- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.521
Gecmis olsun Eger icebiliyorsa bol bol su icsin.Sagol canım sana da çok geçmiş olsun, çok korkuttu bizi ateşi vardı ilaç nasıl etki etmedi bilemiyorum fenalaştı nöbete çevirdi, o halde acile yetiştirdik orada kendine geldi. 6ay-6 yaş arasında kısa süreli 1 defası normal kabul ediliyormuş ama gelde bize sor, ömrümüzden ömür gitti. Şuan viral bi enfeksiyona baglı antibiyotik kullanıyor. Bu tedirginlik halini nasıl atlatırız bilemiyorum
Viral enfeksiyona antibiyotik mi verdilerSagol canım sana da çok geçmiş olsun, çok korkuttu bizi ateşi vardı ilaç nasıl etki etmedi bilemiyorum fenalaştı nöbete çevirdi, o halde acile yetiştirdik orada kendine geldi. 6ay-6 yaş arasında kısa süreli 1 defası normal kabul ediliyormuş ama gelde bize sor, ömrümüzden ömür gitti. Şuan viral bi enfeksiyona baglı antibiyotik kullanıyor. Bu tedirginlik halini nasıl atlatırız bilemiyorum
Aklima grldi benim de. ilcede kanalizasyon sistemi yok dusun simdi simdi borular takiliyor sokaklarda. Surekli vidanjör getirip borulari temizletiyoruz.
Dun bim den 13 liraya aldim aktuel urunlerde vardi aklinizda bulunsun almak isterseniz
Ben de limon tuzunu denemistim bir kere makine temizleme programinda ama bu daha iyi geldi sanki. Bimde var canim 13 lira almak istersen
Sagol canım sana da çok geçmiş olsun, çok korkuttu bizi ateşi vardı ilaç nasıl etki etmedi bilemiyorum fenalaştı nöbete çevirdi, o halde acile yetiştirdik orada kendine geldi. 6ay-6 yaş arasında kısa süreli 1 defası normal kabul ediliyormuş ama gelde bize sor, ömrümüzden ömür gitti. Şuan viral bi enfeksiyona baglı antibiyotik kullanıyor. Bu tedirginlik halini nasıl atlatırız bilemiyorum
Kapatmamız lazım canım ben Allah izin verirse Eylül'de ücretsize ayrılıcam bu ay 3472 geldi kk o zaman böyle gelse batarız inşallah kapatabilirizkapatabilirsiniz canım maaş kartından nakit paranı kullan marketlerde de internette de fatura ödemelerindede
Amin. Çok geçmiş olsunGunaydın bu hafta çok zor günler geçirdik, kızlardan biri hastaydı yüksek ateş. Rabbim o gunleri yasatmasın bir daha kimseyi evladıyla sınamasın
Ben kullandım memnunumkizlar bunu kullanan var mi aranizda? makinem igren kokuyordu dun denedim sanki gecti gibi. Gercekten etkili mi acaba
Evet canım geçen yaz kk olduğu halde kullanmıcaz dedik elektrikli süpürge tencere takımı aldım peşin aldım bir kaç ay birikim yapmadık insan kendini ona göre ayarlıyor Aralık ayında da eşim iPad aldı 2250 onu da peşin aldık o ay birikim yapmadıkbüyük bir eşya alacaksak o ay birikim yapmıyoruz pesin alıyoruz yada elimizde para varsa onu veriyoruz hiçbirşey zor değil herşeyin bir çözümü var canım
BEnımde kokuyor bundan bende denedım faydası oldu gibi bida alıp kullanacağımfaydasini gormus mu peki arkadasin?
