- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #31.801
Biz çakıyorduk ama içten içe istediğiniİstiyordum aslında ama çaktırmıyordum
Teşekkür ediyorum purecim darısı tüm isteyenlere olsunCanim tebrikler. Hadi bakalim taze hamiş
Teşekkür ediyorumTebrikler. Doktor ne dedi? İki gün sonra tekrar edeceksiniz sanırım testi?
Oyyy gebelik takvimi de yapılmışTeşekkür ediyorumdoktor Pazartesi tekrar test yaparız ilerlemeye bakarız dedi . Biraz bekleyip kadın Doğuma gidersin dedi
Biraz daha bekleyip öyle gideceğim canım benim teşekkür ediyorum allah isteyenlere nasip etsintuce_tuce hayırlısı olsun Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin doktor bişey dedi mi kaç haftalikmis tahmini gerçi kadın doğumcuya gitsen artık daha iyi olur
Hahhaa işte az heveslendim allah korusun eğer ters birşey olursa kaldırırım dedimOyyy gebelik takvimi de yapılmış ☺ İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Sana tavsiyem beta baktırırken bi de progesteron düzeyine baktır.
Gebelikte olmasi gerekenden dusuk ise takviye verilebiliyor. Ben bu haftaya kadar kullandim daha Yeni biraktirdi.Progesterona neden bakiliyor
Benim düşüktü progesteron değerim. Bazı doktorlar çok önemsiyor.Progesterona neden bakiliyor
Cnm sağlıkla kucağına al inş tebrikler bizlere de dua etTeşekkür ediyorumdoktor Pazartesi tekrar test yaparız ilerlemeye bakarız dedi . Biraz bekleyip kadın Doğuma gidersin dedi
Sen zaten hep dualarımdasınCnm sağlıkla kucağına al inş tebrikler bizlere de dua et
Benbencim hemen hamile kalmam ya diye düşünüyordum o yüzden şaşırdımBiz çakıyorduk ama içten içe istediğiniyani bebek isteyerek korunmayı bırakmışsın sonuç olagan neden şaşırdın ki bu kadar, bence heyecandan duygular karıştı sence şaka bi tarafa sevinmelisin çok tebrik ederim sorunsuz bir hamileliğin olur inşaallah
Aaa tuce inanmıyorum cok sevindim ya cok şaşırdımTeşekkür ediyorumdoktor Pazartesi tekrar test yaparız ilerlemeye bakarız dedi . Biraz bekleyip kadın Doğuma gidersin dedi
Çok teşekkür ediyorum canım bende şaşkınım biraz kendimi garip hissediyorumAaa tuce inanmıyorum cok sevindim ya cok şaşırdımtebrik ediyorum canım benim gibi hapı bıraktığın ay oldu gebelik çok şanslısın sağlıkla ilerler insallah
Bu güzel gecede aklında duanda olduğum için çok mutluyum canım. Amiin diyorum.Masallah forumumuz ne kadar bereketli, hamilemiz çokdarısı A Alya_sura88 can09e ve isteyen diğerlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?