• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın bebişimi işe yolcu ettim az daha uyusam iyi olur boğazım fena 😥

Özeller d sınıfı filan ya çok kötüler devlet iyiymiş ona da biz hiç gitmedik ihtiyaç olmadı çok şükür. Hep böyle küçük şeyler oldu faranjit gibi . Zaten 4 kere gittim 2017 temmuzdan beri hepsinde de yeniden ilaç almak zorunda kaldım Allah’ın aklı 3 derler buda doldurdu o hakkı . 🤣🤣🤣
Cnm geçmiş olsun. Burun ameliyatı olanlar daha çabuk üst solunum yollarından hastalanıyor. Daha çok dikkat etmek gerekiyor .

Günaydın
Haftalardır bır terslık gıdıyor.
Telefonum tuvalete dustu ve suanda calısmıyor.
Az buzda degıl , 2500 liralık telefon :KK33:
Napsam bu kısır donguyu kırmak ıcın ya arkadaslar, bunaldım artık ev basımıza yıkılacak.

Dün aksam pastırmalı kuru ve pılav yedık. Ayran ve mor lahana salatası ıle .

Bu aksama Allah kerım artık

Günaydın
Haftalardır bır terslık gıdıyor.
Telefonum tuvalete dustu ve suanda calısmıyor.
Az buzda degıl , 2500 liralık telefon :KK33:
Napsam bu kısır donguyu kırmak ıcın ya arkadaslar, bunaldım artık ev basımıza yıkılacak.

Dün aksam pastırmalı kuru ve pılav yedık. Ayran ve mor lahana salatası ıle .

Bu aksama Allah kerım artık
Cnm tuvaletten alınca hiç çalıştırmadan bir kaç gün kurumasını bekleseniz belki çalışır.

Cnm tuvaletten alınca hiç çalıştırmadan bir kaç gün kurumasını bekleseniz belki çalışır.
Oglum dusurmus, uzerınede yıkamıs bende hıc fark etmedım . Bu sabah gordum kı ıc kameralarında sular var, Aksam calısıyordu da bugun calısmıyor artık. Sonradan ıtıraf ettı bızım kı .Pes vallahi.

Bugün aylık alışverişe çıkacak eşim, topluca bir liste yazdım. Allah kaza bela vermezse alacak ınsallah :nazar:

Cnm geçmiş olsun. Burun ameliyatı olanlar daha çabuk üst solunum yollarından hastalanıyor. Daha çok dikkat etmek gerekiyor .
Çok teşekkür ediyorum alya . Benim bademciğimde yok oda çok etkili oluyor vücut savunmasız gelen her mikrop direk genzimden ciğerime akıyor . Şuan mesela ne burun akıntısı ne öksürük ne ateş yok tek sorun boğazım batıyor ağrıyor Boğaz’ımın ağrısından başımı çeviremiyorum

Oglum dusurmus, uzerınede yıkamıs bende hıc fark etmedım . Bu sabah gordum kı ıc kameralarında sular var, Aksam calısıyordu da bugun calısmıyor artık. Sonradan ıtıraf ettı bızım kı .Pes vallahi.

Bugün aylık alışverişe çıkacak eşim, topluca bir liste yazdım. Allah kaza bela vermezse alacak ınsallah :nazar:

Ay çok geçmiş olsun ya çok fena olmuş nem toplayıcılar var acaba kullanılsa düzelir miydi ? Şimdi telefonlar da aşırı pahalandı

Ay çok geçmiş olsun ya çok fena olmuş nem toplayıcılar var acaba kullanılsa düzelir miydi ? Şimdi telefonlar da aşırı pahalandı
hıc bılmıyorum onu , bır bakayım nasıl bıseymıs.
Isyerınden bı arkadasım telefonu acmak ıcın aldı olan oldu zaten dıye verdım

hıc bılmıyorum onu , bır bakayım nasıl bıseymıs.
Isyerınden bı arkadasım telefonu acmak ıcın aldı olan oldu zaten dıye verdım
Pirinçte etkili desem gülme ama içini telefonu pirincin içine koy üzerini kapat biraz dursun bakalım nemi çeker . Tüh ya şu dar zamanda