Sanki gider kokusu gibi bir koku geliyor bosken. Allahtan camasira sinmiyor
Teşekkürler öneriniz için bir bakacağım.Merhaba, size farkli bir fikir vermek icin yaziyor. Alaninda iyi ama dile takilan akademisyenler kabul goren yabanci dergilere makalelerini gondermek isterler. Ingiliz bir kadin tercuman 19 mayis tip fak.bazi hocalar ile anlasmis. Yayinlari redakte ediyor. Artik hocalarin makaleleri sorunsuz geciyor. Bir tercuman kadar dile hakim olmalari gerekmiyor hocalarin. Tercuman da mesleki terminolojiye hakim olmus. Citation index te taranan dergilere bir bakin, tercumani oldugunuz dillerdeki dergiler ortaya cikar. Misal biri kimya ile ilgilidir,digeri ziraat. Hangisinde calisabileceginizi anlarsiniz. Kimya ise arkadas kanali ile ilgili un. nin kimya fak.haber salin. Onlar sizi bulurlar. Yurt disi yayin ajademik kariyerde onemli cunku. Gelismelerden haberdar edersiniz.
Biz o kadar iradeli değiliz canım sadece böyle şeyler için kullanabilsek kolaylık evet ama biz beceremiyoruz. bizde para yok, maaşa az kaldı ,sonra alırız kavramları yok çünkü kk var çekeriz olur biterKredi kartsız da olmuyor ki büyüm kalem şeyleri taksitlendirmek de hayati kolaylaştırıyor.
Allah yasatmasın birdaha Allah kımseyı evladıyla sınamasın çok zor.Allahım şifa versin.Sagol canım sana da çok geçmiş olsun, çok korkuttu bizi ateşi vardı ilaç nasıl etki etmedi bilemiyorum fenalaştı nöbete çevirdi, o halde acile yetiştirdik orada kendine geldi. 6ay-6 yaş arasında kısa süreli 1 defası normal kabul ediliyormuş ama gelde bize sor, ömrümüzden ömür gitti. Şuan viral bi enfeksiyona baglı antibiyotik kullanıyor. Bu tedirginlik halini nasıl atlatırız bilemiyorum
Teşekkür ederiim:) internette en yeni tarih olarak 95 var.Ben geçen yilinkini almış oldum o zaman.Hediyelik diye almıştık,yeni tarih olsaydı iyiydi ama artık yapicak şey yokÇok eski diye birşey yok zaten canım . 2019 tarihli almadığın sürece hepsi aynı oluyor . Ben alırken hep eski tarihli alıyorum . Bu sene içinde bozdurma düşüncesi olmadığı için seneye zaten eski tarih olmuş oluyor . Her altından en az 5 tl o şekilde fark ediyor . Bereketli olsun altının
Canım çok gecmis olsun tedirgin olmanız cok normal. Tekrarlamaz umarım allah korusunSagol canım sana da çok geçmiş olsun, çok korkuttu bizi ateşi vardı ilaç nasıl etki etmedi bilemiyorum fenalaştı nöbete çevirdi, o halde acile yetiştirdik orada kendine geldi. 6ay-6 yaş arasında kısa süreli 1 defası normal kabul ediliyormuş ama gelde bize sor, ömrümüzden ömür gitti. Şuan viral bi enfeksiyona baglı antibiyotik kullanıyor. Bu tedirginlik halini nasıl atlatırız bilemiyorum
güle güle kullan :))benimde teflon tava ve tencerelerim eskidi dibi hafif sıyrılmış sağlığa zararlı hale geldiler atıcam bir takım kullanmadığım saremik tencere takımım var onları çıkarıp kullanıcamKızlar Pazar’a gittik 82.5tl harcadık pahalıydı.
Markette 5 kiloluk yumuşlar indirimdeydi 18tl den iki tane aldık. 38.5tl ye vanish aldık ütü masası kılıfı hediyeliydi ihtiyaç da vardı aldım. Bir kaç bir şey daha aldık ve market de 95tl tuttu. Karaca’dan granit vok tava ve grill tava aldık 150tl de ona verdik. Artık tava ihtiyacım kalmadı diyebilirim . Eskiyeleri de attım. Akşama Erdal özyağcıların oyununa gitcez. 161.5tl de ona vermiştik. Bakalım ay sonu ne olacak durum
Çok keyifli bir iş değil mi :))Bebişin kıyafetleri makineye attım yıkanıyor daha 2-3 makina daha atarım ama öncelik olarak ikimizin hastane çantalarını hazırlayacağım bir sonraki makina benim hastane çantama koyacağım kıyafetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?