Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Oha artık ya bu kadar olmaz tövbe tövbe

120tl harcadım; 1kg kuşbaşı 1kg kıyma var içinde. Gerisi de az az patates sogan falan. 1 tane kapya biberi aldım kilosu 19,90tl şaka gibi.
Kuşbaşının yarısını guveçte kullandık kalanı buzluga attım. Kıymayı da kofte yaptım 29tane çıktı buzluga attım.

Gunaydin herkese.
Bugun de yogun bir gun beni bekler.

9 gun bayram tatilimiz oldu. Ama tatilden sonraki hafta bizim icin muamma. Cunku 1 hafta daha okul var. Sonra karne sonra seminer.
.insanlar memlekte gidip geri donencekler galiba. Belki buma da bir cozum getirirler

Herkese günaydınlar
Bugün dünden kalan yoğurtlu çorba ve kabak yemeği var yanına da tepsi kebabı yapacağız kısmetse

Günaydın ben hamileyim galiba sabah test yaptık pozitif birazdan kan vermeye gideceğim çok şaşkınım
Günün geçmişti di mi demek ki geç döllenme
Benim iki gebeligimde de reglime bir hafta kala çıkmıştı ucuz testlerde yumurtlama dönemim regliden hemen sonra olduğu için galiba
İnşallah her şey yolunda gider tebrik ederim şimdiden

Dün olmam lazımdı bugün sabah test yaptık çok kırmızı olmasa da çizgiyi gördük . Pazartesi test yapmıştık onda yoktu . Bugünde kahvaltı hazırlamak için içeri gittim geldim testi atacaktım teste baktım çift çizgi 4. Dk sındaydı. Birazdan kan vereceğim

Akşama menüm belli kremalı mantarlı tavuk,makarna ve salata
Ada çayı yaptım belki rahatlatır da biraz uyurum
Kalkınca evi toplarım sonra belki ogluşla hava almaya çıkarız biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…