Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben şu sıralar nicer dicer ımla aşk yaşıyorum

Günaydın bayanlar günler çok koşturma geçiyor fırsat buldukça okuyorum ama yazamıyorum geçen hafta bir tam bir çeyrek aldım ihtiyaç dahilinde harcamalar oluyor ama şükür öyle fuzuli harcamalarimiz yok size daha öncede bahsetmiştim kızım doğa kolejinin bursluluk sınavını kazanmıştı eşimi ariyorlardi arada bi türlü fırsat olmamıştı dün gidip bir konuşalım dedik %90 veriyorlar bizim ödememiz gereken 7bin 200 çıktı bunun 2 bini eğitim 5 bini yemek ucreti çok şükür benim ailem yardım edebileceklerini söylediler aslında şöyle düşündük bu yıl 5. Sınıf seneye giderse 6-7-8 gidicek 8. Sınıfta zaten kurstu dersahanedir göndermemiz gerekiyor güzel bir fen lisesi olması için dershaneleri zaten kapatmaya çalışıyorlar arkadaşlar bu yıl dersaneye sadece 2 ders için 6 bin verdiler özel dersler pahalı dahada artıcak dershaneler kapanınca bu bursu değerlendirip hem 2 yabanci dili hem lgs sınavı hazırlığı olur diye düşünüyoruz mart sonuna kadar düşünme süremiz var o arada da şu tayin listemiz belli olur sadece doğa olan yerleri yazalim diyoruz buraya kayıt yaptırıp gittiğimiz yere nakil yaptırabilirsiniz dediler sizin de önerilerinize talibim bi de özele gönderen arkadaşlar yıl içinde ekstra ödemeler oluyormu forma ve kitap haricinde
Ayy sabah sabah çok yazmışım hakkınızı helal edin uyuyamadım düşünmekten

Ben özelde spinal doğum 1500 ödedim büyükşehirler çok pahalı sanırım
canım bıde hanı ıstanbul ankara vs de degıl Allahtan, ordaki arkadasladım fıyatların daha ucuk oldugunu soyluyor. kuzenim ankarada yaptı toplam 10bin tuttu. tabi bunu soyle soyluyorum burdakı benzef sartları kıyaslayınca, ımkanlar arttıkca fıyat artar onu kastetmedm

Çocuk eğitimi tabi uyku dağıtır. Ben de doğmamış çocuğumun eğitim durumlarını düşünüyorum şimdiden naparız ne ederiz diye. Doğa yı iyi araştırın iyi bir okul mu öğretmenlerin profili nasıl. mesela burdakinde eğitim mezunu öğretmeni bırak formasyonu bile olmayan öğretmenleri var. Öğretmelerin maaşları iyi değil asgari ücretten çok az üstte. Emin ol ellerine bir fırsat geçse en kısa zamanda devlete geçmenin yolunu arayanları var. Okulda isim önemli kurumsal olması güzel ama bir de işin mutfak kısmına bak.

Günaydın hanımlar.Dün süpürdüm sildim evi arkadaş geldi sarma sardık bıraz o aldı biraz ben soka attım.Bugun mercımek çorba fırında karnabahar yapacağım oglanada ispanak yaparım.Kucuk süpürge arıyordum 300-400tl civarı.Ona bakıyorum sapı kırılıyor dıyorlar buna bakıyorum iyi cekmıyor dıyorlar.Birde ben onun toz torbasını elle temızlemekten tıksındım bez torbası var evdekın.İhlasın robotu var sulu çok ağır herdaim hemen açamıyorum çocukla tek zor oluyor.Dün eşimin baskısıyla dyson süpüre aldık.2300 6taksit.Artık onu acarım işimi fazlasıyla görür ayda bırde digerını.Temizlik için bayan istiyordum alsak ztn ben eşim gelene kadar aynı parayı buluyor ben süpürürürüm barı süpürge sahıbı olurum

