- Konu Sahibi pure hazel
-
- #30.701
Akut faz reaktani olarak geciyor. Son zamanlarda Karin agrisi ates halsizlik gibi bir durum oldu mu? Inflamasyon gostergesi. Bir de ne kadar yuksek sinirin Cok az ustu mu yoksa Katlamis mi?Geçmiş olsun cnm. Çok önemli bir şey mi peki crp de yüksek çıktı
Crp Cok anlamli degil ama sedimentasyona gore enfeksiyon var demek. Bir agrin sizin olursa ihmal etme doktora gorun.Eki Görüntüle 2252274 Hiç anlamıyorum ki :)
Bende mantarlı bésamelli makarna çorba yapicam sütlacim var bide buguneSelamlar kızlar Eşim mitingte gorevli. Dışarıda cok yagmur var islaniyomus hepbizde oglumla evdeyiz havalar ısınmadı bi türlü. Aksam bende kremali mantarlı makarna düşünüyorum yanina salata turşu yeriz. 500 liralık alışverişten sonra harcamayı az tutmaya çalışıyorum inşallah bu aldiklarimizla 4 gün daha alisveris yapmayız. Ekmek su süt dışında insallah bakalim
Ohh afiyet olsun makarnayı cok seviyorum benBende mantarlı bésamelli makarna çorba yapicam sütlacim var bide bugune
Aileye yakın olmak ne güzel biz memleketten geldik oğlum onlari sayikliyo resmen. Kardeş felan düşünmüyorum dedim de kotu bisey aslında oğlumun sadece dayısı var ne amcası ne halası ne teyzesi babam da vefat etti bazen düşünüyorum 3 çocuğum olsa guzel olur ama hayal olarak güzel yaniEsim bugunde çalışıyor kiz kardeşim gelicek aksam yemege hazır çorba vardı onu yapicam fırında mantarlı bésamelli makarna bide salata tatlım sütlaç var yeter bugunluk minnoş teyzesini özlemiş kudururlar beraberBende yayilcam az şimdi kahvemi iciorum kuzu uyuyo tesbihim var çekip baslicam yemege
Para nasıl gidiyor ben anlamıyorum artık inan psikolojim bozuldu su gibi para gidiyor marketten çıkıyorum elde avuçta öyle alınan birseyde yok 90-100arasu tutuyor ya.Selamlar kızlar Eşim mitingte gorevli. Dışarıda cok yagmur var islaniyomus hepbizde oglumla evdeyiz havalar ısınmadı bi türlü. Aksam bende kremali mantarlı makarna düşünüyorum yanina salata turşu yeriz. 500 liralık alışverişten sonra harcamayı az tutmaya çalışıyorum inşallah bu aldiklarimizla 4 gün daha alisveris yapmayız. Ekmek su süt dışında insallah bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?