- 11 Mart 2013
- 33.753
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #31.701
Bende bekleyeceğim kaizencim ya hayırlısıAdet belirtileriyle hamilelik benziyor ben adet olucam diye 1 hafta beklemiş o arada da antibiyotik kullanmıştımtuce_tuce
Ben de izleyecektim ama yemek yedik 20:30 sonrasını hatırlamıyorumGünaydın Kızlar çok yorgunummm.. Gece GOT izledim. Uyuyamadım bir de film izledim (-)
BugünKK hesap kesim günü.
Bende simdi ayni şeyi düsünuyordum.Altını dün iyiki almışız ya çok mutluyum şuan doğru zamanda almış olduk
Valla aynen öyle al unut yapıyorum hep mutluyum ya . Aslında az önce hesapladım hesapta şuan fazladan 300 tl kaldı 85 tl eksikti eğer olsaydı 2 tam olacaktım. Bu ay bazaya arabaya harcadık derken yetişmedi. 85 tl nin gözü kör olsunBende simdi ayni şeyi düsünuyordum.
Ve iyiki fiziki aliyorum bir kismini .cunku al sati ancak bu sekilde onleyebilirim. Uzun vadeli biriktirecegim icin al unut yapmak istiyorum.
Ay ona giden para helal geçen köy tavuğu suyu ile bir çorba yaptım hayatımdaki en güzel çorba idi bu kadar net konuşuyorum. Biz de akşam dışarda mı yesek diyorduk az önce annem aradı ben yapacam ne pişireyim akşama diye. Yani ana evi dinlenme tesislerindeyizBenim hesapta da fazladan 171 lira var.
Harcligi fazla ayirdim disarda yiyip iciyoz bazen.
Ve markette satilan yumurta ve tavugu almiyorum. Bu ikiliye eper para gidiyor gidip yerinden alinca organik
Yasmini ilk biraktigimda 5 gün gecikme yaşadım.Bir arkadaşımda da 5-6 gün gecikmeyle geldi regl.Ama tabi ilk aydan güzel sonuca eren de var.Hakkinda hayırlısı olsunAynen bakalım bugün olmam lazım normalde . Ama önceden 30 günde bir olurdum acaba eski düzenemi dönüyorum diye düşündüm . Eşimde sabah sordu nasılsın hasta oldun mu filan diye
Bende senin gibi olacağım kesinYasmini ilk biraktigimda 5 gün gecikme yaşadım.Bir arkadaşımda da 5-6 gün gecikmeyle geldi regl.Ama tabi ilk aydan güzel sonuca eren de var.Hakkinda hayırlısı olsun
Kasapta 72 lira,markette 28 harcadım.Yoresel ürün pazarı kurulmustu,ordan da 84 lirakuru kayısı,kuru incir,kuru üzüm,iki çeşit pestil ve mısır ekmeği
Şöyle tuğçe ilişkiden 10 gün sonra kanda çıkıyor hangi ilişkiden sonra tuttugunu bilmedigin için bekliyorsun belki adet tarihinden 2 gün öncekinde tuttu doğal olarak adetin geçince hemen belli olmazBende sanki geç döllenme olunca işte 4-5 gün sonra filan ancak testte belli olur gibi düşünmüştüm 2 hafta biraz uzun geldiği için öyle dedim. Kusura bakmayın valla çok tecrübesizim okuyarak öğreniyorum artık
Hasta olurum zaten ya hayırlısıŞöyle tuğçe ilişkiden 10 gün sonra kanda çıkıyor hangi ilişkiden sonra tuttugunu bilmedigin için bekliyorsun belki adet tarihinden 2 gün öncekinde tuttu doğal olarak adetin geçince hemen belli olmaz
Market tavugu bile pahalanmis zam gelmis.Market tavugunu yemeyin yedirmeyin arkadaslar; özellikle kız cocukarında erken ergenliğe sebebiyet veriyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?