Günaydın kızlar,
pure hazel pure hazel iyi yapmışsın. Bende heveslenip duruyorum borçları kapatalım diye. Ama ev kredisinde son düzlükteyiz. Gereksiz bir hamle olacak. Acaba şu ara arsa vs mi almak mantıklı ev mi çok merak ediyorum. Sanki ev almak pek karlı olmayacak gibi hissettiriyor. Oturacak evimizi aldık çok şükür. Belki de arabayı yenilemek lazım o da bana fuzuli geliyor. İnşallah hayırlısı olur hepimiz için.

CuteMom CuteMom bende pirinç olayını duymuştum deneyebilirsin bence.

tuce_tuce tuce_tuce biz geçen hafta gece ambulans çağırdık. kızım hafif hafif öksürmeye başladı sonra arttı öksürük ve ses çıkmamaya başladı. Bir taraftan da tekrar uyumaya çalışıyor boğuluyor zannettik, sonra hava tuttular acilde de kendine geldi biraz. Dr laranjit mi dedi faranjit mi dedi tam hatırlayamıyorum, dedi ki evde hava vs imkanı yoksa buzluğu açıp soğuk buhar solutun. O az da olsa etki eder. Bilmiyorum sana iyi gelir mi. Bizde boğaz ağrısı yoktu yalnız.

Pirinçte etkili desem gülme ama içini telefonu pirincin içine koy üzerini kapat biraz dursun bakalım nemi çeker . Tüh ya şu dar zamanda
Kapalı telefonda ceker mı acaba , hanı bataryası ayrılmayan telefonda.
2 kg prınc alayım barı napayım

Pazar günü bahcesehır kolejınden aradılar kararımızı sordular acil karar vermemız lazım taksidide bu ay baslayacak.Araba bakımı arabanın lastıklerı eşimin sınava gelip gidecek olması çocuğu doktora götürecegım bu ay ve onumuzdekı ay acayıp sıkışığız.Çok stres oldum ya

Pazar günü bahcesehır kolejınden aradılar kararımızı sordular acil karar vermemız lazım taksidide bu ay baslayacak.Araba bakımı arabanın lastıklerı eşimin sınava gelip gidecek olması çocuğu doktora götürecegım bu ay ve onumuzdekı ay acayıp sıkışığız.Çok stres oldum ya
Allah kolaylık versın canım
Bızde dun araca bakım yaptırdık 1000 lira :duduk:

Allah kolaylık versın canım
Bızde dun araca bakım yaptırdık 1000 lira :duduk:
Borç eklendıkce insan stres oluyor ya bakım bizimde 960 lastık içinde 1600 dedıler çocuğun doktoruna 900 vercm gel git 1000oyle gider eşimın bıletler yolda harcar fln 2000de o içim daraldı. Tasarruf yapalım dedikce birsey çıkıyor dün eşim mont almış 500tl vermiş netten columbıa da indirim var diye:kızgın:

günaydın bugün pazara gideriz eşimle patates yok evde sebze yeşillik meyve alırız

Borç eklendıkce insan stres oluyor ya bakım bizimde 960 lastık içinde 1600 dedıler çocuğun doktoruna 900 vercm gel git 1000oyle gider eşimın bıletler yolda harcar fln 2000de o içim daraldı. Tasarruf yapalım dedikce birsey çıkıyor dün eşim mont almış 500tl vermiş netten columbıa da indirim var diye:kızgın:
Cocukta ne var hayirdir

Cok duzensiz ve fazla harcamaya basladik. Hesap kitap hak getire.

Yemek listesi olusturmayi dusunuyorum. Bugun sutlac canim istedi. Tavuk suyu var. Patates sulusu pulav yapacagim ve sutlac. Ekmegimiz var. Umarim harcama olmaz.
Dun esimin alacagi 200 lira vardi. Almis. 150 lirasini bana getirdi. Duruyor tl olarak

Back
X