- Konu Sahibi pure hazel
-
- #31.601
Canim hepsiburada dan aldım kargoyla gelecek. Burda iki katı fiyatına alabilirdimDenemedin mi süpürgeyi. Güle güle kullan canım.
İyi çıkar inşallah. Biz de süpürge başlığını kırmıştık ya 25tlye bulduk süpperr oldu ☺ bu arada benim makineyi 890a mı ne almıştım 2298 mi ne olmuş.. amman iyi bakalım aletlerimizeCanim hepsiburada dan aldım kargoyla gelecek. Burda iki katı fiyatına alabilirdim
İyi de tuce de tuttu da polise taş mı attı başından geçen hadiseyi anlattı. Bunda sakıncalı bir durum yok ki. Hem arada kaynamak da ne demek oluyor.canım bence sen tuceyle konuşurken oldu tuçeyi şikayet eden olmuştur. Çünkü polisler hakkında konuşmuş. Sende arada kaynadin heralde :))
Aaaa ne kadar artmış fiyati markası neydi canım. Tabi ki gözün gibi bak aman deyim :))İyi çıkar inşallah. Biz de süpürge başlığını kırmıştık ya 25tlye bulduk süpperr oldu ☺ bu arada benim makineyi 890a mı ne almıştım 2298 mi ne olmuş.. amman iyi bakalım aletlerimize
Evet canim polislere taş atti bence :)) istediğine yaziyo burda ki halka yazmıyo arasını iyi tutmaya calisiyo vs kendi düşüncelerini söyledi yaşadığı olayı değil. Böyle anlatınca ben şikayet etmiş gibi oldum da valla ben etmedimİyi de tuce de tuttu da polise taş mı attı başından geçen hadiseyi anlattı. Bunda sakıncalı bir durum yok ki. Hem arada kaynamak da ne demek oluyor.bir de dün özellikle sabah haberlerinde gördüm bu ara trafik cezaları o kadar artmış ki.
Siemens canım.Aaaa ne kadar artmış fiyati markası neydi canım. Tabi ki gözün gibi bak aman deyim :))
Güzel günlerde kullan.Iyi akşamlar kızlar bu ay bizim icin de birikim yalan oldu. Olsun bakalım önümüzde ki aylar bizim icin hayirli olsun .elektrik süpürgemi aldım 9 taksitle800 liraya aldim insallah iyi biseydir arnica tesla markası da
Aa ben de kırdım supurgemin başlığını gecen haftaİyi çıkar inşallah. Biz de süpürge başlığını kırmıştık ya 25tlye bulduk süpperr oldu ☺ bu arada benim makineyi 890a mı ne almıştım 2298 mi ne olmuş.. amman iyi bakalım aletlerimize
Teşekkür ederimGüzel günlerde kullan.
Kocam gücünü denedi sanırımAa ben de kırdım supurgemin başlığını gecen haftaaynen yan sanayi ürünü 25tl ye birsey aldık iyi gibi
Hepimiz her konuya giriyoruz ki keşkelik bir durum yok ki.ceza konusuna girmeseydım keske yaaama farklı bı yorum yapılmadı ben de anlamadım
Yaşasın yan sanayiAa ben de kırdım supurgemin başlığını gecen haftaaynen yan sanayi ürünü 25tl ye birsey aldık iyi gibi
Allah kabul etsinFiltre kahve ve cay siparişi verdim hepsiburadadan 90tl, trendyoldan da ayakkabı siparişi verdim 170tl tuttu, iş için loafer tarzı yaz geliyor yağmurlar bitince ayakkabı ihtiyacım olacak. Beğenmezsem yollarım geri.
Ramazan kolileri hazırlanmaya baslanmış 120tl imiş metroda, 6 tane alacağım kesin. 5000tl kadar kenara para ayırmıştım kızların hastalıklarından sonra; 1000tl sini loseve bagısladık, 1000tl sini yolda falan dagıttık, kalanı da bir an once elden çıkartmak istiyorum.
Ayy neymis ki o ya merak ettim 56 lira :)Daha kalkmadi mi tucenin cezasi.
Valla canim ozel birsey istedi gittik yedik 56 lira odedik. Hamilelik ucuza patlamicak bana anlasildi :)
Esim arabanin bi bakimi varmis onu halledelim dedi birikim parasindan ona ayirdim.
Sabaha kadar baska bir masrafimiz cikmazsa yarin 1 ata altin alacagim insallah :)
Allah kabul etsınFiltre kahve ve cay siparişi verdim hepsiburadadan 90tl, trendyoldan da ayakkabı siparişi verdim 170tl tuttu, iş için loafer tarzı yaz geliyor yağmurlar bitince ayakkabı ihtiyacım olacak. Beğenmezsem yollarım geri.
Ramazan kolileri hazırlanmaya baslanmış 120tl imiş metroda, 6 tane alacağım kesin. 5000tl kadar kenara para ayırmıştım kızların hastalıklarından sonra; 1000tl sini loseve bagısladık, 1000tl sini yolda falan dagıttık, kalanı da bir an once elden çıkartmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?