• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

korkma canım ya hapı yenı bıraktın ya duzensızlık olsa bıle ondan olur bence
Bencede normalde 30 günde bir olurdu rutin ilaç kullanırken 28 günde bir oldum 2 senedir . Bakalım 30 günü geçerse bir test daha yaparım evde var

Slm kızlar
Misafirlerim vardı yorucu ama güzel geçti
Pure 2 li testin güzel çıkar inşallah canım babetlerinde hayırlı olsun:))uygun almışsın
Bende sırt çantası aldım 180 tl çok para verdim fakat çok içime sindi kullanışlı
benben00 benben00 allah kabul etsin hayrını canım örnek bir davranışta bulunmuşsunuz

Slm kızlar
Misafirlerim vardı yorucu ama güzel geçti
Pure 2 li testin güzel çıkar inşallah canım babetlerinde hayırlı olsun:))uygun almışsın
Bende sırt çantası aldım 180 tl çok para verdim fakat çok içime sindi kullanışlı
benben00 benben00 allah kabul etsin hayrını canım örnek bir davranışta bulunmuşsunuz
Sagol canım kızların hastalıklarından cok bunaldık bu kış, onu vesile bilip 5000tl dagıtmak istedim. Yarısını loseve bagışladım yarısını da ramazan kolisi ve sokakta yardım olarak dagıttık. Allah kabul etsin kazancımızın da bereketini artırsın inşaalah
Herkesin de birikimi hayırlı olsun arkadaslar ptesi altın bozsak cok kardaydık aslında :işsiz::KK53:
Senin cantan da hayırlı olsun önemli olan içine sinmesi, sırt cantası cok kullanılıyor

Bugün evdeydim dışarı çıkınca ya da bir arkadaşa gidince ev işlerim yarım kalıyor.hazır evdeyken temizlik yaptım çamaşır at ser kuruyanları topla dür öylece geçti vakit yarın ki planım sabahtan yemeği hazırlayıp ogluşla disarda vakit geçirmek. Saat 16.00 da hastaneye gidicez kontrole.

Günaydın kalktık eşime kahvaltı için poaça çıkarttım kekte koydum şubede yerler diye evde ne tatlı yapsam iş yerine mutlaka gönderiyorum .Karnım ağrıyor hasta olacağım kesin😕 buzluktan kıyma çıkarttım akşama mercimek çorbası var yanına Şebit yağlaması yapacağım kekte var çayın yanına 😁

Günaydınnn
Pazartesi işyerimizde komple tatıl edıldı harıka oldu.
Bugun ve yarın bıttı mı guzel olacak.
Haftaya temızlıkcımı cumartesı cagıracagım bende yardım edecegım , ramazanda gelemıyor kadın ıkımız bırden mıs gıbı yapalım evı . Bu hafta yarın gelecek.
5 saat gelıyor her hafta.
Dun tuvalet borularından asagıya sızıntı vardı tamırcı geldı fayanslar kırıldı neysekı bır karo kırılmıs. Duzgun kırmıslar gerıye yapıstırmıslar ıkı parca olarak. Bır tane karo ıcınde koca tuvalet yenılenmez herhalde bakmamaya calısıyorum ona :cry: 300 lıra tamırcı odedık anlıcanız, ufaklık dun stora asılmıs dusurmus oldugu gıbı bılmıyorum takılacak mı yenısımı alınacak, balkon kapısındakı storu halletmıs anlıcanız. Evı basımıza yıkacak bu cocuklar yakında

Back
X