- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #30.401
Hosbulduk canim kısmet olursa Bir yıl içinde 50 gram altın hedefimHosgeldin canim. Birikim hedefin nedir.
Ilk sayfamizi inceleyebilirsin
Başınız sağolsun..Allah kalanlara sabır versinKızlar kayınpederim vefat etti sabah geldik cocukları var yurtdışında istanbulda onlar yoldalar yarın defnedilecek
Basiniz sagolsun canim kalanlara sabir versinKızlar kayınpederim vefat etti sabah geldik cocukları var yurtdışında istanbulda onlar yoldalar yarın defnedilecek
Allah rahmet eylesın basınız sagolsunKızlar kayınpederim vefat etti sabah geldik cocukları var yurtdışında istanbulda onlar yoldalar yarın defnedilecek
Başınız sağolsun canım Allah sabır VersınKızlar kayınpederim vefat etti sabah geldik cocukları var yurtdışında istanbulda onlar yoldalar yarın defnedilecek
Darısı sanaMerhabalar Bebişle 1 saat kadar zaman geçirdik annesi geldi aldıbende dışarı çıktım inanılmaz bir sis vardı yolda burnumuzun ucunu bile görmek zordu ki şuan hala aynı birkaç markete gittim A101 deki müdüre numaramı bıraktım toprak gelince arayacak . Kaç yere gittim yok yok yani böyle giderse alamayacağız dönüşte 15:00 16:45 arası koş koş temizlik yaptım zeytinyağlı yaprak sarması, domates çorbası, salata yaptım eşim geldi yemek yedi koş koş halı sahaya gitti. Bende kendime bakım yapıp duşa gireceğim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunKızlar kayınpederim vefat etti sabah geldik cocukları var yurtdışında istanbulda onlar yoldalar yarın defnedilecek
Amin inşallah doğru zamanda sağlıkla olsunDarısı sana
Amin inş. Allah gönlüne göre versinAmin inşallah doğru zamanda sağlıkla olsun
Maşallah sağlıcakla gelsinDoktordan geliyorum bebek buyumus kollari bacaklari filan olusmus kalp atisini da dinledik bu sefer :)))Harika bir duyguymus.
Başınız sağolsun Allah sizlere uzun sağlıklı ömürler versin.Kızlar kayınpederim vefat etti sabah geldik cocukları var yurtdışında istanbulda onlar yoldalar yarın defnedilecek
amin sağol canımBaşınız sağolsun Allah sizlere uzun sağlıklı ömürler versin.
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin.Kızlar kayınpederim vefat etti sabah geldik cocukları var yurtdışında istanbulda onlar yoldalar yarın defnedilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?