Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eczane 120 tl , 5 tl de ekstra harcadım . Eşim marketten ufak tefek bişeyler aldı fişe bakmadım ama fazla tutacak şeyler değil 10 tl anca tutar .

Günaydın kızlar.
Biz de dün dışarıda yedik; 22 tl gibi birşey ödedik.
Sonra biraz meyve sebze alışverişi yaptık. Kaç tuttu bilmiyorum.
Ardından canımız tatlı çekti. 15 tl tatlı tuttu. Eve geldik, çayla yiyelim dedik. Yarısını bile yiyemedik. Dürüm yemiştik, ağır geldi.

Bugün öğle için peynirli salata getirdim evden. Vücut toparlansın biraz, dürüm rahatsız etti. Dışarıda yemeyi hiç istemiyorum, yiyebilecek pek bir yer ve pek bir şey yok. Eşim çok seviyor dürümü diye kırmak istemiyorum.

Akşam için de fasulye ıslattım. Benden haberler böyle:)

Günaydın hanımlar. Bugün evdeyin yine. Harcamam olmaz sanırım.
Akşam biraz pırasa var yanına karnabahar kızarması ve çorba, salata yapmayı düşünüyorum :)
Bide kereviz salatası yapan var mı yoğurtlu? Tam olarak nasıl yapıyorsunuz?
Ben kereviz yemeğini yiyemiyorum, salatasını denemek istedim inş yiyebilirim.

Kereviz bi defa misafirlikteyken tatmiştim.
Biz hic yapmayiz

Sabah kahvaltı için harcamam 4,5 tl
Başkada birşey harcamam sanırım
Maaşa kaldı 1,5 hafta ve bende 35 tl kaldı
20 tl akbile gidecek. Kalan 15 tl ile idare ederim çok sıkışırsam eşimden alırım. Hedesim 15 tlnin en az 52iniş kumbarama atmak. Maaş gelmeden açacağım kumbaramı bakalım ne kadar birikmiş

Kerevizin üst kısmını soyup annem rendeliyor. Yoğurt ve mayonezle harmanlıyor. Varsa cevizle süslüyor. Biz çok severiz gayet sağlıklı ve lezetli

Kerevizin üst kısmını soyup annem rendeliyor. Yoğurt ve mayonezle harmanlıyor. Varsa cevizle süslüyor. Biz çok severiz gayet sağlıklı ve lezetli
Ben kerevizi sevmiyorum fakat çok sağlıklı. Yemek istiyorum. Salatasını denicem umarım yiyebilirim. Evet bende bu şekilde yapiyim.

Ben çok yaparım cnm
Süzme yoğurt içine direkt rendeliyorsun yoksa hemen kararıyor.içine biraz ceviz bir iki diş sarımsak rendele zeytinyağı koy karıştır süper olur ben çok severim

Ben kerevizi sevmiyorum fakat çok sağlıklı. Yemek istiyorum. Salatasını denicem umarım yiyebilirim. Evet bende bu şekilde yapiyim.

Mutlaka deneyin. Hem gün tabaklarının yanında hemde akşam yemeği sofralarında bulundururuz biz. Varsa evde konserve mısırdan ekleyip zenginleştirebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun

Bugun sabah 2 ekmek ve margarin aldik. Simdide esim arkadaslariyla cafeye gitti. Bnde evde kos kos oturuyrm. Gelirkende yemegi disaridan alirim dedi.
Yarinda memlekete gidecegz tatil sonuna kadar oralarda takiliriz muhtemelen.

sabah markete gittim. migrosta et döner indirimliydi.
et döner,portakal,saç boyası, sigara, peçete,sıvı sabun aldım 48 tl ödedim.
oysa sadece saç boyası alacaktım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…