Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Iyi akşamlar kızlar, yazamadım birsüre okudum ara ara,
Indirimler vardı yerel marketlerde, familia tuv kag, aldım, bulgur yedekledim,
A101 de soğan 2.75tl
Şoka orkide saksısı gelmiş fiat belli değildi,
Iyi misiniz geçmişin hepsini okuyacağım inş

Selaö kızlar yeni açtım kollarım pert resmen camları sildim allahım ne kirlenmiş 3 defa sildim en son 4.de arındı yolda çalışma olmuştu bende fırsat bulup silemedim bu kadar zor olacağını bilseydim daha önce silerdm. Zor bela pazara gittik 40 lira orda harcadık markete gitti eşim yumurta çocuklara günlük süt kendine konserve mısır almış bide sinir ediyor beni kurufasulye bide ufaklıga cips almış 40 kk dan aldı

Dünde derin dondurucunun çekmecelerini camlarını çıkardım yıkadım kuruladım içini temziledim bide karbonat koydum kapalı olunca koku oluyor o yüzden haftaya pazar arkadaşlarım gelcek halıları yıkamaya verdim petekleri temizlicem o kaldı büyük iş olarak gözümde büyüyor

Bİlgiler için tesekkurler canım, birkaç kez bilet baktım ama pahalı gelmişti bir de çocuksuz girmem kadadan 4kişi oluyoruz. Şimdi sen de onaylayınca yine bilet kovalamaya baslarım. Liev guzel demişlerdi oraya geçmekte 5saat sürüyor o kafamı karıştırmıştı bakalım.

Aynen kıbrısa uçmak eskiden ne ucuzdu ya

Ya turla girmeyince dogu ekspresinde bilet bulmak çok zorlaştı artık. Bebekken gezmek kolay yemek derdi olmuyor, uykusu da sorun değil at kanguruya dolaş dur, en rahat ettikleri pozisyon. Biz 2kanguru ile çok rahat ettik ama büyüyünce biraz onlara gore daha çok hareket etmek gerekiyor. Gezi rotasına park eklemeler, sık mola vermeler gibi gibi.

kolay gelsin buzdolabı temizliğini ne ile yapıyorsun?
Teşekkür ediyorum tüm buzdolabını boşaltıyorum rafların tamamını banyoda cifliyorum sonra içini de karbonat ve sirkeli suyla siliyorum lekeli bir yer varsa ekstra cif sürüp güzelce durulayıp kuruluyorum sonra yerleştiriyorum

cif çizmiyor mu rafları?

Hayırlısıyla bebe olursa kanguru gezmesi bende çok istiyorum keyfini bekliyoruz bakalım bi buçuk yıldır en son tüp bebişe gitcem artık galiba gezesim gelmiş bugün hava güzel olunca daha iyi anladımm bi haftasonu kaçamağı planlamak lazım

krem cifler zamanla çizer diye düşünüyorum jel gibi olanlardan kullanıyorsan çizmez sanırım :) bulaşık makinesinde yıkamak daha iyi oluyor ama tavsiye ederim
4 tane büyük cam raf var nasıl makinaya girsin ki

ben bu yenilerde deniycem bakalım, yumuşatıcılı kullandım hep taş gibi, deyimi yerindeyse adı üstünde yıllardır kullandım :)
Çok çeşiyli yumuşatıcı kullandım en güzrl yumuşatıcı yumoş. Ama istikrarlı olmak hep onu kullanmak lazım annem senelerdir onu kullanır 10-15 senelik havluları yumuşacıktı sonra o da araya viking vatan falan larıştırdıcbambu havlular bile sertleşti geri de düzelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…