- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.861
Guzel bir secim399.99 tl harcadım
Eşime doğumgünü için saat aldım. İnşallah kırılmadan yamulmadan gelir
Hayirli olsun canim. Indirimler genel olarak başlamismiyidi sezon sonuKizlar avmden geldik. Lcw de indirim vardi kizima kadife sort+kazak aldim 40 lira
Kendime 2 kazak aldim 60 ar liradan. Ama hic dusundugum gibi bir sey almadim. Kazagin biri krem rengi biride bordo ama her zamn giyebilecegim tarzdalar icime sindiler.
Esimede 1 tane baharlik kazak aldik. Gomleklerin uzerine giymelik. o da 50 lira baska harcama yapmadik. Avm ye gitmeden yemek yemistik zaten. Orda yemedik
Yok ya indirim pek yoktu . Daha dogrusu indirim var yaziyor ama indirimli degil yine ucuk fiyatlar. Ama aldigim kazagin biri 130 liradan 60 a dusmus. Tek bir tane kalmisti onuda ben aldim.Hayirli olsun canim. Indirimler genel olarak başlamismiyidi sezon sonu
Bizde normalde cok severiz ama yemedik ya sadece alisveris yapip geldik. Sen boyle diyince yemedigime pisman oldum bakAvmye gidince bi buger menu yiyesim geliyor benim üstüne de waffle
waffle gerçekten güzel yapan yerde enes bir lezzet .. ben bazen evde kendim tost makinesinde yapıyordum uzun zamandır yapmıyorumBizde normalde cok severiz ama yemedik ya sadece alisveris yapip geldik. Sen boyle diyince yemedigime pisman oldum bak
Waffle bnde bayilirim
Bende arada yapıyorum evde. Yapımı kolay. Güzelde bi tatlı bayılırımwaffle gerçekten güzel yapan yerde enes bir lezzet .. ben bazen evde kendim tost makinesinde yapıyordum uzun zamandır yapmıyorum
Basit bi hamuru var internetten bakıyorum. Krep gibi sıvı oluyor. Tost makinesine döküp basarsın. Çok kısa sürede pişiyor zaten.Nasil yapiliyor bn hic denemedim
Ama cok guzel ya
Olsada yesek
Hi bnde bakayim arada yaparimBasit bi hamuru var internetten bakıyorum. Krep gibi sıvı oluyor. Tost makinesine döküp basarsın. Çok kısa sürede pişiyor zaten.
Üzerinede çikolata meyve istediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?