- Konu Sahibi pure hazel
- #29.801
Hamilelerin ve yolcularin duasi Kabul olurmus Bende kombo biliyorsun hep dualarimdasin.Masallah purecim darisi basima. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelerin ve yolcularin duasi Kabul olurmus Bende kombo biliyorsun hep dualarimdasin.Masallah purecim darisi basima. :)
Canim benim Allah razi olsun ben de senin icin saglikla kucagina almak nasip olsun diye ediyorum..Hamilelerin ve yolcularin duasi Kabul olurmus Bende kombo biliyorsun hep dualarimdasin.
Amin diyelim o zaman güzel haberler en kısa zamanda alyadan senden gelsin o zamanMasallah purecim darisi basima. :)
Sagol canim Allah razi olsun:)Amin diyelim o zaman güzel haberler en kısa zamanda alyadan senden gelsin o zaman
Siz bir konu basligi acin, madem burasi gayri ciddi; orda da arbitraj, forex, bitcoin filan daha ciddi seyler konusalim teknik tablolardan gidelim. Olmaz mı? Ama tüyo vermek yasak malum spk kurallarıTam hevesle bir başlık buluyorum
Son sayfaları hep whatsapp grubu gibi.
Ondan sonra, her konu bdv ye açılıyor. Açılır tabi, son sayfadaki gebelik değerleri ile finansın ne ilgisi var? Döviz kuru gibi, her gün yazılıyor.Kazen
Diyet, temizlik, ipuçları hepsinde böyle durum.
Ben yüklü miktarlarda borsaya gireceğim de iş kovalıyorum sanki?Siz bir konu basligi acin, madem burasi gayri ciddi; orda da arbitraj, forex, bitcoin filan daha ciddi seyler konusalim teknik tablolardan gidelim. Olmaz mı? Ama tüyo vermek yasak malum spk kuralları![]()
Başka bir amacınız olsa zaten bu platformda olmazdınız yanılıyor muyum? Estagfurullah burda kimse kimseye bir şeyler satamaz zaten öyle bir amaç güdülmez. Neleri öğrenmek istiyorsunuz mesela biraz açar mısınız ?Ben yüklü miktarlarda borsaya gireceğim de iş kovalıyorum sanki?
Sizin yazdıklarınız finansla mı ilgili?
Bilgim yok, bilgi satmaya gelmedim.
Öğrenme umuduyla geldim
Bir de vakit aralığında bakayım.guneykarimkure saat 6 dan sonra piyasalar kapanıyor. biz de dükkanı kapatıp kadınsal konulara giriyoruz müsadenle. merak ettiğin öğrenmek istediğin ne varsa sorabilirsin, bilgisi olan herkes az çok yardımcı olmaya çalışır.
arkadaş ne zaman konuya mesaj yazacak olsam polemiğe denk geliyorum yav. çekim yasası bana doğru çekiyor sanki![]()
Dostum bist kapalı ama nasdaq filan açık yani benjamin olduğu yerde durmuyor. Ayrıca bankaların gece yarısı düşük kur satışları da olabilirguneykarimkure saat 6 dan sonra piyasalar kapanıyor. biz de dükkanı kapatıp kadınsal konulara giriyoruz müsadenle. merak ettiğin öğrenmek istediğin ne varsa sorabilirsin, bilgisi olan herkes az çok yardımcı olmaya çalışır.
arkadaş ne zaman konuya mesaj yazacak olsam polemiğe denk geliyorum yav. çekim yasası bana doğru çekiyor sanki
hazır pc başındayken aklımdakileri de yazayım. telden girince yazamıyom ben.
_kunfeyekun_ eviniz hayırlı olsun canım, çok çok sevindim. güzel günlerde oturun.
pure hazel inşallah sağlıkla kucağına alırsın tatlım. darısı başımıza artık.
ben yarın kredi konuları için bir fizibilite yapmayı düşünüyorum. çılgın planlarım multi risklerim var.![]()
Takdir edersiniz saat geç oldu.Başka bir amacınız olsa zaten bu platformda olmazdınız yanılıyor muyum? Estagfurullah burda kimse kimseye bir şeyler satamaz zaten öyle bir amaç güdülmez. Neleri öğrenmek istiyorsunuz mesela biraz açar mısınız ?
Dostum bist kapalı ama nasdaq filan açık yani benjamin olduğu yerde durmuyor. Ayrıca bankaların gece yarısı düşük kur satışları da olabilir![]()
İşte bana bunlarla geliiiiiiinDostum bist kapalı ama nasdaq filan açık yani benjamin olduğu yerde durmuyor. Ayrıca bankaların gece yarısı düşük kur satışları da olabilir![]()
Ben de tatlı dil, güleryüz ve uygun üslup diyorumİşte bana bunlarla geliiiiiiin
Hiçbir şey bilmiyormuş gibi, yarın yerimi alacağım.
Sorularım da olacak sizlere
O zaman görüşmek üzere diyelim
İyi geceler :)
İşte bana bunlarla geliiiiiiin
Hiçbir şey bilmiyormuş gibi, yarın yerimi alacağım.
Sorularım da olacak sizlere
O zaman görüşmek üzere diyelim
İyi geceler :)