Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün sabah kahvaltıya arkadaşa gittim uzunca oturduk
Pazar vardı alışverişimizi yaptık 100 TL'yi aştı
Menüde istavrit ve salata vardı
Bugün kafamdaki işlerle uğraşamadım tam giriseyim dedim komşum aradı çiğ köfte yoguruyormus gel dedi ona gideceğiz şimdi de

Ohh afiyet olsun

Güle güle oturun hayırlı olsun

Kizlar kafami kurcalayan şu
Ben 5 hafta once gitmistim doktora .ultaronda kanda idrarda bebek cikmAdi. Smear testi bile yaptirdim.
Hala bu durumu anlayabilmis degilim. Acil durumda bi hasta vardi doktoruma da soramadim.
Sizler nasil yorumluyorsunuz bu durumu. Kafam cok karisik

Bende sık yıkamıyorum eşim asıyor boyu uzun oda asmamak için her hafta bahane buluyor yıkamayım diye bu hafta yıkamam lazım dedim tamam dedi merdivenim yok komşudan aldım bir iki emanet olunca almakta istemedim

Kosla toz ve kosla tül sivi . Ikisi beraber satliyor zaten.
Pembe ambalajlari var. Ben cok memnunum kar gibi yapiyor gunesliklerimi ve tüllerimi

İlişkinin üzerinden 12 gün geçince idrarda 10 gün geçince kanda çıkıyor belki yeni dölleniyordu o yüzdendir canım benim 5 haftalık falandı kızım kese görünmedi karından hatta kist var büyük ve biraz tehlikeli içi sıvı dolu falan demişti doktor 2 hafta sonra görünmüştü kese ve bebek

Evet yaa ne kadar enteresan olabiliyor.
Hersey yolumda dedi doktor

pure gebelik oluşur oluşmaz testlerde çıkmaz canım onun bir zamanı var kana daha cabuk geçiyor idrarda daha geç çıkıyor

Çok yorgun hissediyorum bende
Benimde hamilelikte troit 6 idi ilaç kullandım doğuma kadar 2 ye düştü .
Geçen değerlerime baktırdıgımda 11 cıkmış ve dr hiçbirşey dememiş görmemiş sanırım sonuçlarımı eşim dr ile görüşmüştü
Cuma tekrar gittim tekrar kan istedi çarşamba sonuçları almaya gidicem umarım yüksel çıkmaz

Sen eger gec yumurtladi isen e spermlerin de 72 sa omru var ordan hesap bir karismis olabilir. Demek sen de Ekim anasi olacaksin 7 Hafta olayi da son adet tarihi De baz alinarak yapiliyor ya ondan oyle olmus olabilir. Mesela Benim transferim 2 subatta 5. Gun embriyosu olarak yapildi bugun 50. Gunu yani 7 Hafta 1 gun. AMA son adet tarihini baz aliyorlar o da 8+6 ya tekabul ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…