• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

cuma günü antalyaya gitcez eşimin memleketine bebek görmeye çeyreği hazırdı biraz kıyafet almamız lazım yakıt parası falan onları karttan hallederiz

Merhaba kızlar,
Planlar değişti hava çok soğuk gözüktüğü için pazartesi izin almaktan vazgeçtim. (4 gün bağlayacaktık)
onun yerine Perşembe günü şehir dışında bir toplantıya katılacağım çarşamba-cuma yol olacak. Bakalım eşim ve kızımla gideceğiz hem gezmiş oluruz. İnşallah tekrar değişmez. :KK51:

Ödemeleri günü geldikçe yapıyoruz.

Sabah kahvaltıdan sonra temizlik yaptım sonra arkadaşıma kahveye gittim başka birkaç arkadaşımız daha vardı. Geri dönüşte markete girdik ıspanak ekmek soğan aldım soğanlar öyle büyüktü ki yine üf 2 büyük soğana 4 tl ödedim ya resmen şaka gibiydi 🥺 7 tl kg fiyatı . Kasaya geldik cüzdanımda kartımı bulamadım 😳 nakit ödedim çıktık eve geldim tüm kullandığım çantalar montlar herşeye baktım yok yok 😱 eşimi aradım belki bir alışveriş esnasında onun kartlığına gitti diye oda açmadı telefonu bulamazsak iptal edip yenisini isteyeceğiz. Bu arada akşam yemekten sonra altın almaya gideceğiz almak için tam fırsat verdi

Ütü yapayim dedim 4 gomlekten sonra yikildim koltuga. Cok halsizim.
Nasil banyo yapacagim bakalim. Biri beni yikasa aklasa paklasa bebek gibi 😆😆

Biber kabak patlican aldim .salamura yapragim da var. Karisik dolma yapayim diyorum aksama

Kartı buldum sonunda eşortman takımının cebinde kalmış en son ben ne zaman tek başıma alışveriş yaptığımı üzerimde ne olduğunu düşünerek buldum resmen 😳

Kredi karti degil banka karti kullaniyosun galiba
Evet bizim kredi kartımız yok . Eşimin maaş kartının ek kartı bende ayrıca birde benim eski maaş kartım var onu da bazen kullanıyoruz. Mesela bugün 1500 tl ona eft geçtim altın alacağız ama atm 1500 veriyor 2 karttan para çekiyoruz o yüzden

Evet bizim kredi kartımız yok . Eşimin maaş kartının ek kartı bende ayrıca birde benim eski maaş kartım var onu da bazen kullanıyoruz. Mesela bugün 1500 tl ona eft geçtim altın alacağız ama atm 1500 veriyor 2 karttan para çekiyoruz o yüzden
En güzeli kartın olmaması. Ayağını böylece ayağını yorganına göre uzatabilirsin. Paranın bereketi olur. Biz de sadece bir karta düşürdük. Bazen eşya filan alırken kolaylık oluyor.

Selamlar altın da dusus var 235ten 2gr aldım şimdilik. 10 tanede ramazan paketlik para gonderdim 1230tl. Aksama etli nohut pilav var
ben hala bekliyorum neyi bekliyorsam istanbul mazbatayı veriyormuş sanırım biraz daha düşer piyasalar sonra ysk nın seçim yenileme kararı çıkarsa yine yükselir

En güzeli kartın olmaması. Ayağını böylece ayağını yorganına göre uzatabilirsin. Paranın bereketi olur. Biz de sadece bir karta düşürdük. Bazen eşya filan alırken kolaylık oluyor.
Evet bende öyle düşünüyorum açıkcası. Eşimin eksi hesabı vardı -5000 di -1000 e düşündük bi o duruyor o kadar .

385 tl den bir tam bir yarım bir çeyrek altın aldık 2690 tl ödedik . Ay sonunda belki bir gram daha eklerim ama şimdi bilemiyorum belki ihtiyaç olur o paraya diye almadım 🥺

Bende ek derse kadar harclik fazla ayirdim. Malum tuhaf isteklerim oluyor ve para fazla harciyoruz artik.
Belki 1 gram parasi kalir geriye.

Benimde içimden bir ses jinekoloğa gitmem gerekecek diyor ya hayırlısı . Eşim Pazartesi günü ısrar kıyamet idrar testi almış yaptım negatifti . Yarın hasta olmam lazım normal şartlarda ama olacak gibi değilim🥺

Benimde içimden bir ses jinekoloğa gitmem gerekecek diyor ya hayırlısı . Eşim Pazartesi günü ısrar kıyamet idrar testi almış yaptım negatifti . Yarın hasta olmam lazım normal şartlarda ama olacak gibi değilim🥺
yaa o sondaki emojıyı gormemıs olayım tuceHoppa
hayırlı haberlerını beklıyorum:KK36:

yaa o sondaki emojıyı gormemıs olayım tuceHoppa
hayırlı haberlerını beklıyorum:KK36:
Hamile değilimdir de canımm😍 hastalık düzenim çok iyiydi bozulursa diye korkuyorum😢 dün kolumun altı gögsüm aşırı ağlıyordu sabah uyandım hiç ağrım yok gerildim biraz

Ayy hadi bakalım bebiş haberimi alcaz :)

Back
X