- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
- #31.641
cuma günü antalyaya gitcez eşimin memleketine bebek görmeye çeyreği hazırdı biraz kıyafet almamız lazım yakıt parası falan onları karttan hallederiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kredi karti degil banka karti kullaniyosun galibaKartı buldum sonunda eşortman takımının cebinde kalmış en son ben ne zaman tek başıma alışveriş yaptığımı üzerimde ne olduğunu düşünerek buldum resmen![]()
Evet bizim kredi kartımız yok . Eşimin maaş kartının ek kartı bende ayrıca birde benim eski maaş kartım var onu da bazen kullanıyoruz. Mesela bugün 1500 tl ona eft geçtim altın alacağız ama atm 1500 veriyor 2 karttan para çekiyoruz o yüzdenKredi karti degil banka karti kullaniyosun galiba
En güzeli kartın olmaması. Ayağını böylece ayağını yorganına göre uzatabilirsin. Paranın bereketi olur. Biz de sadece bir karta düşürdük. Bazen eşya filan alırken kolaylık oluyor.Evet bizim kredi kartımız yok . Eşimin maaş kartının ek kartı bende ayrıca birde benim eski maaş kartım var onu da bazen kullanıyoruz. Mesela bugün 1500 tl ona eft geçtim altın alacağız ama atm 1500 veriyor 2 karttan para çekiyoruz o yüzden
Evet taksit seçeneği felan iyi oluyo kendimizi kaptırmamak lazim tabi kiEn güzeli kartın olmaması. Ayağını böylece ayağını yorganına göre uzatabilirsin. Paranın bereketi olur. Biz de sadece bir karta düşürdük. Bazen eşya filan alırken kolaylık oluyor.
ben hala bekliyorum neyi bekliyorsam istanbul mazbatayı veriyormuş sanırım biraz daha düşer piyasalar sonra ysk nın seçim yenileme kararı çıkarsa yine yükselirSelamlar altın da dusus var 235ten 2gr aldım şimdilik. 10 tanede ramazan paketlik para gonderdim 1230tl. Aksama etli nohut pilav var
Evet bende öyle düşünüyorum açıkcası. Eşimin eksi hesabı vardı -5000 di -1000 e düşündük bi o duruyor o kadar .En güzeli kartın olmaması. Ayağını böylece ayağını yorganına göre uzatabilirsin. Paranın bereketi olur. Biz de sadece bir karta düşürdük. Bazen eşya filan alırken kolaylık oluyor.
yaa o sondaki emojıyı gormemıs olayım tuceBenimde içimden bir ses jinekoloğa gitmem gerekecek diyor ya hayırlısı . Eşim Pazartesi günü ısrar kıyamet idrar testi almış yaptım negatifti . Yarın hasta olmam lazım normal şartlarda ama olacak gibi değilim![]()
Hamile değilimdir de canımmyaa o sondaki emojıyı gormemıs olayım tuce
hayırlı haberlerını beklıyorum![]()
Ayy hadi bakalım bebiş haberimi alcaz :)Benimde içimden bir ses jinekoloğa gitmem gerekecek diyor ya hayırlısı . Eşim Pazartesi günü ısrar kıyamet idrar testi almış yaptım negatifti . Yarın hasta olmam lazım normal şartlarda ama olacak gibi değilim![]()