- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.541
asker mi eşinKizlar selâmlar. Memlekete geldim anneme burda cok para harcamıyorum iyi oldu. Ama haftaya eve dönüyorum. Bu ay maaştan 2 bin lira birikim hesabina atabildim. Yakıt ödememiz bitti eylülden beri 400 lira örüyorduk. Haziran temmuza kadar 2 bin atabilirsem iyi. Eşyalar icin biriktiriyoruz tercihlerimiz yapıldı hayırlısıyla sonuçlanır insallah cok merak ediyorum
Polis canımasker mi eşin
hayırlısı olsun yeni ev dizmek güzel olacaktırPolis canım
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin tatlı telaşlar ilki gibi çok heyecanlıyımÇok keyifli bir iş değil mi :))
Geçmiş olsun şimdi iyidir kuzucuk inşallahGunaydın bu hafta çok zor günler geçirdik, kızlardan biri hastaydı yüksek ateş. Rabbim o gunleri yasatmasın bir daha kimseyi evladıyla sınamasın
Nerde görev yapıyor eşin canım bizimde görümcemgil doğudan gelecek sürekli soruyorduk daha açıklanmadı diyorlar dı bütün polisler yaptı di mi bu tercihleriKizlar selâmlar. Memlekete geldim anneme burda cok para harcamıyorum iyi oldu. Ama haftaya eve dönüyorum. Bu ay maaştan 2 bin lira birikim hesabina atabildim. Yakıt ödememiz bitti eylülden beri 400 lira örüyorduk. Haziran temmuza kadar 2 bin atabilirsem iyi. Eşyalar icin biriktiriyoruz tercihlerimiz yapıldı hayırlısıyla sonuçlanır insallah cok merak ediyorum
Evet canım batıya gidicez insallah evlenirken eşya almamıştık doğuya gidicez diye. Simdi heycanliyim bayahayırlısı olsun yeni ev dizmek güzel olacaktır
Batıya mı gideceksiniz
Daha açıklanmadı canim tuncelideyiz şubat ayında yaptik tercihimizi mayıs gibi belli olur sanırım insallahNerde görev yapıyor eşin canım bizimde görümcemgil doğudan gelecek sürekli soruyorduk daha açıklanmadı diyorlar dı bütün polisler yaptı di mi bu tercihleri
Çok haklısın Farkına vardık ama birden değişemiyoruz. (Ev araba var bizim zamanında çok kıstık ondan aslında ) Azalttık harcamaları yavaş yavaş bakalım. Birikime geçeceğiz Haziran da kısmetsegüle güle kullan :))benimde teflon tava ve tencerelerim eskidi dibi hafif sıyrılmış sağlığa zararlı hale geldiler atıcam bir takım kullanmadığım saremik tencere takımım var onları çıkarıp kullanıcam
İki tanede granit alasım var kullanışlı oluyorlar
Alya siz baya harcıyorsunuz canım ben aşırı sıkma taraftarı biri değilim ama aşırı harcama taraftarıda değilim çocuğun yokken biraz daha dikkat etsen daha iyi olur canım
Bende burada kendimi başka bir ülkede gibi hissediyorum sokağa çıkınca Türkçe kullanılmıyorTurkiyede mi hastanedeydim başka bi ülkede mi anlamadim cok az türk vardi masallah
Hakkınızda hayırlısı olsun canım dur görümcemi sıkıştırayım tercih yaptıklarını söylemedi :)Evet canım batıya gidicez insallah evlenirken eşya almamıştık doğuya gidicez diye. Simdi heycanliyim baya
bugünde recelde indirim var eşime al dedim ev yapımı recellerım bitti dün 2 kg çilek reçeli aldım bugün de esim 2 tane 700 gr lık alacak kahvaltıda iyi yeniyor bizde 10.9 sanırım ikili alımdaA101 de 1400 Gr marmarabirlik salamura zeytini 18,75 aldım 950 Gr mı 25,95 TL idi bence iyi fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?