- 7 Ocak 2018
- 1.640
- 2.795
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.761
Yaa insallahh canim insallahİlk aylar zor olabiliyor hesapta olmayan şeyler çıkabiliyor. Ama bir kaç ay sonra ödemelere alışıyor insan. Hayırlı olsun rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin en uygun zamanda bebek ile dolsun eviniz canım.
hayırlı olsun canım Allah ödeme kolaylığı versin ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
Hayırlı olsun canim borçsuz bisey sahibi olunmuyo iyi yapmışsınız kolaylıkla ödeyin insallah
Tesekkur ederim canlar hepinizin iyi dileklerineOlmayacak birşey yok sağlık olduktan sonra her borç ödenir . Zaten ödenmeyecek birşeyin altına girmezsiniz sağlıkla alıp sağlıkla ödeyin❤
Canim oturdugumuz evi de dusunduk aslinda ama mutfagi kucuk buranin. Bir de aksakliklar var, mesela buyuk banyomu yikadigimda asagi su akitiyor. Ilgilenen yok.Ya hadi hayırlısı biz daha git gellerdeyizne kadar cektiniz canım uzun vade mi. Oturdugun sitedeydi demi yabancılık cekmezsin
birazini konut, birazini ihtiyac olarak cektik konut 120 ay, ihtiyac 48 toplamda 280 gibi bir kredi kullandik canimYa hadi hayırlısı biz daha git gellerdeyizne kadar cektiniz canım uzun vade mi. Oturdugun sitedeydi demi yabancılık cekmezsin
Ben de onu diyecektim tülleri delinenler varcanım bunu gecen duydum kuzenimin arkadası yapmıs bu sekılde artık tabletten mi oldu noldu bılmıyorum kenarları erımıs tüllerinin tabletten dıyodu dikkatli ol
Hayırlı olsun. Allah ödeme kolaylığı versin.Yaa insallahh canim insallah
Tesekkur ederim canlar hepinizin iyi dileklerine
Rabbim utandirmasin insallah malın da omrun de hayirlisini versin..
Canim oturdugumuz evi de dusunduk aslinda ama mutfagi kucuk buranin. Bir de aksakliklar var, mesela buyuk banyomu yikadigimda asagi su akitiyor. Ilgilenen yok.
Bu baska bir mahallede, 3 bloklu yine site tarzi ama daha az daire var. Buraya gore odalari daha dar ama salonu ve mutfagi ferah kullanisli.
Muteahhitten alan arkadaslarim 390 bine aldi 0.98 kampanyasindan faydalanmak icin. biz 320ye bulunca kacirmak istemedik bakalim
Canim hayirli olsun cok sevindim.birazini konut, birazini ihtiyac olarak cektik konut 120 ay, ihtiyac 48 toplamda 280 gibi bir kredi kullandik canim
Maşallah canım kaçıncı hafta da duydunuz. Bizim de domates konservemiz bitti. Domatesin kilosu pazarda 12 tl idi. Kilosu 6 tl den cherry aldık bizde230 liraya depoyu fulledik.
Mantar artmisti dünden. Aksama yine pizza ve limonata yapacagim.
Aksamdan pirasami da pisirecegim. Yarin icin kolaylik olsun. Domates konservem bitti cok uzgunumm.
Arkadas icin hediye alacagiz okula 20 lira verecegim.
Bu arada bugun bebisin kalp atislarini duyduk.
Sukurler olsun.
Sag salim kucagimiza aliriz insallah yavrucugumuzu
Sagol canim evet Antalya merkezde degiliz ama bulundugumuz ilce surekli gelisen bir yer. Bu fiyatlari ve faiz oranini bir daha bulamayiz sanirimCanim hayirli olsun cok sevindim.
Bence guzel bir firsatti 1.28 faiz orani.
Antalya guzel yer rahat ve yasanilasi bir yer.
Guzel secim yaptiniz.
40 bin civari pesinatiniz cikti galiba
Gozunuz aydin canim Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin230 liraya depoyu fulledik.
Aksamdan pirasami da pisirecegim. Yarin icin kolaylik olsun. Domates konservem bitti cok uzgunumm.
Sukurler olsun.
oy masAllah Allahım tamamına erdirsin230 liraya depoyu fulledik.
Sukurler olsun.
Hayırlı olsun purecim sağlıkla alın kucağınıza allah analı babalı büyütsün230 liraya depoyu fulledik.
Sukurler olsun.
Ben tullerimi once banyoda camasir legeninde Bulasik deterjani ve toz deterjan ile islatiyorum. Bol su ile defalarca akitiyorum sonra ne zaman su rengi normale donuyor, o zaman oyle makineye atiyorum. Once kisa yikama yaptiriyorum (Bende en 14 dakikalik program). Sonra da Perde programinda yikatiyorum. Ben Cok sik perde yikamadigim icin yontemim bu.kızlar perdeleri yıkamam lazım nasıl beyazlatırım fikri olan var mı doğalgazdan gri gibi oldu üst kısımlar 1 gece makinada sıcak suda bekletsem diyorum deterjan olarak farmasiden almıştım onu kullancam
Iki secenek var ya kazanacak ya kaybedecekTamam özet geçeyim, ay bende anlamıyorum bazen içimi döküyorum sizde olmasanız ne yaparım
Ben belediyede çalışıyorum, bugün seçimi kaybetmiştik akşama doğru kazanmaya karar verdik.
Hani tiyatro sahnesinde biri gelir biri gider ya, bugün oda öyleydi. Gelen geçen bizi bunalıma soktu
Papatya falı da yapsak, kazanıyor, kaybediyor
Hayırlı olsun canım Rabbim kolaylıkla odeyip oturmayı nasip etsinbirazini konut, birazini ihtiyac olarak cektik konut 120 ay, ihtiyac 48 toplamda 280 gibi bir kredi kullandik canim
Insallah benim de umidim zamlarla biraz toparlanmak veya arsanin satıp 2.krediyi kapatmak:)kunfeyekun Hayirli olsun Allah odeme kolayligi versin. Ilk zamanlar aCzcik Zor olur ama zamanla odemesi rahatlar. Temmuz maas zammi bile fark eder. Bizde oyle olmustu cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?