Çok doğru söylüyorsunuz ama işte ülkenin durumuda ortada gönül isterki gideyim direk TED kolejine vereyim ama olmuyor malesef iste burs oranı yüksek olunca bi de kurumsal bir okul olunca kafamız karıştı ogretmenleri araştırmayız çünkü daha tayin yerlerimiz belli değil kayıt yaptırırsak buradaki okula kayıt yaptırıp gittiğimiz yere nakil olucak yani bukadar belirsizliklerin içinde bir karar vericez

İnşallah en güzel şekilde hallolur. Kuzunun şansı bol olsun

4 tane büyük cam raf var nasıl makinaya girsin ki
üst sepeti çıkarınca sığıyor kapak raflarında da aldığı kadar atıyorum sığmayan 2-3 parça kalıyor onları da elimde yıkıyorum makine bitene kadar dolabın içini siliyorum başka işlerime bakıyorum

Ben de dün iyiydi bugün bulantılı geçiyor. Akşam nohut ıslattım nohut pişireceğim.

Günaydın kahvaltıyı yeni yaptık ufaklıgı yıkadım eşim kahvaltı hazırlarken bu ay birikimi gramdan yana kullancam inşallah

Tünaydın 08:30 da kalktım kahvaltı hazırladım gece de çok geç uyumuştum her zamanki gibi yanlız olunca uyku tutmamıştı soğan halkası ile sigara böreği kuşattık buzluktan iyi oluyor böyle buzluk kullanmak Eşim geldi kahvaltı yaptık masayı toparladım buzluktan köfte çıkarttım akşama patates püresiyle filan döküm tavada köfte yapacağız . Duş aldım ikimizinde boğazı kötü biraz dinlenip Ordu evine alışverişe oradan da manzaralı bir yer var piknik alanı oraya gidip kahve içelim dedik uzak ama olsun hava almak istiyoruz geri dönüşte yemeği evde yeriz . Haftaya pazara kadar 100 tl bütçe ayırdım eğer öyle olursa bir gram daha alacak paramız kalmış oluyor . Yok biraz daha üzerinden yersek maaştan takviye ile yine önümüzdeki hafta sonu alacağım . Şubede çay vs için bu ay para toplanmayacakmış ona ayırdığım bütçe yine kenarda kalmış olur onu kullanırım eksik gelirse tatlıyı da buzluktan çıkarttım bu arada akşam için

Cok yakin bir aile dostum da gorusmustu
Fakat onlar istemediler
Cocugun tam en onemli yaslarinda karakteri istemedigi yonlerde gelissin istemediler. Aile yapiniza uygunmu cocuga asil asilamak istedikleriniz neler bunlarda dusunulmeli. Tam olarak yazmam dogru olmaz ama umarim az cok anlatabilmisimdir. Sectikleri okuldan cok memnunlar yerel bir okula gonderdiler.

Dyson güzeldir valla iyi günlerde kullan

Ankara’da hava çok güzel yürüyüşteyim eşimle biraz yürüdüm o Eve geçti şimdi ben tek devam ediyorum. Duş alırız nar vardı onları ayıklar yeriz sonra da markete gitcez.
Ayçiçek ve zeytinyağı alalım diyoruz nerede uygun fiyata var bilen var mı? Elde yıkama bulaşık deterjanı da lazım bir iki sebze de alırız bu hafta içi baklagil yapmalıyım bayağıdır tüketmiyoruz
Akşama et vbe salata var menüde

Özel okulların artıları varsa tabiki eksileride vardır cevreden duyuyorum işte kızımın karakterine nasıl olumlu mu olumsuz mu ona karar veremiyoruz burs oranı çok iyi ödenecek paraya da düşüyor böyle olunca onuda bir şekilde hallederiz bu yıl devlet okuluna gidiyor okuldan hiç memnun değilim bu yıl tayin olucaz gittiğimiz yerde yine böyle bir okul olursa illaki ben dışarıdan takviye yapmak zorundayım iyi bir öğrenci arada kaynayıp gitmesini istemem güzel yönlendirip istediği şekilde hayatını yönlendirmesini istiyorum öncelikle sağlıklı olsunlar iyi olsunlar her anne baba gibi güzel yerlerde görmek istiyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…