- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.481
Ay çok geçmiş olsun efsuncum aman dikkat et kendine de kızına daKızlar kızım hasta annemler bizdr kalıyordu 4 saatte bir soğuk buhar veriyoruz diye.
Bu akşam gittiler kızım da daha iyi haftaya cuma kontrol var genel durum bu merak etmişsinizdir belki beni.
Pek giremiyorum siteye.
Ozel sektore veya akademisyenlige yonelmeyi dusunmuyor musun peki? Cunku tercumanlikta kamuda sanirim bakanliklar vardir ancak calisma imkani herhaldeBen atanamadım cnm kadro yok tercümanım
Gecmis olsun efsunKızlar kızım hasta annemler bizdr kalıyordu 4 saatte bir soğuk buhar veriyoruz diye.
Bu akşam gittiler kızım da daha iyi haftaya cuma kontrol var genel durum bu merak etmişsinizdir belki beni.
Pek giremiyorum siteye.
kapatabilirsiniz canım maaş kartından nakit paranı kullan marketlerde de internette de fatura ödemelerindedeMaşallah ne güzel bizimde eve kk girmeden bereketimiz vardı o girdi berekette gitti
büyük bir eşya alacaksak o ay birikim yapmıyoruz pesin alıyoruz yada elimizde para varsa onu veriyoruz hiçbirşey zor değil herşeyin bir çözümü var canımKredi kartsız da olmuyor ki büyüm kalem şeyleri taksitlendirmek de hayati kolaylaştırıyor.
Cnm 4 milyon işssiz var ülkemde her gün artıyor sayımız. 31 yaşındayım yapabileceğim her şeyi yaptım inan. Bütün sınavları geçip torpilden de elendim üst üste aynı şeyleri yaşayıp depresyona da girdim. Sana yazarken bile içim daralıyor. Kısmet olmayınca olmuyor . Dünyadaki tek işsiz benmişim gibi gelmiyor artık alıştım. Üniversiteyi derece işe bitirdim yurt dışına burslu okul kazanıp gittim. Özel de iş için görüşmeye gittim.Spesifik bir iş sadece dil biliyorsun. Adam fizik okuyan geldi senden önce de deyip güldü. O yüzden fizik kimya tercümanlık vs. Kendi alanın dışından işe de almıyorlar nbe anlarsın diye bakıyorlar olaya.Ozel sektore veya akademisyenlige yonelmeyi dusunmuyor musun peki? Cunku tercumanlikta kamuda sanirim bakanliklar vardir ancak calisma imkani herhalde
Merhaba kızlar.Bir sorum olucakti.Altin işleriyle pek alakam yok ve dün ilk kez cumhuriyet altını almış oldum.uzerinde 94 yazıyor,yorumlardan birkaç şey okuyarak bi çözümleme yaptım ama sizler aldığınızda kaç yazıyor üstünde.ben çok eskiyi almış olmadım inşallah?hiç dikkatli değilimdir..suan gördüm
cok haklisin canim maalesef oyle kalifiye insanlar issiz ki.Cnm 4 milyon işssiz var ülkemde her gün artıyor sayımız. 31 yaşındayım yapabileceğim her şeyi yaptım inan. Bütün sınavları geçip torpilden de elendim üst üste aynı şeyleri yaşayıp depresyona da girdim. Sana yazarken bile içim daralıyor. Kısmet olmayınca olmuyor . Dünyadaki tek işsiz benmişim gibi gelmiyor artık alıştım. Üniversiteyi derece işe bitirdim yurt dışına burslu okul kazanıp gittim. Özel de iş için görüşmeye gittim.Spesifik bir iş sadece dil biliyorsun. Adam fizik okuyan geldi senden önce de deyip güldü. O yüzden fizik kimya tercümanlık vs. Kendi alanın dışından işe de almıyorlar nbe anlarsın diye bakıyorlar olaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?