• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tam hevesle bir başlık buluyorum
Son sayfaları hep whatsapp grubu gibi.

Ondan sonra, her konu bdv ye açılıyor. Açılır tabi, son sayfadaki gebelik değerleri ile finansın ne ilgisi var? Döviz kuru gibi, her gün yazılıyor. Kazen Kazen

Diyet, temizlik, ipuçları hepsinde böyle durum.

Tam hevesle bir başlık buluyorum
Son sayfaları hep whatsapp grubu gibi.

Ondan sonra, her konu bdv ye açılıyor. Açılır tabi, son sayfadaki gebelik değerleri ile finansın ne ilgisi var? Döviz kuru gibi, her gün yazılıyor. Kazen Kazen

Diyet, temizlik, ipuçları hepsinde böyle durum.
Siz bir konu basligi acin, madem burasi gayri ciddi; orda da arbitraj, forex, bitcoin filan daha ciddi seyler konusalim teknik tablolardan gidelim. Olmaz mı? Ama tüyo vermek yasak malum spk kuralları😊

Siz bir konu basligi acin, madem burasi gayri ciddi; orda da arbitraj, forex, bitcoin filan daha ciddi seyler konusalim teknik tablolardan gidelim. Olmaz mı? Ama tüyo vermek yasak malum spk kuralları😊
Ben yüklü miktarlarda borsaya gireceğim de iş kovalıyorum sanki?
Sizin yazdıklarınız finansla mı ilgili?

Bilgim yok, bilgi satmaya gelmedim.
Öğrenme umuduyla geldim

guneykarimkure guneykarimkure saat 6 dan sonra piyasalar kapanıyor. biz de dükkanı kapatıp kadınsal konulara giriyoruz müsadenle. merak ettiğin öğrenmek istediğin ne varsa sorabilirsin, bilgisi olan herkes az çok yardımcı olmaya çalışır.

arkadaş ne zaman konuya mesaj yazacak olsam polemiğe denk geliyorum yav. çekim yasası bana doğru çekiyor sanki :rapci:

hazır pc başındayken aklımdakileri de yazayım. telden girince yazamıyom ben.

_kunfeyekun_ _kunfeyekun_ eviniz hayırlı olsun canım, çok çok sevindim. güzel günlerde oturun.

pure hazel pure hazel inşallah sağlıkla kucağına alırsın tatlım. darısı başımıza artık.

ben yarın kredi konuları için bir fizibilite yapmayı düşünüyorum. çılgın planlarım multi risklerim var. :KK75:

Son düzenleme:
Ben yüklü miktarlarda borsaya gireceğim de iş kovalıyorum sanki?
Sizin yazdıklarınız finansla mı ilgili?

Bilgim yok, bilgi satmaya gelmedim.
Öğrenme umuduyla geldim
Başka bir amacınız olsa zaten bu platformda olmazdınız yanılıyor muyum? Estagfurullah burda kimse kimseye bir şeyler satamaz zaten öyle bir amaç güdülmez. Neleri öğrenmek istiyorsunuz mesela biraz açar mısınız ?

guneykarimkure guneykarimkure saat 6 dan sonra piyasalar kapanıyor. biz de dükkanı kapatıp kadınsal konulara giriyoruz müsadenle. merak ettiğin öğrenmek istediğin ne varsa sorabilirsin, bilgisi olan herkes az çok yardımcı olmaya çalışır.

arkadaş ne zaman konuya mesaj yazacak olsam polemiğe denk geliyorum yav. çekim yasası bana doğru çekiyor sanki :rapci:
Bir de vakit aralığında bakayım.
Beklentim şuydu. Hakim olmadığım konu hakkında yazılanlar, tecrübeliler çıkarım yola,sorum olur yazarım sorarım, hatta sormadan yazılı cevabını bulurum

hazır pc başındayken aklımdakileri de yazayım. telden girince yazamıyom ben.

_kunfeyekun_ _kunfeyekun_ eviniz hayırlı olsun canım, çok çok sevindim. güzel günlerde oturun.

pure hazel pure hazel inşallah sağlıkla kucağına alırsın tatlım. darısı başımıza artık.

ben yarın kredi konuları için bir fizibilite yapmayı düşünüyorum. çılgın planlarım multi risklerim var. :KK75:
Dostum bist kapalı ama nasdaq filan açık yani benjamin olduğu yerde durmuyor. Ayrıca bankaların gece yarısı düşük kur satışları da olabilir 🤪

Başka bir amacınız olsa zaten bu platformda olmazdınız yanılıyor muyum? Estagfurullah burda kimse kimseye bir şeyler satamaz zaten öyle bir amaç güdülmez. Neleri öğrenmek istiyorsunuz mesela biraz açar mısınız ?
Takdir edersiniz saat geç oldu.
Uygun vakitte danışacayım.
Umarım size denk gelirim yine.
Teşekkür ederim, iyi geceler:)

Dostum bist kapalı ama nasdaq filan açık yani benjamin olduğu yerde durmuyor. Ayrıca bankaların gece yarısı düşük kur satışları da olabilir 🤪

ehuhehe biliyom. ben de tfx kullanıyorum, kendisiyle gece vakitlerinde az haşır neşir olmadık ama normal şartlarda bankalar kapanıyor diye şeettim. ah benjamin, bir düştü 7 aydır sakat, sayesinde yeşil sahalara hasret kaldım.

İşte bana bunlarla geliiiiiiin:KK15::KK15:
Hiçbir şey bilmiyormuş gibi, yarın yerimi alacağım.
Sorularım da olacak sizlere
O zaman görüşmek üzere diyelim
İyi geceler :)

Back
X