Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İzin dönüşleri hep zor oluyor ya bizde de öyle oluyor hep

Bir tavsiye uzerine "..." isimli bir kitap aldim. Bir arkadasimin arkadasiymis kitabi yazan anne.
cok hosuma gitti. Hikayeyi anlatan cocuk 3,5 yasinda ... adinda bir kiz. Annesi kaleme almis. Hikayeyi Legolarla anlatip fotograf cekmisler. cok yaratici geldi. Oglumda cok begendi, 4-5 kere okuduk ust uste :)
su adresten kitaba ulasabilirsiniz. Kitabin fiati da uygun, 15 TL ye aldim.

instagram ve dolap adresi ....

[URL unfurl=

Son düzenleyen: Moderatör:
Gunaydin kizlar.
Erken kalktik. Esim bi kahve icti.
Bende ortaligi toparladim.
Simdi beyazlari atacagim kaynatmaya.
Dün yaspasta 35 lira.
5 lira ekmek.
12 lira markette harcadik.
Aksama yemek yok

Günaydın eşimi yolcu ettim nasıl yağmur yağıyor anlatamam ve haftaya kadar hep böyle devam edecek bakalım piyasalar nasıl bir güne başladı takipteyim

Herkese günaydınlar
Sabah biraz yürüyüş biraz pilates planlıyorum bakalım. Az önce tartıldım 61.8 kiloyum.
Kahvaltı hazırlamayı da sevmiyorum ben ya

Günaydın bugun hava buz. Dolar ve altın bi düşüş gösterdi bakalım nasıl kapatacaklar. Dün yine hastanedeydik, bu kez de diğer kuzu hasta, nezle olmuş. 140 hastaneye verdik, ilaçları var bağışıklık güçlendirici vitamin falan da alacam 300u bulabiliyor. Daha ayın yarısı kkartına 600 tl saglık harcaması girdi bile.

Geçmiş olsun canım en önemlisi sağlık. Nezle ise iyi çabuk atlatır inşallah

Gecmis olsun kuzuya. Havalar Cok aldatici. Biz de cumartesi disarda idik Hadi beypazarina gidelim dedik gunesli idi ama ruzgar estikce soguk soguk cigerimize isledi. Dun daha da soguktu iyi ki dunu evde gecirdik. Bugun benim de randevum var muayene parasi veririm bir de catlak icin onlem
almak istiyorum.

geçmiş olsun canım.. havalar buzz dikkat edin, hemen soyunmasınlaar :)

Ayy inşallah güzel haberlerini bekliyorum :)

Geçmiş olsun canım aynen hava çok fena ayaz var çok keskin yüzüm dondu resmen

Günaydın seçim öncesi bilgilendirme toplantısına geldim bekliyorum bitince işe geçicem

Herkese günaydınlar
Sabah biraz yürüyüş biraz pilates planlıyorum bakalım. Az önce tartıldım 61.8 kiloyum.
Kahvaltı hazırlamayı da sevmiyorum ben ya
Çok soguk ankara nasıl yürüdün canım benimde bugün tartı günüm 65.2 yim 1 kg daha vereyim biraz korumaya geçmek istiyorum 2 hafta sonra sınavlarım var ondam sonra yine yürüyüşe ve dikkat etmeye devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…