Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün evi toparladım süpürdüm
Bebeğin çamaşırlarını topladım tekrar attım serdim şuan yine bir posta çalışıyor bir posta daha atıcam kuruyanları ütüleyip hurclara koyucam bugün inşallah
Menüde patlıcan musakka, pirinc pilavi, salata var dünden biraz da kabak yemeği kalmıştı onu da koyarım

Merhabalar Bebişle 1 saat kadar zaman geçirdik annesi geldi aldı bende dışarı çıktım inanılmaz bir sis vardı yolda burnumuzun ucunu bile görmek zordu ki şuan hala aynı birkaç markete gittim A101 deki müdüre numaramı bıraktım toprak gelince arayacak . Kaç yere gittim yok yok yani böyle giderse alamayacağızdönüşte 15:00 16:45 arası koş koş temizlik yaptım zeytinyağlı yaprak sarması, domates çorbası, salata yaptım eşim geldi yemek yedi koş koş halı sahaya gitti. Bende kendime bakım yapıp duşa gireceğim

Merhaba bende tutumlu olmak istiyorum. Bugün sadece iki ekmek aldım diye sevindim dün yemek yapmıştım ama yemeği yerken - barbunya- biraz koku var gibi geldi. Sanıyorum barbunyaya koku sinmiş dondurucudan. Çok üzüldüm. Çok aç olunca dışarıdan sipariş verdik.

Darısı sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…