Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba hanımlar bende tasarruf etmek için geldim para tutamayan biriyim markette orda burda bide ikiz bebeklerim var 7 aylik mama ve bez parası iyice beter oldu bende bi hedef belirlicem umarım istediğim gibi olur topiğe etiketlermisiniz benide

Hosgeldin canim. Birikim hedefin nedir.
Ilk sayfamizi inceleyebilirsin

Canim piyasayi bilen biraz da sansi olan kazaniyor aslinda. Ben araba alani biliyorum . Tabi buyuk oynuyorlar galiba.
Ben kendimden korktum sabirsizim ve bilgim de yok.
Fiziki aliyorum kafam rahat .
Ama biraz var hesabimda kullandigim al sat icin veya al beklet.

Nasil tatlidir o simdi

Hoşgeldin benim de ikizlerim var çalışıyor musun kim bakıyor minnoşlara? Çok buyuk belirleme hedefini ki gercekleştikçe motive olasın

Hoşgeldin benim de ikizlerim var çalışıyor musun kim bakıyor minnoşlara? Çok buyuk belirleme hedefini ki gercekleştikçe motive olasın
Merhaba canım hamilelikten dolayı işi bıraktım evdeyim kv yardımcı oluyor zaten iki bebegimde geceleri uyumuyor. Çalışsam napardim bilmiyorum. Siz çalışıyorsunuz sanırım evet hedefi kaç koysam bilemedim 59 gr altın toplayabilirmiyim acaba

Kızlar balık yağını konuşmuştuk ya şimdi internette içeriklerine bakındım da;
Ocean 5ml için;
Omega 3: 1480mg
Epa: 740mg
Dha:470mg
Möller 5 mş için;
Omega 3:1200mg
Epa:400mg
Dha:600 mg yazıyor. Yani değerler çok farklı değil ama möller çok iyi diğerleri orta değiştiniz demi möller kullananlar? Bilenler bi açıklık getir misiniz? okyonus CuteMom sirkencubin

Ben uzun süre ixin kullandım şuan çalışıyorum canım biraz buyuduler bizimkiler. Yavas yavas uyku rutini yap onlara, merak ettiklerin olursa özelden yazabilirsin. Hedef belirlerkenGiderlerini kalem kalem yaz, onun dışında tatildi kurbandı yardım/zekattı onlara bi ortalama yaz aylık gidere ekle, kalanı yıllık olarak hesapla. Olur inş neden olmasın

Bu konuda çok ihtiyacım var canım fikirlere senin ikizlerin ne kadarlık. Inşallah hedefe ulaşırız

ben de altın ve döviz aldım biraz makası çok fazla zaten bankamın çok yükseldiğini düşündüğümde çıkarırım elden ben sürekli fırsat yakalayamıyorum zaten denk gelmiş oldu bu sefer.

Canım möller tercıh edıyorum ben , ancak hafta sonu eczaneden alırken oglum ılla cıgneme tabletını ıstedı markasını eve gıdınce yazarım . 512 dha oranı var . Havuc suyu ve portakal suyuda ıcıyor asagı yukarı haftada 4 gun . Anca benım tercıhım möller ancak gunluk alması gereken oran 1000 mg dha aslında. Buda sabah aksama denk gelıyor . Kılo almasından korkuyorum ben o yuzden sabahları verıyorum zayıf benımkı oldukca ama bır anda kof bır kılo olur dıyede tedırgınım . Bırde ınt mega vıtamın var onda kı dha oranı 1200 bıldıgım kadarıyla aklımda kalan. Ancak ınt almaya guvenmıyorum , eczaneden bulunur ama daha elıt kesımlerde herhalde ben hıc denk gelmedım bızım eczanelerde.

Bırde cok farklı degıl demısın ama farklı aralarında ki 130 mg baya farklı aslında . Bırde bıldıgım kadarıyla aklımda kalan epa'nın cokta elzem olmadıgı dur bır lınk atayım sana

Möllers carlson ve ocean oranları birbirine yakın ve bu üçünün içeriği güzel.Ben carlson alıyorum bulamadım ocean aldım oğlum severek içiyor.Möllerde aldık ama o tutti frutti aromalı diye oğlum bıraz zor içti. Carlson ve ocean portakallı kolay içiyor

Yumuşak tablet seklınde olanlar önerilmiyor canım doktorum öyle demişti kapsül hava alıyormuş ve katkı oluyormus yumuşatmak için sert olanlar tercıh edilmeliymıs

Ben Moller in kapsul olanini kullandim. O da tek tek kapsul degildi sise icinde idi yapismis oluyordu kapsuller birbirine ondan accik huylandim yoksa aile hekimim De moller kullaniyordu. Bana o onermisti.

Yumuşak tablet seklınde olanlar önerilmiyor canım doktorum öyle demişti kapsül hava alıyormuş ve katkı oluyormus yumuşatmak için sert olanlar tercıh edilmeliymıs
Aynende ondan aldım varya. Zaten bu bıtınce tekrar almayacağım eve gıdeyım yazacagım markayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…