Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İstiyordum aslında ama çaktırmıyordum
Biz çakıyorduk ama içten içe istediğini yani bebek isteyerek korunmayı bırakmışsın sonuç olagan neden şaşırdın ki bu kadar, bence heyecandan duygular karıştı sence şaka bi tarafa sevinmelisin çok tebrik ederim sorunsuz bir hamileliğin olur inşaallah

Yogun bir gunun ardindan eve gelir gelmez kuru fasulyeyi pisirdim. Sonraya kalinca yorgunum diyip kaytariyorum cunku
Pilav yapacagim birazdan

tuce_tuce hayırlısı olsun Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin doktor bişey dedi mi kaç haftalikmis tahmini gerçi kadın doğumcuya gitsen artık daha iyi olur
Biraz daha bekleyip öyle gideceğim canım benim teşekkür ediyorum allah isteyenlere nasip etsin

Oyyy gebelik takvimi de yapılmış ☺ İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Sana tavsiyem beta baktırırken bi de progesteron düzeyine baktır.
Hahhaa işte az heveslendim allah korusun eğer ters birşey olursa kaldırırım dedim aynen baktıracağım bakalım Pazartesi

Benbencim hemen hamile kalmam ya diye düşünüyordum o yüzden şaşırdım inşallah sorunsuz herşey güzel ilerler hayırlısı . Kendimi garip duygular içinde hissediyorum

Teşekkür ediyorum doktor Pazartesi tekrar test yaparız ilerlemeye bakarız dedi . Biraz bekleyip kadın Doğuma gidersin dedi
Aaa tuce inanmıyorum cok sevindim ya cok şaşırdım tebrik ediyorum canım benim gibi hapı bıraktığın ay oldu gebelik çok şanslısın sağlıkla ilerler insallah

Aaa tuce inanmıyorum cok sevindim ya cok şaşırdım tebrik ediyorum canım benim gibi hapı bıraktığın ay oldu gebelik çok şanslısın sağlıkla ilerler insallah
Çok teşekkür ediyorum canım bende şaşkınım biraz kendimi garip hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…