe var . Renkli de woolite diye bir marka varya belki duymuşsundur ondan 2 lt var açık Şişe bu bingo 4 lt yi de alırsam bence baya gidecek inşallah . Bingo sıvıyı ilk defa deneyeceğim bi koklamam lazım

Ben tozunu kullandım tertemiz çıktı çamaşırlar iyi bir indirim yakalarsam yine bingo alırım

Ben kullanmiyorum ama annelere hediye alirken arastirmistim fakir darky cekis gucu olarak iyiydi. Simdi belki daha guzel modelleri De cikmistir. Bi buna da bak. Anneler memnunlar
Benimki de fakir darky, çok sık kullanmıyorum ama çekiş gücü iyi, sadece ağır biraz ve çekim gücü iyi oldugu için gürültüsü fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…