Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yaa insallahh canim insallah
hayırlı olsun canım Allah ödeme kolaylığı versin ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
Hayırlı olsun canim borçsuz bisey sahibi olunmuyo iyi yapmışsınız kolaylıkla ödeyin insallah
Olmayacak birşey yok sağlık olduktan sonra her borç ödenir . Zaten ödenmeyecek birşeyin altına girmezsiniz sağlıkla alıp sağlıkla ödeyin❤
Tesekkur ederim canlar hepinizin iyi dileklerine
Rabbim utandirmasin insallah malın da omrun de hayirlisini versin..
Ya hadi hayırlısı biz daha git gellerdeyiz ne kadar cektiniz canım uzun vade mi. Oturdugun sitedeydi demi yabancılık cekmezsin
Canim oturdugumuz evi de dusunduk aslinda ama mutfagi kucuk buranin. Bir de aksakliklar var, mesela buyuk banyomu yikadigimda asagi su akitiyor. Ilgilenen yok.
Bu baska bir mahallede, 3 bloklu yine site tarzi ama daha az daire var. Buraya gore odalari daha dar ama salonu ve mutfagi ferah kullanisli.
Muteahhitten alan arkadaslarim 390 bine aldi 0.98 kampanyasindan faydalanmak icin. biz 320ye bulunca kacirmak istemedik bakalim

Kızlar bol miktarda temizlik yaptım yarın öğlen çaya komşular geliyor menü oluşturdum . Temizlik bitince markete çıktım ay dün alışverişte birşeyi unutmuşum hemde ekmek alayım dedim . Geri dönüşte Kargo bekliyordum baktım Kargo aracı yan binada koştum yukarı çıktım Kargo geldi sehpa üstten baktım tamamını açmadım eşin gelsin monte eder edecektim ama valla hiç zamanım olmadı hemen paşa lokumu yaptım onun bir gece dinlenmesi lazım çünkü. Mercimek çorbası , etli kuru fasulye, pirinç pilavı , salata , yoğurt menü de . Markette 16 tl harcadım

Hayırlı olsun. Allah ödeme kolaylığı versin.

230 liraya depoyu fulledik.

Mantar artmisti dünden. Aksama yine pizza ve limonata yapacagim.
Aksamdan pirasami da pisirecegim. Yarin icin kolaylik olsun. Domates konservem bitti cok uzgunumm.

Arkadas icin hediye alacagiz okula 20 lira verecegim.

Bu arada bugun bebisin kalp atislarini duyduk.
Sukurler olsun.
Sag salim kucagimiza aliriz insallah yavrucugumuzu

Herkese iyi akşamlar fırında
köfte patates, bulgur pilavı ve yeşil salata var menü de. Eğer hava bozmazsa yemekten sonra bir saat yürümeyi planlıyorum.
63kiloyun Ramazan’a kadar ne kadar incelirsem kar diye düşünüyorum ama diyet pek yapamıyorum spor ile vermeye çalışıyorum

Maşallah canım kaçıncı hafta da duydunuz. Bizim de domates konservemiz bitti. Domatesin kilosu pazarda 12 tl idi. Kilosu 6 tl den cherry aldık bizde

Canim hayirli olsun cok sevindim.
Bence guzel bir firsatti 1.28 faiz orani.
Antalya guzel yer rahat ve yasanilasi bir yer.
Guzel secim yaptiniz.
40 bin civari pesinatiniz cikti galiba
Sagol canim evet Antalya merkezde degiliz ama bulundugumuz ilce surekli gelisen bir yer. Bu fiyatlari ve faiz oranini bir daha bulamayiz sanirim
60 bin civari cikti tapu, emlakci derken 340 bine mal olacak cunku.
Keske zamaninda uc bes demeden altin alip koysaymisim diyorum. Pesinatimiz daha da artardi hic olmazsa

Gozunuz aydin canim Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin
Alya ve benim icin de dua et :)

oy masAllah Allahım tamamına erdirsin

Hayırlı olsun purecim sağlıkla alın kucağınıza allah analı babalı büyütsün

kızlar perdeleri yıkamam lazım nasıl beyazlatırım fikri olan var mı doğalgazdan gri gibi oldu üst kısımlar 1 gece makinada sıcak suda bekletsem diyorum deterjan olarak farmasiden almıştım onu kullancam
Ben tullerimi once banyoda camasir legeninde Bulasik deterjani ve toz deterjan ile islatiyorum. Bol su ile defalarca akitiyorum sonra ne zaman su rengi normale donuyor, o zaman oyle makineye atiyorum. Once kisa yikama yaptiriyorum (Bende en 14 dakikalik program). Sonra da Perde programinda yikatiyorum. Ben Cok sik perde yikamadigim icin yontemim bu.

Eşim geldi denetleme var o yüzden geç kaldı . Dün gece yatakta öyle başladı çocuk istiyorum demeye konu nereden oraya geldi bilmiyorum . Bende konuştuk ya tatilden dönüşte korunmayı bırakacağız dedim . Sessizlik oldu uyuduk sabahta kalktık günaydın bile demedi uyku sersemi çözememiştim. Akşamda gelince neyin var dedim çocuk istiyorum dedi ona bozukmuş Böyle üzerine gelip yıldırma politikası yapacak herhalde

Iki secenek var ya kazanacak ya kaybedecek

Pure Gozunuzaydin kalp atisini da duymussunuz. Simdi tam olarak kac Hafta olmus? Tahmini dogum ne zamana olacak? Benim doktor dinletmedi Kalbini. Usg da bes saniye kadar tuttu tutmadi bak kalp atisi var dedi Hemen kapatti. Benim de haftaya kontrolum vAr Bu seferki randevudan umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…