- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.101
O kadar kusmaya mide asidi boğazını naptıRekorum günde 22 kez:)
Çok kötü tahriş oldu zaten. 3 günde bir acilde serum bağlanıyordu, bir yudum su içsem çıkartıyordum. Ay çok kötüydü yawO kadar kusmaya mide asidi boğazını naptıçok kötüymüş cidden
hayırlı olsun çok iyi yapmışsınız bende öyle yapmıştım sonra köyden tarla aldık onun için bozdurdum daha koyamadım yerineSelamlar,
Günden gelen 8 çeyrek ve kızıma hediye gelen yarım gram ile altın küpeyi bozdurdum. Hepsi 3185 tuttu. Hesaba yatırdım. Çeyrekleri 365’ten aldı.
oo eşin çok yaramazmış :)Kızıma takılan altınlardan 4 tane çeyreği aldı eşim, hala yerine koyacakÖyle olunca ben de kızımın kalan altınlarının hepsini bozdurup gram altın hesabına koydum.
Darbe girişiminden sonra evde bir miktar nakit olsun diyerek, eve 2000 TL para çekip koymuştum. Bir baktım eşim atm’ye gitmek yerine cüzdanında para kalmadıkça oradan tırtıklıyorOnu da iptal ettim:)
Çok teşekkür ederim. Ben de biraz biriktirip ev kredisine ara ödeme yapmak niyetindeyim.hayırlı olsun çok iyi yapmışsınız bende öyle yapmıştım sonra köyden tarla aldık onun için bozdurdum daha koyamadım yerine
Olsun oyun oyundur:))) Biz geçen seneye kadar tüm oyunlara temsillere giderdik. Bu sene çok fırsat bulamadık yoruluyoruz. Bilkent senfoni çok keyifli oluyor özellikle odeondaki konserleri millet çoluk çocuk kilim battaniye ile geliyor. Ona da bir göz atmalısınsirkencubin geçen gün devlet tiyatrosuna bilet aldığını yazmıştın. Bugün de ben devlet tiyatrosuna ve devlet opera ve balesine bilet aldım ancak her ikisi de çocuk oyunu:))
Sen yazdığında en son ne zaman yetişkin oyunlarına gittiğimi düşündüm fakat hatırlayamadım
Çok geçmiş olsun canım
Olsun oyun oyundur:))) Biz geçen seneye kadar tüm oyunlara temsillere giderdik. Bu sene çok fırsat bulamadık yoruluyoruz. Bilkent senfoni çok keyifli oluyor özellikle odeondaki konserleri millet çoluk çocuk kilim battaniye ile geliyor. Ona da bir göz atmalısın
hasta mısın geçmiş olsun canım? Bi mikroplarına sahip çıkamamışlaar:)Teşekkür ederim.
Keçi boynuzu özü içtim, akşama da sirke, zencefil zeytinyagı bal dayarım sabaha iyileşirim inşallah
o kadarda herkes mikrobuna sahip çıksın dedim ama olmadı
Adam bildiğin üşengeç:)) Genelde boş cüzdanla gezer, kart var nasıl olsa der. Benim için mümkün değil bu, mutlaka yanımda nakit para bulundururum.oo eşin çok yaramazmış :)
benim eşim de sen 100 ver ay başında işte 200 veririm der vermem.. kuzunun parasından alır yerine koydururum mutlaka. :) bakalım önümüzdeki ay çift alacak bir bilezik istiyorum alacak mı :) sevmiyorum dedim ama bir bilezikten de bir şey olmaz sanırım :)
1 yesil Elma (kabuklu olacak dorde bol)Ben senin ödem attıran tarifini kaybettim, bir ara tekrar yazabilirmisin ?
4 kişi hareket etmeye henüz alışamadık ama senfoniye bir bakayım. Pazar günleri büyük kızımı alıp tiyatroya gidiyorum. Eşim bebeğe bakıyor. Eve dönünce çocukları değiş tokuş yapıyoruz:)Olsun oyun oyundur:))) Biz geçen seneye kadar tüm oyunlara temsillere giderdik. Bu sene çok fırsat bulamadık yoruluyoruz. Bilkent senfoni çok keyifli oluyor özellikle odeondaki konserleri millet çoluk çocuk kilim battaniye ile geliyor. Ona da bir göz atmalısın
Bilezik, saat vs takanlara ben de çok özeniyorum. Ben de takamayangillerdenimAdam bildiğin üşengeç:)) Genelde boş cüzdanla gezer, kart var nasıl olsa der. Benim için mümkün değil bu, mutlaka yanımda nakit para bulundururum.
Bilezik takıyorsan güzel hediye. Ben hamilelikten sonra saat ve bileklik takamamaya başladım. Sıkıntı basıyor niye böyle oldu bilmiyorum
yok canım dedim ya ben de sevmem ama kızlar burada fiziki diye konuştukça öyle işçiliksiz bir tane bilezik alsın dedim.. 3 küçük ince bilekliğim var bileğimde alyansımı da akşam eve gidince direk çıkarırım kolye küpe yıllardır taktığım için alıştım galiba artık batmıyorlar.. ben de karta güveniyorum yanımda da 100den aşağı sıkıntıya düşerim.. bir ara kartım yoktu panikledim resmen, çünkü fazla para taşımayı sevmiyorum.Adam bildiğin üşengeç:)) Genelde boş cüzdanla gezer, kart var nasıl olsa der. Benim için mümkün değil bu, mutlaka yanımda nakit para bulundururum.
Bilezik takıyorsan güzel hediye. Ben hamilelikten sonra saat ve bileklik takamamaya başladım. Sıkıntı basıyor niye böyle oldu bilmiyorum
hasta mısın geçmiş olsun canım? Bi mikroplarına sahip çıkamamışlaar:)
Bilezik, saat vs takanlara ben de çok özeniyorum. Ben de takamayangillerdenim
ya bişey sorcam eşiniz ile bütçeniz ayrı mı bunu nasıl yapıyorsun evin reisi kimde.. bütçeniz nasıl değerlendiriyorsunuz?Çok teşekkür ederim
Kızım 7 aylık şu an, doğum parasını alalı epey oldu. Evde fiziki altın beni rahatsız ettiği için bozdurup gr altın hesabına aktardım.
neyse az kaldı akşam dinlenirsin.Sabah sağlam geldim ama boğazım çok agrıyor şu an yerimden kıpırdamaya halim kalmadı elimden gelse ölü taklidi yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?