- 11 Mart 2013
- 33.755
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.120
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
- #30.661
Mutlaka oluyordur bizim durumda herşey üst üste gelince insan dayanamaz oluyor . Çocuklar robot değil ses yapıyorlar durduramıyor hadi ama çamaşır makinası ne alaka mesela ben ona sinirleniyorum onun karşı komşusu benim karşı komşuma söylemiş zaten . Çamaşır makinası aşırı ses yapıyor normalde de sürekli sesliler Tuğçe çok sabırlı diye . Ben değil ama eşim aşırı sabırlı bir adamdır sabredelim çocuktur diye diye tepemize çıktılar İnan . Tüm konuşmaları duyuyoruz ama bi çocuğa sus dur dediğini duymuyoruz ne hikmetseMisafir geldiğinde seslere tolerans gösteriyorum ben.Gece 1de WC ye kalktım üst kattan makınanın sıkma sesı geliyordu ama çok az duyuluyor yalıtım iyi evin sanırım.Ben 9dan sonra makına falan çalıştırmam çalıştıranlarada akıl erdıremiyorum rahatsız etmeye hakkımız yok.Ama çocuk olunca konu bambaşka çocuğu bağırsanda daha delleniyor bağırmasan kendı bildiğini okuyor bende çok hassasım ama çocuk olunca artık sınırımı daha genıslettım.Ankarada lojmanda otururken oğlum bebektı üst katta 3cocuk vardı erkek hepsı bır güreş tutarlardı ev yıkılacak gibi olurdu ama annelerı caresizdı kadın kaç kez özür diledi ha rahatsız oldukmu olduk ama ses çıkartmadım şuan benımkıde aynı nasıl anlatsam bilemedim ama bildiğin kurallar falan çocukla tepetakla oluyor