- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #30.321
Bugun bende biraz dolap bosalttim. Oglisin kiyafetleri vs. 2 tane hamilelek pantolonumu buldum.ben de ondan bi 20tane aldm sanırım agız bezınden yani.
ya ben bu hamıle pantolonlarına cok bozugum resmen gıcık oldm 80-90dan asagı yok penye taraflarıda cuval gıbı zaten 3tane lastıklı pantolon aldm onun yerine bi tanesını resmen 10gun gıydım bidaha olmadı tam gecıs donemındeymıs karnım kılodan sebep degıl karnım genıslıyo
Canim akari kokari yok. Uygun bulursam alir koyarim. Sadece yenidogan icin zaten diger bezlere cesaret edemem .sonucta gelisimi nasil olur bilemem.bebegin doğum kilosuna ve gelişimine göre değişir pure ama 2 paket yeni doğan kesin kullanılır minik olursa bebek biraz daha kullanırsınız da çok erken değil mi canım bunları almak için
Kızlar ayrım sadece huggies te var.digerleri ortakBen hiç bilmiyorum cahilim bu konuda.
Toplumsal hastaligimiz o. Basta ben de senin gibiydim ama malesef alistim sanirim simdi gulup geciyorum. Hatta bazi durumlarda dalga geciyorum bozuyorum:)) Bozmak eglenceli oluyor.Kızlar bu aralar her bildiğini söyleyen her şeye bir fikri olan insanlara acayip sinir olmaya başladım. insan bilsede bazen güler geçer bazende sesini çıkarmaz böyle herkesin herşeye bir fikri olduğu herşeyi ben biliyorum tavırlarında olduğu ortam da yaşanmaz ya bu durum acayip beni geriyor
baktımlarım Lcwde canım bide yani uyduruk uyduruk pantolonlar sırf hamıle seyi dıye 70lira 80lira valla cogu pantolonumu fermuar acık gıyıyorum uzun kazaktan belli olmuyoBugun bende biraz dolap bosalttim. Oglisin kiyafetleri vs. 2 tane hamilelek pantolonumu buldum.
Inan 5 yil once de 80 liraya almistim. Malesef pahali. Lcwde filan daha uygun olabilir belki
Bende pek umursamiyordum ama hormonların etkisiyle mi ne fazla takmaya başladımToplumsal hastaligimiz o. Basta ben de senin gibiydim ama malesef alistim sanirim simdi gulup geciyorum. Hatta bazi durumlarda dalga geciyorum bozuyorum:)) Bozmak eglenceli oluyor.
ayy canım etrafım oyle ınsanlarla dolu ah ahKızlar bu aralar her bildiğini söyleyen her şeye bir fikri olan insanlara acayip sinir olmaya başladım. insan bilsede bazen güler geçer bazende sesini çıkarmaz böyle herkesin herşeye bir fikri olduğu herşeyi ben biliyorum tavırlarında olduğu ortam da yaşanmaz ya bu durum acayip beni geriyor
Hormonlari sormaBende pek umursamiyordum ama hormonların etkisiyle mi ne fazla takmaya başladım
Bende öyleyim olmadık şeye ağlıyorumHormonlari sormaBu ara Bende De var. normalde aglamadigim seylere salya Sumuk aglar oldum.
Allah gule gule gıydırmeyı nasıp etsın ınsAllah yaklastıkca benı bı heyecan basıyo canım ya sana da oluyomuBende bugün bebisin kıyafetlerini attım makinaya kuruyunca ütüleyip hurclara koyucam hastane cantamizi hazırlamıştım bunlar diğer kıyafetleri daha uyku seti,nevresimler birde oglumdan kalan kıyafetler var onlar da yıkanıp ütülenecek
Akşama da kabak yemegi ve bulgur pilavı yaptım yanına cacık ve hoşaf
genelde kız bebısler oyle olur derler canımYedigim ictigim burnumdan geliyor resmen
Hic keyfim yok halim yok.
Cok etkiledi bu hamileligim beni
Aynen kıyafetleri falan yıkarken sererken aşırı derece mutlu oluyorum doğum yapınca bu içimdeki kıpırtılar gidecek arıcam bu hisleriAllah gule gule gıydırmeyı nasıp etsın ınsAllah yaklastıkca benı bı heyecan basıyo canım ya sana da oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?