- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.881
Ayy pizzada çok güzel oluyor ya. Bende arada yaparımHi bnde bakayim arada yaparim
Bir ara pizzayi ogrenmistim surekli yapiyordum. Bu da oyle olursa gobegim tamamen bagimsizligini ilan eder
Aynen ya evde yaptigim daha cok hosuma gidiyorAyy pizzada çok güzel oluyor ya. Bende arada yaparım
Aydın canım bayadır pazara gitmiyorum bana da uygun geldicnm fiyatlar çok uygun neredesin
Kereviz bi defa misafirlikteyken tatmiştim.Günaydın hanımlar. Bugün evdeyin yine. Harcamam olmaz sanırım.
Akşam biraz pırasa var yanına karnabahar kızarması ve çorba, salata yapmayı düşünüyorum :)
Bide kereviz salatası yapan var mı yoğurtlu? Tam olarak nasıl yapıyorsunuz?
Ben kereviz yemeğini yiyemiyorum, salatasını denemek istedim inş yiyebilirim.
Günaydın hanımlar. Bugün evdeyin yine. Harcamam olmaz sanırım.
Akşam biraz pırasa var yanına karnabahar kızarması ve çorba, salata yapmayı düşünüyorum :)
Ben kerevizi sevmiyorum fakat çok sağlıklı. Yemek istiyorum. Salatasını denicem umarım yiyebilirim. Evet bende bu şekilde yapiyim.Kerevizin üst kısmını soyup annem rendeliyor. Yoğurt ve mayonezle harmanlıyor. Varsa cevizle süslüyor. Biz çok severiz gayet sağlıklı ve lezetli
Ben çok yaparım cnmGünaydın hanımlar. Bugün evdeyin yine. Harcamam olmaz sanırım.
Ben kerevizi sevmiyorum fakat çok sağlıklı. Yemek istiyorum. Salatasını denicem umarım yiyebilirim. Evet bende bu şekilde yapiyim.
Teşekkürler canım yapıcam inş bu akşam :)Ben çok yaparım cnm
Süzme yoğurt içine direkt rendeliyorsun yoksa hemen kararıyor.içine biraz ceviz bir iki diş sarımsak rendele zeytinyağı koy karıştır süper olur ben çok severim
Ay heveslendirdiniz :) umarım severim :)Mutlaka deneyin. Hem gün tabaklarının yanında hemde akşam yemeği sofralarında bulundururuz biz. Varsa evde konserve mısırdan ekleyip zenginleştirebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun
Ay heveslendirdiniz :) umarım severim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?