- 3 Haziran 2015
- 37.039
- 119.761
- 798
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.061
bende öyleydim artık yeter dedim kıyafetlerim olmuyor diyete ve yürüyüşe başladım baya fark var bendebenim günde neredeyse 4 lira gidiyo çikolata almasam
çikolata parasini kumbaraya atcam. zayıfladığımda kumbarada biriktiğim parayla elbise alicam.
Cnm kaç kiloydun ve yürümeye başlayınca kaç kilosun ?bende öyleydim artık yeter dedim kıyafetlerim olmuyor diyete ve yürüyüşe başladım baya fark var bende
74,5 tum başladığımda 2 şubatta şimdi 67 yim haftaiçi hergün öğle arası yürüyorum haftasonu malesef yürüyüş yapamıyorum boyumda 1.60 kısayım bide kilo alınca yuvarlak bişey oluyorumCnm kaç kiloydun ve yürümeye başlayınca kaç kilosun ?
Gebelik olduğunda 62 kiloydum . Düşük yaptığımda 63.5kiloydum. Bir kaç gündür yürüyorum 62.2 yim. Boğazımdan biraz kısmam lazım benimde. Spor çok yapınca iştah açıldı
Bir ayda 7 kilo süper vermişsin özel bir diyet yapıyor musun peki?74,5 tum başladığımda 2 şubatta şimdi 67 yim haftaiçi hergün öğle arası yürüyorum haftasonu malesef yürüyüş yapamıyorum boyumda 1.60 kısayım bide kilo alınca yuvarlak bişey oluyorum
bereketli olsun canımSelamlar,
Günden gelen 8 çeyrek ve kızıma hediye gelen yarım gram ile altın küpeyi bozdurdum. Hepsi 3185 tuttu. Hesaba yatırdım. Çeyrekleri 365’ten aldı.
tam benliksin.74,5 tum başladığımda 2 şubatta şimdi 67 yim haftaiçi hergün öğle arası yürüyorum haftasonu malesef yürüyüş yapamıyorum boyumda 1.60 kısayım bide kilo alınca yuvarlak bişey oluyorum
Ben sabah 08:00-08:30 arası kahvaltı yapıp akşam yemeğini de 16:30-17:00 arası yiyorum. Kahvaltıyı sağlam yapınca acıkmıyorum ve bı şekilde beslenmek bana iyi geldi.Sabah yediği ile öğleni mi geçiştirecekben hayatta öyle bir şey yapamam çok acıkırım.
Teşekkür ederim canımbereketli olsun canım
Su ne kadar dayanıyor sizde? Biz 3 günde bir damacana alıyoruz. Her seferinde 16,5 TL.Sıfır harcama dedim güya ..... su bitmiş 15.5tl
allah bereket versin :) çok iyi yapmışsınSelamlar,
Günden gelen 8 çeyrek ve kızıma hediye gelen yarım gram ile altın küpeyi bozdurdum. Hepsi 3185 tuttu. Hesaba yatırdım. Çeyrekleri 365’ten aldı.
biz çeşmeden içiyoruz. gerçekten o damacana çok tehlikeli. sağlıklı degil.Su ne kadar dayanıyor sizde? Biz 3 günde bir damacana alıyoruz. Her seferinde 16,5 TL.
Benim sabah 7-7:30 kahvaltıBen sabah 08:00-08:30 arası kahvaltı yapıp akşam yemeğini de 16:30-17:00 arası yiyorum. Kahvaltıyı sağlam yapınca acıkmıyorum ve bı şekilde beslenmek bana iyi geldi.
spor yapınca nasıl iştah açiliyor.Cnm kaç kiloydun ve yürümeye başlayınca kaç kilosun ?
Gebelik olduğunda 62 kiloydum . Düşük yaptığımda 63.5kiloydum. Bir kaç gündür yürüyorum 62.2 yim. Boğazımdan biraz kısmam lazım benimde. Spor çok yapınca iştah açıldı
Bizim damacana 1 haftada bitiyor ama onu çaya yemeklere kullanıyorum. İçmeye 5 L lik sulardan alıyoruz bir tanesi 1 günde bitiyorSu ne kadar dayanıyor sizde? Biz 3 günde bir damacana alıyoruz. Her seferinde 16,5 TL.
Çok teşekkür ederimallah bereket versin :) çok iyi yapmışsın
bende öle yapmışım altınları bozdurup bankaya atmişim. bide doğum parasini aldiniz mi?
onunla mevlit yaparsin. kalırsa hesabina yatirirsin. bende doğum parasini kızımın mevlidini kullanmişim.
Ben Ankara’dayım. Burada çeşme suyunun tadı bence çok kötü, çaya bile kullanmıyorum. Bpa meselesinden kaynaklı cam damacana alıyorum ben.biz çeşmeden içiyoruz. gerçekten o damacana çok tehlikeli. sağlıklı degil.
hayırlı olsun canımSelamlar,
Ara öğünlü beslenme bana göre değil:) Hamilelikte de ara öğün pek yapamadım. Kusmalar ara ara oluyorsa çok iyi. 4 ay her gün sabaha kadar kustum benBenim sabah 7-7:30 kahvaltı
10:30-11:00 arası ara öğün kuruyemiş ya da meyve ya da süt
12:30 öğle yemeği
15-16 arası yine ara öğün bazen bunda iki ara öğün bile olabiliyor duruma göre
19-20 arası da akşam yemeği
Ben ara öğünü güzel yaparsam ana öğünlerde porsiyonları çok kaçırmıyorum. Bu şekilde bmi yi 18 e kadar düşürdüm. Tabi şimdi gebelik olduğu için yine böyle devam ediyorum arada kusmalar oluyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?