Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Terbiyesiz!
Sen çekeceksin mecbur. Bu karakterdeki birine laf anlatamazsin.

Ben bu yuzden ilerisi icin mustakil ev istiyorum. Dublex triplex de olabilir:)
Apartman katinda olursa en ust isterdim hep sirf bu gurultu olayindan dolayi. Yukaridakilerin kim olacagi belli degil riske atmamak adina.

Terbiyesiz!
Sen çekeceksin mecbur. Bu karakterdeki birine laf anlatamazsin.
Eşim bir akşam o kadar sinirlendi ki duvara vurdu ama hala aynı devam ettiler . Bende güldüm hahaha kendi seslerinden senin sesini duymuyorlar diye . Sabah oldu ben pijamalıydım gözümde lens yoktu kapı çaldı ısrarla zile basıyor açmadım sonra eli ile vurmaya başladı ardından ayağı ile tepikledi kapımı . Yukarı geri çıktı aradı birkaç kere açmadım sonra eşim ara ne istiyormuş dedi zorladı . Aradım neden duvara vuruyormuşuz da kapıya çıkmalıymışız da bir sürü laf saydı ilk defa biri ile telefonda öyle tartışmak zorunda kalmıştım.

altın düştüğü saat hep akşam saatleri o zamanda ben alamıyorum makas çok açık oluyor sabah tekrar yükseliyor 225 e düşseydi gramı çok iyi olurdu
225 e bir gün düştü onun dışında 2 gün falan da en son 228 oldu dün 231 oldu en düşük kuveytturk arada kaldırıyor takip edilirse alınır senin hangi banka

225 e bir gün düştü onun dışında 2 gün falan da en son 228 oldu dün 231 oldu en düşük kuveytturk arada kaldırıyor takip edilirse alınır senin hangi banka
İşbankası 2 gün gördüm ben dün yüksekti ondan önceki gün düşüktü ama akşam saati nedense hep sabah çıkmaya başladı alım için fırsat vermedi

27 si ve 28 i akşam hatta 224 küsüre kadar düşmüş ama bankanın makası çok fazla mesai saatleri dışında

Huhu kızlar
fairy aldm yedek 90lı ama daha evde yeni acılan bi paketim var bazı arkadaslardan erıyo bırbırıne gırıyo falan dıye okumustum napsam boyle bi sorun olmaz sizce? acıp kutuya falan mı koysam bana epey gıder cunku havalar ısınınca bıse olur ılk defa boyle yedek aldmda

Ben geçen sene 120 li almıştım hiç bir şey olmadı yine 120 li aldım o bitmek üzereydi evin az güneş gören serin bir yerine koydum bir şey olmaz sanırım
Bu ara da kaça aldın ben 80 TL ye aldım

27 si ve 28 i akşam hatta 224 küsüre kadar düşmüş ama bankanın makası çok fazla mesai saatleri dışında
Ben görmedim ara ara takip ediyorum ama bu zamanda kuveyturkun marj koymadığı gece saatleri oldu mesele 2 gündür gece 3 de baktığımda marj kalkmıştı iki günde 9 dan sonra kaldırdığı oldu o yüzden de bankaya pek güvenim kalmadı

Günaydınlar
Dün alışveriş yaptık annemle avm de indirimler vardı dagi marka loğusa gecelik ve sabahlık toplam 99tl çok uygun bulunca aldım nasılsa lazım olacak dedim
(Annem de bize hediye olarak bir de kışlık kaz ayağı desenli ceket 99tl ve
Eşime sweatshirt hummel marka 120tl aldı.)
Arkadaşıma hediye elbise aldım 60tl
sirkencubin bir şey soracağım. Sen bilirsin. Sedimentasyon yüksek çıktı kanımda ne olabilir ki ?

Iltihabi bir durum var demektir. Enfeksiyonda artar kendileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…