Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar selâmlar. Memlekete geldim anneme burda cok para harcamıyorum iyi oldu. Ama haftaya eve dönüyorum. Bu ay maaştan 2 bin lira birikim hesabina atabildim. Yakıt ödememiz bitti eylülden beri 400 lira örüyorduk. Haziran temmuza kadar 2 bin atabilirsem iyi. Eşyalar icin biriktiriyoruz tercihlerimiz yapıldı hayırlısıyla sonuçlanır insallah cok merak ediyorum

Eşim okula gitti işleri var arkadaşlarıyla yemek yaptıracaklar
Dünden brokolim var ben onu yerim dikkat ediyorum spora da başladım ramazana kadar 5 kg vermem lazım en az
Cocuklarada makarna var yanına kıyma çıkardım köfte yapıcam çorba ve bisküvili pastada var bitsin yemekler

asker mi eşin

Gecen ay misafirlerim vardi yatılı 3 hafta kaldılar fatura 80 lira gelmiş cok sasirdim bu ay evde değildim bakalim nasil gelecek fatura.

Para harcamıyorum dedim ama bu hafta baya harcandı. Oğlumu devlet hastanesine götürdüm biraz hasta. Ama sıfır alaka yani özele goturdum hemen orda da giriş ücreti ayri test ücreti ayri ama olsun. Sağlık onemli. Devlet hastanesinde çile çektik resmen

Turkiyede mi hastanedeydim başka bi ülkede mi anlamadim cok az türk vardi masallah

Nerde görev yapıyor eşin canım bizimde görümcemgil doğudan gelecek sürekli soruyorduk daha açıklanmadı diyorlar dı bütün polisler yaptı di mi bu tercihleri

Nerde görev yapıyor eşin canım bizimde görümcemgil doğudan gelecek sürekli soruyorduk daha açıklanmadı diyorlar dı bütün polisler yaptı di mi bu tercihleri
Daha açıklanmadı canim tuncelideyiz şubat ayında yaptik tercihimizi mayıs gibi belli olur sanırım insallah

Çok haklısın Farkına vardık ama birden değişemiyoruz. (Ev araba var bizim zamanında çok kıstık ondan aslında ) Azalttık harcamaları yavaş yavaş bakalım. Birikime geçeceğiz Haziran da kısmetse

Turkiyede mi hastanedeydim başka bi ülkede mi anlamadim cok az türk vardi masallah
Bende burada kendimi başka bir ülkede gibi hissediyorum sokağa çıkınca Türkçe kullanılmıyor bende bir dil öğrenemedim gitti ya

A101 de 1400 Gr marmarabirlik salamura zeytini 18,75 aldım 950 Gr mı 25,95 TL idi bence iyi fiyatı
bugünde recelde indirim var eşime al dedim ev yapımı recellerım bitti dün 2 kg çilek reçeli aldım bugün de esim 2 tane 700 gr lık alacak kahvaltıda iyi yeniyor bizde 10.9 sanırım ikili alımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…