- 11 Mart 2013
- 33.753
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
- #31.661
Yok ya olsa Pazartesi çıkardı benceAyy hadi bakalım bebiş haberimi alcaz :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya olsa Pazartesi çıkardı benceAyy hadi bakalım bebiş haberimi alcaz :)
korkma canım ya hapı yenı bıraktın ya duzensızlık olsa bıle ondan olur benceHamile değilimdir de canımmhastalık düzenim çok iyiydi bozulursa diye korkuyorum
dün kolumun altı gögsüm aşırı ağlıyordu sabah uyandım hiç ağrım yok gerildim biraz
Bencede normalde 30 günde bir olurdu rutin ilaç kullanırken 28 günde bir oldum 2 senedir . Bakalım 30 günü geçerse bir test daha yaparım evde varkorkma canım ya hapı yenı bıraktın ya duzensızlık olsa bıle ondan olur bence
hayırlısı olsn canım ıdrar testleri gec cıkıyor zaten hamılelık varsadaBencede normalde 30 günde bir olurdu rutin ilaç kullanırken 28 günde bir oldum 2 senedir . Bakalım 30 günü geçerse bir test daha yaparım evde var
Öyleymiş evet Pazartesi yapmıştım bence erkendi. Ama erken olmada da zaten hamile kalmam hemen diye ilacı bırakmıştımhayırlısı olsn canım ıdrar testleri gec cıkıyor zaten hamılelık varsada
Sagol canım kızların hastalıklarından cok bunaldık bu kış, onu vesile bilip 5000tl dagıtmak istedim. Yarısını loseve bagışladım yarısını da ramazan kolisi ve sokakta yardım olarak dagıttık. Allah kabul etsin kazancımızın da bereketini artırsın inşaalahSlm kızlar
Misafirlerim vardı yorucu ama güzel geçti
Pure 2 li testin güzel çıkar inşallah canım babetlerinde hayırlı olsun:))uygun almışsın
Bende sırt çantası aldım 180 tl çok para verdim fakat çok içime sindi kullanışlı
benben00 allah kabul etsin hayrını canım örnek bir davranışta bulunmuşsunuz