Bugün ne aldin kaç tl harcadin

lüzumsuz bişey almamışsın canım :) uyguna bulduysan iyi yapmışsın hatta :)
lüzumsuz değil tabi ki de tatlım, ne bileyim, indirimliydi galiba...artık neye göre alış veriş yaptığımı bile anlamıyorum..biterlerse diye aldım galiba :))))) bu ara kayış koptu bende.kafa gidik...

Benimde deterjanim bitmek üzere.
Abc ve tursil indirimli fakat denemedigim icin tedirginim.
Az önce şok katalogunda 25 tl ve uzeri alisverise tursil 4.5kg 11 tl
Tursil ve persil kullaniyorum ben cokta memnunum bide ben bimden hep yumusatici aliyordum gecen annem vernel almis mor yarim kapak koydum inanilmaz koku yayio memnunum detaejanlarimdan canm

Esim geldi arkadaslariyla sahlep icmisler. Esim odemis 27 lira.
Gelirkende doner almis 15 lira. Baskada harcama olmaz bugun.
Bnde elmali kurabiyeyle kek yapacgm. Yarin giderken annemle kv yede gotururum

cnm ben sadece salatasını yiyorum havuzla karışık yapıyor okuldaki abla. mayonez ve yoğurtla ama tam tarifi bilmiyorum evde yapmadım hic

sorma ya benimde sadece 90 tl kaldı. tatildeyiz yetirmeye çalışacağım zaten sadece disarda bir şey yer içersem lazım olur

sorma ya benimde sadece 90 tl kaldı. tatildeyiz yetirmeye çalışacağım zaten sadece disarda bir şey yer içersem lazım olur

Allah bereketlendirsin rızıklarımızı. Ben ay sonu için 100 tl ayırmıştım yeterdi ama doktora gitmem gerekti 50 tl verdim geri kalan 50 tl ise market işleri vs derken gitti. Kalan 35 tl me gözüm gibi bakıyorum :) Gerçi 20si akbile gidecek. Ulaşım çok ama çok pahalı malesef

Eşim de binmis servise geliyor. Yemekten sonra hemen biyerlere ciksak mi ki
Cocuk hastalanir diye korkuyorum.

Dedesinden para istedi yine o da göndericem tamam dedi

Halalar haftasonu gelecek galiba gunübirlik yada 1 gecelik kartepeye gidecegiz. Cunkü iznimiz yok haftasonu iyi bir firsat nobet te yok.

ulaşım gerçekten her yerde pahalı

Banka promosyonu 3 yilda 1 veriyor bizim banka .eşime her ay ama.
Maas farkini bekliyorum bende .25inden sonra yatar diye biliyorum
Bnmkide 3 yilda 1. Ama esiminki her yil. Onunki ne zaman yatar onu merak ettim.
Maas farki ne kadar olur ki cok bir sey beklemiyorum ondan.
bize en geç şubat sonu demişlerdi. ne kadar olacak bilmiyorum sizin ne kadar oldugunu söylediler mi
Bnmki 3 yilda 1. Ama esime genelde 200 civari yatiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…