- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.901
Benimde deterjanim bitmek üzere.Henuz birsey almadik ama aksam ekmek domates alacam detarjanlarim yine bitmek uzeri onlarda ay basinda ins
lüzumsuz bişey almamışsın canım :) uyguna bulduysan iyi yapmışsın hatta :)sabah markete gittim. migrosta et döner indirimliydi.
et döner,portakal,saç boyası, sigara, peçete,sıvı sabun aldım 48 tl ödedim.
oysa sadece saç boyası alacaktım....
lüzumsuz değil tabi ki de tatlım, ne bileyim, indirimliydi galiba...artık neye göre alış veriş yaptığımı bile anlamıyorum..biterlerse diye aldım galiba :))))) bu ara kayış koptu bende.kafa gidik...lüzumsuz bişey almamışsın canım :) uyguna bulduysan iyi yapmışsın hatta :)
Hem istifçi hemde pintiyiz :)lüzumsuz değil tabi ki de tatlım, ne bileyim, indirimliydi galiba...artık neye göre alış veriş yaptığımı bile anlamıyorum..biterlerse diye aldım galiba :))))) bu ara kayış koptu bende.kafa gidik...
hahahahahahahaha :))))))) aynennnHem istifçi hemde pintiyiz :)
Tursil ve persil kullaniyorum ben cokta memnunum bide ben bimden hep yumusatici aliyordum gecen annem vernel almis mor yarim kapak koydum inanilmaz koku yayio memnunum detaejanlarimdan canmBenimde deterjanim bitmek üzere.
Abc ve tursil indirimli fakat denemedigim icin tedirginim.
Az önce şok katalogunda 25 tl ve uzeri alisverise tursil 4.5kg 11 tl
ayy bir zamanlar ordaydım pazarları uygun ve bol çeşit vardı. hep giderdimAydın canım bayadır pazara gitmiyorum bana da uygun geldi
cnm ben sadece salatasını yiyorum havuzla karışık yapıyor okuldaki abla. mayonez ve yoğurtla ama tam tarifi bilmiyorum evde yapmadım hicGünaydın hanımlar. Bugün evdeyin yine. Harcamam olmaz sanırım.
Akşam biraz pırasa var yanına karnabahar kızarması ve çorba, salata yapmayı düşünüyorum :)
Bide kereviz salatası yapan var mı yoğurtlu? Tam olarak nasıl yapıyorsunuz?
Ben kereviz yemeğini yiyemiyorum, salatasını denemek istedim inş yiyebilirim.
sorma ya benimde sadece 90 tl kaldı. tatildeyiz yetirmeye çalışacağım zaten sadece disarda bir şey yer içersem lazım olurSabah kahvaltı için harcamam 4,5 tl
Başkada birşey harcamam sanırım
Maaşa kaldı 1,5 hafta ve bende 35 tl kaldı
20 tl akbile gidecek. Kalan 15 tl ile idare ederim çok sıkışırsam eşimden alırım. Hedesim 15 tlnin en az 52iniş kumbarama atmak. Maaş gelmeden açacağım kumbaramı bakalım ne kadar birikmiş
sorma ya benimde sadece 90 tl kaldı. tatildeyiz yetirmeye çalışacağım zaten sadece disarda bir şey yer içersem lazım olur
Banka promosyonu 3 yilda 1 veriyor bizim banka .eşime her ay ama.Kizlar promosyonlar ne zamn yatar bilginiz var mi
bize en geç şubat sonu demişlerdi. ne kadar olacak bilmiyorum sizin ne kadar oldugunu söylediler miKizlar promosyonlar ne zamn yatar bilginiz var mi
bizim maaş farkı gece yatti. promosyon bekliyoruz toplu olması daha iyi oluyorBanka promosyonu 3 yilda 1 veriyor bizim banka .eşime her ay ama.
Maas farkini bekliyorum bende .25inden sonra yatar diye biliyorum
ulaşım gerçekten her yerde pahalıAllah bereketlendirsin rızıklarımızı. Ben ay sonu için 100 tl ayırmıştım yeterdi ama doktora gitmem gerekti 50 tl verdim geri kalan 50 tl ise market işleri vs derken gitti. Kalan 35 tl me gözüm gibi bakıyorum :) Gerçi 20si akbile gidecek. Ulaşım çok ama çok pahalı malesef
Bnmkide 3 yilda 1. Ama esiminki her yil. Onunki ne zaman yatar onu merak ettim.Banka promosyonu 3 yilda 1 veriyor bizim banka .eşime her ay ama.
Maas farkini bekliyorum bende .25inden sonra yatar diye biliyorum
Bnmki 3 yilda 1. Ama esime genelde 200 civari yatiyor.bize en geç şubat sonu demişlerdi. ne kadar olacak bilmiyorum sizin ne kadar oldugunu söylediler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?