Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gecmis olsun Eger icebiliyorsa bol bol su icsin.

Viral enfeksiyona antibiyotik mi verdiler

Ben Beyazlarimi yikarken Cok az 1-2 Tatli kasigi kadar limon tuzu da ekliyorum daha beyaz oluyor camasirlar. AMA limon tuzu ve sirkeyi ayni anda Hic kullanmadim

Bende orada kesfettim zaten yoksa aklima gelmemisti ben urunu sevdim

Gecmis olsun bu sefet bende yari bilincli yari baygin gecirdim bir tuhaf bsydi anlamadim bol su icmeye calissin

büyük bir eşya alacaksak o ay birikim yapmıyoruz pesin alıyoruz yada elimizde para varsa onu veriyoruz hiçbirşey zor değil herşeyin bir çözümü var canım
Evet canım geçen yaz kk olduğu halde kullanmıcaz dedik elektrikli süpürge tencere takımı aldım peşin aldım bir kaç ay birikim yapmadık insan kendini ona göre ayarlıyor Aralık ayında da eşim iPad aldı 2250 onu da peşin aldık o ay birikim yapmadık

Teşekkürler öneriniz için bir bakacağım.

Kredi kartsız da olmuyor ki büyüm kalem şeyleri taksitlendirmek de hayati kolaylaştırıyor.
Biz o kadar iradeli değiliz canım sadece böyle şeyler için kullanabilsek kolaylık evet ama biz beceremiyoruz. bizde para yok, maaşa az kaldı ,sonra alırız kavramları yok çünkü kk var çekeriz olur biter

Kızlar Pazar’a gittik 82.5tl harcadık pahalıydı.
Markette 5 kiloluk yumuşlar indirimdeydi 18tl den iki tane aldık. 38.5tl ye vanish aldık ütü masası kılıfı hediyeliydi ihtiyaç da vardı aldım. Bir kaç bir şey daha aldık ve market de 95tl tuttu. Karaca’dan granit vok tava ve grill tava aldık 150tl de ona verdik. Artık tava ihtiyacım kalmadı diyebilirim . Eskiyeleri de attım. Akşama Erdal özyağcıların oyununa gitcez. 161.5tl de ona vermiştik. Bakalım ay sonu ne olacak durum

Allah yasatmasın birdaha Allah kımseyı evladıyla sınamasın çok zor.Allahım şifa versin.

Kızlar birşey soracağım ıslak kek yapıp buzluğa koyduğunuz hiç oldu mu duruyor mu buzlukta

Teşekkür ederiim:) internette en yeni tarih olarak 95 var.Ben geçen yilinkini almış oldum o zaman.Hediyelik diye almıştık,yeni tarih olsaydı iyiydi ama artık yapicak şey yok

Canım çok gecmis olsun tedirgin olmanız cok normal. Tekrarlamaz umarım allah korusun

güle güle kullan :))benimde teflon tava ve tencerelerim eskidi dibi hafif sıyrılmış sağlığa zararlı hale geldiler atıcam bir takım kullanmadığım saremik tencere takımım var onları çıkarıp kullanıcam
İki tanede granit alasım var kullanışlı oluyorlar
Alya siz baya harcıyorsunuz canım ben aşırı sıkma taraftarı biri değilim ama aşırı harcama taraftarıda değilim çocuğun yokken biraz daha dikkat etsen daha iyi olur canım

Bebişin kıyafetleri makineye attım yıkanıyor daha 2-3 makina daha atarım ama öncelik olarak ikimizin hastane çantalarını hazırlayacağım bir sonraki makina benim hastane çantama koyacağım kıyafetler
Çok keyifli bir iş değil mi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…