- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi pure hazel
- #29.821
Yanlış oldu galiba :)apla yarın sınavı kaçta yapıyon?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış oldu galiba :)apla yarın sınavı kaçta yapıyon?
guneykarimkure bdv ayrı bir mecra, bu bölüm ayrı, bu bölümde üyeler konu içinde sohbet ederken isterse gebelik değerlerini de yazar, bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın lütfen.Tam hevesle bir başlık buluyorum
Son sayfaları hep whatsapp grubu gibi.
Ondan sonra, her konu bdv ye açılıyor. Açılır tabi, son sayfadaki gebelik değerleri ile finansın ne ilgisi var? Döviz kuru gibi, her gün yazılıyor. @Kazen
Diyet, temizlik, ipuçları hepsinde böyle durum.
:)) hoş geldin gruba canım.. inşallah ilk denemende hamile kalırsın sen decan09e ben de sendenim artık :)) yarın doktora gidicem. Kontrollerden sonra bir sorun çıkmazsa oğulcana kardeş istiyorum.
Öğrenmiş olduk hanımefendi.guneykarimkure bdv ayrı bir mecra, bu bölüm ayrı, bu bölümde üyeler konu içinde sohbet ederken isterse gebelik değerlerini de yazar, bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın lütfen.
uzmanlar pek iyi gormuyor canim maalesefKızlar seçimlerden sonra durumun asıl goruyorsunuz , yazıldı mı cızıldı mı?
Piyasalar bir süre sabit kaldıktan sonra tırmanacak diye okuyorum ben . Benimde düşüncem o yönde açıkcası . Zaten altının tam artma dönemine denk geliyor durmasını beklemek saçma olur . O yüzden tüm elimde kalan paraya altın alıyorum açıkcası .Kızlar seçimlerden sonra durumun asıl goruyorsunuz , yazıldı mı cızıldı mı?
Kızlar seçimlerden sonra durumun asıl goruyorsunuz , yazıldı mı cızıldı mı?
Evet canim sagol Allah razi olsunGünaydın kızlar bu ayın bütçesini inşallah perşembe günü ayarlayacağım.
_kunfeyekun_ canım hayırlı olsun ev alıyorsunuz sanırım.
pure hazel hayırlı bir hamilelik olsun inşallah canım
P planli bende acaba ev-arsa almak mantıklı mı bu ortamda diye düşünmeye başladım. Çok bir şey yok elimizde ama kredilerde iyi gibi geliyor.. Temmuz-Ağustos gibi ev kredimiz bitecek inşallah.. Nr yapsak bilemedim.
Geç döllenme olmuş olabilir. Bence takma kafanaKizlar kafami kurcalayan şu
Ben 5 hafta once gitmistim doktora .ultaronda kanda idrarda bebek cikmAdi. Smear testi bile yaptirdim.
Hala bu durumu anlayabilmis degilim. Acil durumda bi hasta vardi doktoruma da soramadim.
Sizler nasil yorumluyorsunuz bu durumu. Kafam cok karisik