- 3 Haziran 2009
- 7.617
- 29.943
- 1.073
- 42
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.081
Çay, yemek ve içmeye kullanıyorum. Çok su içiyorum ben sanırıö ondan çok çabuk bitiyor:) Çok pahalı geliyor su bana.Bizim damacana 1 haftada bitiyor ama onu çaya yemeklere kullanıyorum. İçmeye 5 L lik sulardan alıyoruz bir tanesi 1 günde bitiyor
Canım evde fiziki altın bulundurunca, eşim kuyumcuya gitmeye üşenip, düğünlere direkt evden alıp götürüyor, bizim birikim yalan oluyorhayırlı olsun canım
gelmiş altını neden bozdurup attın merak ettim bildiğin bir şey mi var? yani altın olarak koysan olmaz mıydı? hazır alınmış altın.
anladım ama üzüldüm yahu:) sağlık olsun diyelim.Canım evde fiziki altın bulundurunca, eşim kuyumcuya gitmeye üşenip, düğünlere direkt evden alıp götürüyor, bizim birikim yalan oluyor
Şu an sevimli boyutta. Perşembe performansım iyiydi sabah bir defa evde iki kez ofiste akşam da iki defa evde günü beşle kapattımAra öğünlü beslenme bana göre değil:) Hamilelikte de ara öğün pek yapamadım. Kusmalar ara ara oluyorsa çok iyi. 4 ay her gün sabaha kadar kustum ben
Ben de üç litreye tamamlamaya çalışıyorum diyetisyen özellikle üçe çık dedi. Kesinlikle su pahalı bence deÇay, yemek ve içmeye kullanıyorum. Çok su içiyorum ben sanırıö ondan çok çabuk bitiyor:) Çok pahalı geliyor su bana.
Hazır alınmış altına ben de kıyamıyorumanladım ama üzüldüm yahu:) sağlık olsun diyelim.
sabahları sadece çavdar ekmeği diğer öğünlerde ekmek yemiyorum bolca yogurt tüketmeye çalışıyorum ara öğünlerde ceviz fıstık badem ne varsa onları yiyorum akşamlarıda yemek ve salataBir ayda 7 kilo süper vermişsin özel bir diyet yapıyor musun peki?
kadinlar alışveriş delisi olur bende o özellik niye yok .Merhaba asiri savurganlik derecesinde bir insan olarak konu ilgimi çekti strateji nedir sanırım günlük alınanları yazıyorsunuz , özellikle internet alışverişleri beni bitiriyor
ben girmiyorum ilgim çekmiyor. :/ sosyal medyada çekmiyor.Bugün yine harcamalarım bitmek bilmedi mi ne?
İnternet alışverişi bizi yoldan çıkartıyor kesin...
Ben fiziki altın sevmiyorum zaten:)anladım ama üzüldüm yahu:) sağlık olsun diyelim.
Rekorum günde 22 kez:)Şu an sevimli boyutta. Perşembe performansım iyiydi sabah bir defa evde iki kez ofiste akşam da iki defa evde günü beşle kapattım
bende sevmem de alınmış olan da dursaydı iyiydi, ama eşin problemliymiş:) benim bi küpelerim bir kolyem bir de 3 küçük bilekliğim var. evde de 4 çeyrek bir de yarım duruyor.. onlara çok önemli bir şey olmadıkça değmem, eşime de elletmem.. altın vs takılacaksa da parayla alırım. :) sirken gibi hazıra kıyamıyorum galiba.Ben fiziki altın sevmiyorum zaten:)
Kızıma takılan altınlardan 4 tane çeyreği aldı eşim, hala yerine koyacakbende sevmem de alınmış olan da dursaydı iyiydi, ama eşin problemliymiş:) benim bi küpelerim bir kolyem bir de 3 küçük bilekliğim var. evde de 4 çeyrek bir de yarım duruyor.. onlara çok önemli bir şey olmadıkça değmem, eşime de elletmem.. altın vs takılacaksa da parayla alırım. :) sirken gibi hazıra kıyamıyorum galiba.
Çok geçmiş olsun canımBelediyede herkes hasta, banada bulaştı
O kadar çok gelen giden varki çok normal aslında
Yine mesai lazım ama bugun kalamam kalırsam sabah işe gelemem
oyyRekorum günde 22 kez:)
İki hamileliğim de birbirinin aynıydı. 16. haftaya kadar arasız kustum. Bu sürede serumla beslendim diyebilirim. İlkinde 6 kilo verdim. Bunda da 5 kilo verdim. Benim annem de böyleymişoyyelecda çok zorlu gecmıs seninki
23.haftayım cok sukur daha siftah yok masAllah diyimannem de boyleymıs ona cekmısım
+ canım ceken bişe de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?