- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #28.981
ankara’ nın neresindesiniz bilmiyorum ama gimat’ a bakın derim özellikle nevgross ve rizegross marketlereAnkara’da hava çok güzel yürüyüşteyimeşimle biraz yürüdüm o Eve geçti şimdi ben tek devam ediyorum. Duş alırız nar vardı onları ayıklar yeriz sonra da markete gitcez.
Ayçiçek ve zeytinyağı alalım diyoruz nerede uygun fiyata var bilen var mı? Elde yıkama bulaşık deterjanı da lazım bir iki sebze de alırız bu hafta içi baklagil yapmalıyım bayağıdır tüketmiyoruz
Akşama et vbe salata var menüde
En sevdiğim seslerden biri çamaşır makinesinde dönen çamaşırların sesiBende nevresim değiştirdim yıkandı astım . Renklileri attım yıkanıyor etimek şerbetledim . Krem şanti yaptım biraz soğusun tatlıyı tamamlarım. Siyahları yıkayacağım birazdan ateşim var
Özel okulların artıları varsa tabiki eksileride vardır cevreden duyuyorum işte kızımın karakterine nasıl olumlu mu olumsuz mu ona karar veremiyoruz burs oranı çok iyi ödenecek paraya da düşüyor böyle olunca onuda bir şekilde hallederiz bu yıl devlet okuluna gidiyor okuldan hiç memnun değilim bu yıl tayin olucaz gittiğimiz yerde yine böyle bir okul olursa illaki ben dışarıdan takviye yapmak zorundayım iyi bir öğrenci arada kaynayıp gitmesini istemem güzel yönlendirip istediği şekilde hayatını yönlendirmesini istiyorum öncelikle sağlıklı olsunlar iyi olsunlar her anne baba gibi güzel yerlerde görmek istiyoruz işte
On bin mi ne kadar uçuk fiyat on katı buranın. Bu kadar fark olması normal mi kızlar ya ?canım bıde hanı ıstanbul ankara vs de degıl Allahtan, ordaki arkadasladım fıyatların daha ucuk oldugunu soyluyor. kuzenim ankarada yaptı toplam 10bin tuttu. tabi bunu soyle soyluyorum burdakı benzef sartları kıyaslayınca, ımkanlar arttıkca fıyat artar onu kastetmedm
Evin kaç m² güneş alıyor mu canım. Bnm evim 78 m2 80 desek 2+1 3 odam aşırı güneş alıyor salonum güneş almıyor.Ne güzel rakalmlar ben 280 geldi diye seviniyorum
Valla madalyalık gerçekten tebriklerElektrik faturamız 44 tl gelmiş eşime ekran resmî attım bana madalya tak dedim
Aslında olmaması gerekiyor ama hastanesine göre şehrine göre doktoruna göre değişiyor.On bin mi ne kadar uçuk fiyat on katı buranın. Bu kadar fark olması normal mi kızlar ya ?
m² olarak hiç bilmiyorum 3+1 geniş baya ama her cepheden güneş alıyo maşallahı var o konuda. 1 odayı depo olarak kullanıyorum zaten hiç açmıyorum diğer odada sadece kıyafet ütülemek sermek için giriyorum oranın kaloriferi de kapalı. Salon yatak odası mutfak ve koridor açık sadece en düşükte geçen ay 390 gelmiştiEvin kaç m² güneş alıyor mu canım. Bnm evim 78 m2 80 desek 2+1 3 odam aşırı güneş alıyor salonum güneş almıyor.
Çok genişse bence yine iyi geliyor 390 gğneş de almıyormuş annemlerin de 3+1 güneş almıyor onlara da öyle geliyor :) 120 m²m² olarak hiç bilmiyorum 3+1 geniş baya ama her cepheden güneş alıyo maşallahı var o konuda. 1 odayı depo olarak kullanıyorum zaten hiç açmıyorum diğer odada sadece kıyafet ütülemek sermek için giriyorum oranın kaloriferi de kapalı. Salon yatak odası mutfak ve koridor açık sadece en düşükte geçen ay 390 gelmiştiBu ay 280 görünce sevinç çığlığına boğuldum
Güneş alıyoÇok genişse bence yine iyi geliyor 390 gğneş de almıyormuş annemlerin de 3+1 güneş almıyor onlara da öyle geliyor :) 120 m²
Sağol canımDyson güzeldir valla iyi günlerde kullan ❤
Diğer makina çok güzel ya onunla haftada bir süpürsen zaten normal şartlarda toz olmaz. Annemin var ondan biliyorum araba parası resmen günlük sürekli kullanılmaz. O haznesinin çok iyi kuruması lazım yoksa kötü kokuyorSağol canımRahat ederim inş baya para verdık çocukla zor oluyor evde çok batıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?