• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Komşudan geldikten sonra hastane çantamı hazırladım kıyafetlerimi yıkamıstım ütüledim yerleştirdim bulması kolay olsun diye bebişinde kendi kıyafetlerimi de fermuarlı poşetlere koydum
Dünde bebişin hastane çantasını hazırlamıştım
Sırada diğer kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip dolaba yerleştirmede
Bugün pazardan portakal limon almıştım buzluğa atmak için onu da geç saatte hazırlayıp koydum 10 poşet
Yarın yine bir arkadaşa davetliyiz öğlene. akşama da inşallah benim mantıları yapıcaz dört arkadaş :dua:

Tam hevesle bir başlık buluyorum
Son sayfaları hep whatsapp grubu gibi.

Ondan sonra, her konu bdv ye açılıyor. Açılır tabi, son sayfadaki gebelik değerleri ile finansın ne ilgisi var? Döviz kuru gibi, her gün yazılıyor. @Kazen

Diyet, temizlik, ipuçları hepsinde böyle durum.
guneykarimkure bdv ayrı bir mecra, bu bölüm ayrı, bu bölümde üyeler konu içinde sohbet ederken isterse gebelik değerlerini de yazar, bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın lütfen.

Günaydın mutlu huzurlu bereketli bir gün olsun. denetleme var diye sabahın köründe kalktık valla 🤣eşime beslenme hazırladım o gitti bende geri yatağa girdim 09:00 a kadar biraz uyuyayım diyorum. Altın yükseliyor 🥺 inşallah ay sonunda biraz durulur 370 filan olur da alabilirim korkmaya başladım valla😟

can09e can09e ben de sendenim artık :)) yarın doktora gidicem. Kontrollerden sonra bir sorun çıkmazsa oğulcana kardeş istiyorum.
:)) hoş geldin gruba canım.. inşallah ilk denemende hamile kalırsın sen de :halay:
bu arada sabah açılışı bildireyim dolar 5,60 altın 234,7750 de :63: (bunlar banka satış verileri :))

Günaydın herkeseee

Sınav anneliği iş başında :dua: Perşembe gunu ızın aldım , okuldan ogretmenden egitsel rapor alıp , ram'dan randevu almaya gıdecegım . Çok heycanlı ve cok korkuyorum . Allah'ım hayırlısını nasıp etsın oğluma inşallah. Para durumuda yan battı , camura yattı durumu aynen devam edıyor. Aslında elımde 1000 lıra para vardı hem kumbara actık , hemde dogum gunu parası vardı altın alacagım dıye dıye almadım umarım o parayıda erıtmemısızdır. Hesapları kontrol edıcem sımdı

guneykarimkure bdv ayrı bir mecra, bu bölüm ayrı, bu bölümde üyeler konu içinde sohbet ederken isterse gebelik değerlerini de yazar, bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın lütfen.
Öğrenmiş olduk hanımefendi.

Kızlar seçimlerden sonra durumun asıl goruyorsunuz , yazıldı mı cızıldı mı?

Piyasalar bir süre sabit kaldıktan sonra tırmanacak diye okuyorum ben . Benimde düşüncem o yönde açıkcası . Zaten altının tam artma dönemine denk geliyor durmasını beklemek saçma olur . O yüzden tüm elimde kalan paraya altın alıyorum açıkcası .

Günaydın kızlar bu ayın bütçesini inşallah perşembe günü ayarlayacağım.
_kunfeyekun_ _kunfeyekun_ canım hayırlı olsun ev alıyorsunuz sanırım.
pure hazel pure hazel hayırlı bir hamilelik olsun inşallah canım

P planli bende acaba ev-arsa almak mantıklı mı bu ortamda diye düşünmeye başladım. Çok bir şey yok elimizde ama kredilerde iyi gibi geliyor.. Temmuz-Ağustos gibi ev kredimiz bitecek inşallah.. Nr yapsak bilemedim.

Gunaydiin
Bizim mesai bugun yer degistirecek, ama ben 1 kez daha degisiklik yapip ogleden sonra guzel bir uyku planliyorum
Bir program var kurum izin verdi ama katilmak degil katilmis gibi yapmak onemli :D
Kendimi dersten kacan ogrenciler gibi hissediyorum, okuldan kacip sinemaya gitmeyi cok severdim :D

Ben sonuclara gore ayni oranda biraz dusus sonra ciddi bir yukselis bekliyorum
Ztn yapilan aciklamalarda zor bir donem bekledigini herkesin verici olacagini soyluyorlar

Günaydın kızlar bu ayın bütçesini inşallah perşembe günü ayarlayacağım.
_kunfeyekun_ _kunfeyekun_ canım hayırlı olsun ev alıyorsunuz sanırım.
pure hazel pure hazel hayırlı bir hamilelik olsun inşallah canım

P planli bende acaba ev-arsa almak mantıklı mı bu ortamda diye düşünmeye başladım. Çok bir şey yok elimizde ama kredilerde iyi gibi geliyor.. Temmuz-Ağustos gibi ev kredimiz bitecek inşallah.. Nr yapsak bilemedim.
Evet canim sagol Allah razi olsun

Zeynolin44 Zeynolin44 slm cnm Doğumdan sonra kaç ay geçti sen sezeryan doğurdum diye hatırlıyorum 6 ay sonra adet olmuştu arkadaşım.
Ben de kürtaj sonrası henüz adet olmadım bekliyorum bakalım

Kizlar kafami kurcalayan şu
Ben 5 hafta once gitmistim doktora .ultaronda kanda idrarda bebek cikmAdi. Smear testi bile yaptirdim.
Hala bu durumu anlayabilmis degilim. Acil durumda bi hasta vardi doktoruma da soramadim.
Sizler nasil yorumluyorsunuz bu durumu. Kafam cok karisik
Geç döllenme olmuş olabilir. Bence takma kafana

Back
X