- 7 Ocak 2018
- 1.640
- 2.795
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.741
canim makinede bekletmeyi duymustum faydasi oluyormus ama deterjan konusunda farkli farkli seyler var. kesme seker, tul deterjani,kızlar perdeleri yıkamam lazım nasıl beyazlatırım fikri olan var mı doğalgazdan gri gibi oldu üst kısımlar 1 gece makinada sıcak suda bekletsem diyorum deterjan olarak farmasiden almıştım onu kullancam
Kovaya ılık deterjanlı su yap. Perdeleri suya koy 2 dakika bastır çıkar. Bir daha temiz ılık suya koy çıkar. Kirlerin çoğu bu şekilde kendini bırakır. Sonra makineye at. Makinede direk ilk suda bekletirsen kirli suda bekletmiş olursun, istediğin sonucu alamazsın. Bu yöntemi denemeni öneririm.kızlar perdeleri yıkamam lazım nasıl beyazlatırım fikri olan var mı doğalgazdan gri gibi oldu üst kısımlar 1 gece makinada sıcak suda bekletsem diyorum deterjan olarak farmasiden almıştım onu kullancam
Hayırlı olsuuun çok sevindim :)Kizlar selam
Sukur parayi denkledik tapudan emlakcidan randevu almayi bekliyoruz bu haftaici hallolur insallah
Şaka gibi yaa alacagiz resmen
Hayatimin en cilgin karari sanirim bunca borca girip ev almak. Bakalim hayirlisi insallah
kızlar perdeleri yıkamam lazım nasıl beyazlatırım fikri olan var mı doğalgazdan gri gibi oldu üst kısımlar 1 gece makinada sıcak suda bekletsem diyorum deterjan olarak farmasiden almıştım onu kullancam
hadi hayırlı olsun Rabbim ödeme kolaylıgı versinKizlar selam
Sukur parayi denkledik tapudan emlakcidan randevu almayi bekliyoruz bu haftaici hallolur insallah
Hayatimin en cilgin karari sanirim bunca borca girip ev almak. Bakalim hayirlisi insallah
canım bunu gecen duydum kuzenimin arkadası yapmıs bu sekılde artık tabletten mi oldu noldu bılmıyorum kenarları erımıs tüllerinin tabletten dıyodu dikkatli olBen çok kirli olduğunda makinenin içine 1 bulaşık tableti de atıyorum mis gibi çıkıyor
Selam canim hayirli olsun insallah Allah odeme kolayligi versin.:)Kizlar selam
hadi hayırlı olsun Rabbim ödeme kolaylıgı versin
ya içimizden biri alınca inan bizim olmus gibi sevınıyorum kızlar darısı basımıza
Sagolun canlar insallah Rabbim hepimize nasip etsin en hayirlisindanSelam canim hayirli olsun insallah Allah odeme kolayligi versin.:)
İlk aylar zor olabiliyor hesapta olmayan şeyler çıkabiliyor. Ama bir kaç ay sonra ödemelere alışıyor insan. Hayırlı olsun rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin en uygun zamanda bebek ile dolsun eviniz canım.Sagolun canlar insallah Rabbim hepimize nasip etsin en hayirlisindan
tamam canım sağol bu hafta içinde bütün perdeleri yıkamam lazım halılar geldi ama çocukların boyadıgı yerler çıkmamış canım sıkıldı bide kendim silcem umarım çıkarırım zaten duvarları görünce deli oluyorum heryeri yazıp çiziyorlarKovaya ılık deterjanlı su yap. Perdeleri suya koy 2 dakika bastır çıkar. Bir daha temiz ılık suya koy çıkar. Kirlerin çoğu bu şekilde kendini bırakır. Sonra makineye at. Makinede direk ilk suda bekletirsen kirli suda bekletmiş olursun, istediğin sonucu alamazsın. Bu yöntemi denemeni öneririm.
hayırlı olsun canım Allah ödeme kolaylığı versin ağız tadıyla oturmayı nasip etsinKizlar selam
Esila senin mesajlarini hic anlamıyorum ama komik oluyolarBiz bugün yine bunalımdayız, emme basma tulumba gibiyiz 2 haftada 5 kere kazanıp 5 kere kaybederiz herhalde
Hayırlı olsun canim borçsuz bisey sahibi olunmuyo iyi yapmışsınız kolaylıkla ödeyin insallahKizlar selam
Esila senin mesajlarini hic anlamıyorum ama komik oluyolaryani neyden bahsettiğini tam olarak aciklamiyosun ya
canım bunu gecen duydum kuzenimin arkadası yapmıs bu sekılde artık tabletten mi oldu noldu bılmıyorum kenarları erımıs tüllerinin tabletten dıyodu dikkatli ol
Icini dök tabi canimTamam özet geçeyim, ay bende anlamıyorum bazen içimi döküyorum sizde olmasanız ne yaparım
Ben belediyede çalışıyorum, bugün seçimi kaybetmiştik akşama doğru kazanmaya karar verdik.
Hani tiyatro sahnesinde biri gelir biri gider ya, bugün oda öyleydi. Gelen geçen bizi bunalıma soktu
Papatya falı da yapsak, kazanıyor, kaybediyor
Icini dök tabi canimuzun uzun yaz sen ben okurum diğer türlü anlayamıyorum
Olmayacak birşey yok sağlık olduktan sonra her borç ödenir . Zaten ödenmeyecek birşeyin altına girmezsiniz sağlıkla alıp sağlıkla ödeyinKizlar selam
Ya hadi hayırlısı biz daha git gellerdeyizKizlar selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?