- 11 Mart 2013
- 33.755
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.121
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #30.341
İzin dönüşleri hep zor oluyor ya bizde de öyle oluyor hepEşim beni memleketten almaya geldi biraz masraf oldu ama olsun değişiklik oldu bizim icin. Yarın sabah eve yola çıkıyoruz 12 saat yolculukbugun köye uğradık babanelere onlara alışveriş yaptik cay seker tavuk felan aldık. Maaşa daha cok var eve gidince dolap bom boş olacak bakalim allah yardımcımız olsun
Evet canim ister istemez harcama cok oluyo. Bakalim maas günü nasi gelecekİzin dönüşleri hep zor oluyor ya bizde de öyle oluyor hep
Zor geleceği kesinEvet canim ister istemez harcama cok oluyo. Bakalim maas günü nasi gelecek
Çok önemli böyle zamanlarda eşin yardım etmesiEşim sofrayi hazirladi. Bi banyo yaptim yemek yedim. Yatacagim.
Sagolsun yemek isini vs hallediyor. Oglisi doyuruyor.
Geçmiş olsun canım en önemlisi sağlık. Nezle ise iyi çabuk atlatır inşallahGünaydın bugun hava buz. Dolar ve altın bi düşüş gösterdi bakalım nasıl kapatacaklar. Dün yine hastanedeydik, bu kez de diğer kuzu hasta, nezle olmuş. 140 hastaneye verdik, ilaçları var bağışıklık güçlendirici vitamin falan da alacam 300u bulabiliyor. Daha ayın yarısı kkartına 600 tl saglık harcaması girdi bile.
Gecmis olsun kuzuya. Havalar Cok aldatici. Biz de cumartesi disarda idik Hadi beypazarina gidelim dedik gunesli idi ama ruzgar estikce soguk soguk cigerimize isledi. Dun daha da soguktu iyi ki dunu evde gecirdik. Bugun benim de randevum var muayene parasi veririm bir de catlak icin onlemGünaydın bugun hava buz. Dolar ve altın bi düşüş gösterdi bakalım nasıl kapatacaklar. Dün yine hastanedeydik, bu kez de diğer kuzu hasta, nezle olmuş. 140 hastaneye verdik, ilaçları var bağışıklık güçlendirici vitamin falan da alacam 300u bulabiliyor. Daha ayın yarısı kkartına 600 tl saglık harcaması girdi bile.
geçmiş olsun canım.. havalar buzz dikkat edin, hemen soyunmasınlaar :)Günaydın bugun hava buz. Dolar ve altın bi düşüş gösterdi bakalım nasıl kapatacaklar. Dün yine hastanedeydik, bu kez de diğer kuzu hasta, nezle olmuş. 140 hastaneye verdik, ilaçları var bağışıklık güçlendirici vitamin falan da alacam 300u bulabiliyor. Daha ayın yarısı kkartına 600 tl saglık harcaması girdi bile.
Ayy inşallah güzel haberlerini bekliyorum :)Gecmis olsun kuzuya. Havalar Cok aldatici. Biz de cumartesi disarda idik Hadi beypazarina gidelim dedik gunesli idi ama ruzgar estikce soguk soguk cigerimize isledi. Dun daha da soguktu iyi ki dunu evde gecirdik. Bugun benim de randevum var muayene parasi veririm bir de catlak icin onlem
almak istiyorum.
Geçmiş olsun canım aynen hava çok fena ayaz var çok keskin yüzüm dondu resmenGünaydın bugun hava buz. Dolar ve altın bi düşüş gösterdi bakalım nasıl kapatacaklar. Dün yine hastanedeydik, bu kez de diğer kuzu hasta, nezle olmuş. 140 hastaneye verdik, ilaçları var bağışıklık güçlendirici vitamin falan da alacam 300u bulabiliyor. Daha ayın yarısı kkartına 600 tl saglık harcaması girdi bile.
Çok soguk ankara nasıl yürüdün canım benimde bugün tartı günüm 65.2 yim 1 kg daha vereyim biraz korumaya geçmek istiyorum 2 hafta sonra sınavlarım var ondam sonra yine yürüyüşe ve dikkat etmeye devam ederimHerkese günaydınlar
Sabah biraz yürüyüş biraz pilates planlıyorum bakalım. Az önce tartıldım 61.8 kiloyum.
Kahvaltı hazırlamayı da sevmiyorum ben ya
Kolay gelsin ben De istedim ama sonra cesaret edemedim. Bu halimle Cok yorucu olur diye dusundum.Günaydın seçim öncesi bilgilendirme toplantısına geldim bekliyorum bitince işe geçicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?